Skip to main content

CELEBS

Τατιάνα Μπλάτνικ: Η αυτοκτονία του πατέρα της και τα δύσκολα παιδικά χρόνια

Η αποκαλυπτική συνέντευξη της συζύγου του πρίγκιπα Νικόλαου



Η σύζυγος του πρίγκιπα Νικόλαου, Τατιάνα Μπλάτνικ, προχώρησε σε μία εκ βαθέων συνέντευξη, αποκαλύπτοντας τα δύσκολα παιδικά χρόνια που έζησε έπειτα από την αυτοκτονία του πατέρα της, όταν εκείνη ήταν μόλις 7 χρόνων και το πόσο πάλεψε, και εν τέλει τα κατάφερε, όπως υποστηρίζει, να αφήσει πίσω της όλα αυτά τα τραυματικά βιώματα.

https://www.instagram.com/p/CnVUqkqubgR/

Δεν είναι καθόλου εύκολο να αποδεχτείς τον αναπάντεχο θάνατο ενός πολύ δικού σου προσώπου, πόσω μάλλον όταν είσαι μόλις 7 χρόνων παιδί. Η Τατιάνα Μπλάτνικ, πίσω από τις λαμπερές εμφανίσεις, είναι μία ευαίσθητη γυναίκα, που πολέμησε τους δικούς της δαίμονες, για να καταφέρει να βρει τις ισορροπίες της και την ηρεμία, με σκοπό να ζήσει μία φυσιολογική ζωή.

Σε συνέντευξή της στο «Mega» και την εκπομπή «Πάμε Δανάη!», η Τατιάνα Μπλάτνικ μίλησε για τα δύσκολα παιδικά χρόνια, που σημάδεψε η αυτοκτονία του πατέρα της. Ήταν μόλις 7 ετών και το έμαθε στα 14ρά της. Έως ότου μάθει την αλήθεια, πίστευε ότι ο μπαμπάς της είχε πεθάνει από παθολογικά αίτια.

Όταν στην ευαίσθητη ηλικία των 14 χρόνων έμαθε, εν τέλει, την αλήθεια, πληγώθηκε πολύ και κλείστηκε στον εαυτό της. Η μητέρα της παντρεύτηκε ξανά ένα πολύ πλούσιο επιχειρηματία που στάθηκε στο πλευρό της. Ήξερε τι είχε συμβεί, αλλά μπροστά της, δεν έλεγε το παραμικρό.

https://www.instagram.com/p/CZ9wyZSNPjt/

Η Τατιάνα Μπλάτνικ προσπάθησε να στείλει το δικό της μήνυμα σε όσους πασχίζουν να ξεπεράσουν τραυματικά γεγονότα που τους έχουν στιγματίσει. Παραδέχτηκε ότι για αρκετά χρόνια, η καλύτερη άμυνά της ήταν το χιούμορ. Αυτό τη βοηθούσε να κρύβει από φίλους και γνωστούς τα άγχη της, τυχόν διλήμματα και φοβίες.

Όπως αποκάλυψε η Τατιάνα Μπλάτνικ, ο Νικόλαος ήταν αυτός που την έκανε να αγαπήσει τόσο πολύ την Ελλάδα / Φωτογραφία AP

Ο γάμος με τον Νικόλαο και η αγάπη για την Ελλάδα

Η Τατιάνα γνώρισε τον Νικόλαο το 2003 όταν πήρε το πτυχίο της στην κοινωνιολογία. Παντρεύτηκαν στις Σπέτσες το 2010 και ήρθαν να μείνουν στην Αθήνα. Όπως αποκάλυψε στη συνέντευξή της, πλέον, όχι μόνο έχει συνηθίσει τη ζωή στην ελληνική πρωτεύουσα αλλά έχει αρχίσει να αισθάνεται και λίγο Ελληνίδα. Βράχος δίπλα της, ο Νικόλαος που την έκανε να αγαπήσει την Ελλάδα όσο εκείνος, όπως παραδέχτηκε.

https://www.instagram.com/p/CfmCIIEtfLN/

Η Τατιάνα Μπλάτνικ είναι ενεργό μέλος σε ιδρύματα για παιδιά με νεοπλασματικές ασθένειες και φιλανθρωπικές οργανώσεις για τον περιορισμό της σπατάλης τροφίμων και για την καταπολέμηση του υποσιτισμού στην Ελλάδα, προσπαθεί να στηρίζει όσο μπορεί και να προσφέρει αλληλεγύη και βοήθεια, αφού δηλώνει αποφασισμένη να μην κλείσει ποτέ τα μάτια σε προβλήματα και δυσκολίες που βρίσκονται μπροστά της.

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Διαζύγιο για τον Νικόλαο και την Τατιάνα Μπλάτνικ

Χωρίζουν μετά από 14 χρόνια γάμου

CELEBS

Eurovision: Πλήθος επωνύμων στο αποχαιρετιστήριο πάρτι για τη Μαρίνα Σάττι

Η τραγουδίστρια ερμήνευσε live το Zari κι αποθεώθηκε

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 21 έως 28/4

Αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις στον οικονομικό ή συναισθηματικό σας τομέα

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Εύκολο και γρήγορο, αυτό το πρωινό θα σας χορτάσει

Γευστικό και υγιεινό πρωινό Taco με φέτα, αυγά & σπανάκι

ΥΓΕΙΑ

Δυσκολεύεσαι να κοιμηθείς, αυτή η ρουτίνα θα σε βάλει για ύπνο

H ρουτίνα ύπνου ενός κλινικού ψυχολόγου μπορεί να σε βοηθήσει να κοιμηθείς ένα γεμάτο 8ωρο