Βασίλης Μπισμπίκης για Δέσποινα Βανδή: «Όταν είναι δίπλα μου, αυτό το ανυπόφορο μαλακώνει»

Η σχέση του με την τραγουδίστρια και το τραγούδι που θα της αφιέρωνε

allyou.news

Ο Βασίλης Μπισμπίκης και ο Γιάννης Στάνκογλου μίλησαν το πρωί της Δευτέρας (02/01) για τη συνεργασία τους στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει», στην πρώτη τους κοινή συνέντευξη στην Κατερίνα Καινούργιου.

Ο τηλεοπτικός «Στρατής» δέχτηκε ερώτηση από την παρουσιάστρια του Alpha και για τη σύντροφό του Δέσποινα Βανδή, ενώ αποκάλυψε το τραγούδι που θα της αφιέρωνε.

Το παθιασμένο φιλί που έδωσαν Μπισμπίκης - Βανδή στο νυχτερινό μαγαζί, όπου εμφανίζεται η τραγουδίστρια/ Φωτογραφία NDP - Νίκος Ζότος

Το παθιασμένο φιλί που έδωσαν Μπισμπίκης - Βανδή στο νυχτερινό μαγαζί, όπου εμφανίζεται η τραγουδίστρια/ Φωτογραφία NDP - Νίκος Ζότος

«Το τραγούδι που θα της αφιέρωνα είναι «Να μ’ αγαπάς» του Παύλου Σιδηρόπουλου. Η Δέσποινα για μένα είναι ένας άνθρωπος που έχω ένα… ανυπόφορο μέσα μου, έχω την αγωνία μου πολλά χρόνια τώρα και ίσως αυτή η αγωνία είναι που με κάνει και δημιουργώ αυτό το ανυπόφορο», δήλωσε αρχικά ο ηθοποιός στην εκομπή «Super Κατερίνα».

«Όταν είμαι μαζί με τη Δέσποινα και είναι δίπλα μου, γίνεται έτσι μια γέφυρα ψυχική και αυτό το ανυπόφορο που έχω μέσα μου, μαλακώνει, σβήνει», πρόσθεσε στη συνέχεια για τη σχέση του με τη δημοφιλή τραγουδίστρια.

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares