Ειρήνη Παπαδοπούλου: Επιβεβαίωσε τον χωρισμό από τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη

Ξέσπασε για τα σχόλια σχετικά με την ηλικία της

allyou.news

Πριν λίγες ημέρες έγινε γνωστό πως η Ειρήνη Παπαδοπούλου και ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης χώρισαν μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης.

Ωστόσο, κανένας από τους δύο δεν ήθελε να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τις φήμες περί χωρισμού μέχρι σήμερα όπου η Ειρήνη Παπαδοπούλου αποφάσισε με μια μακροσκελή ανάρτηση στα Instagram Stories της να αποκαλύψει ότι χώρισε με τον σύντροφό της και γνωστό ποδοσφαιριστή.

Ειρήνη Παπαδοπούλου Αλέξανδρος Πασχαλάκης

Παράλληλα, η τραγουδίστρια ξέσπασε σχετικά με τα σχόλια που ακούστηκαν τις τελευταίες μέρες για την ηλικία της.

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Επιβεβαίωσε τον χωρισμό από τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη

Η μακροσκελής ανάρτηση που έγραψε η Ειρήνη Παπαδοπούλου:

«Έχω την ανάγκη να τοποθετηθώ για το ζήτημα που έχει προκύψει τις τελευταίες ημέρες που με λυπεί ιδιαίτερα. Η προσωπική μου ζωή είναι κάτι που αφορά εμένα και κανέναν άλλον, δεν νομίζω ότι ενδιαφέρει την κοινωνία μας ενώ αντιμετωπίζουμε τόσο σοβαρά προβλήματα στις μέρες μας. Όσο για αυτούς που έχουν την ανάγκη να λένε όσα λένε είναι δικό τους πρόβλημα και δεν αφορά εμένα. Όσον αφορά τώρα τη διάσταση που έχει πάρει το θέμα με αφορμή τον χωρισμό μου από τον κύριο Πασχαλάκη είναι ένα ζήτημα ιδιαίτερα λεπτό και είναι καλό να προσέχουμε τι λέμε σε δημόσιο λόγο. Καμιά ηλικιακή ομάδα, γυναίκα ή άνδρας είτε περνάει εμμηνόπαυση είτε ανδρόπαυση δεν έχει ημερομηνία λήξης στην προσωπική ευτυχία, κάθε ηλικία έχει την ομορφιά της και καλό είναι να αγαπάμε τους εαυτούς μας σε όποια ηλικία και να είμαστε. Κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός».

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Επιβεβαίωσε τον χωρισμό από τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη


 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares