Άννα Βαγενά για Λουκιανό Κηλαηδόνη: «Σκορπούσε αγιοσύνη παντού»

«Το φωτοστέφανο δε στο δίνει κανείς, στο δίνει μόνο ο Θεός»

allyou.news

Ο θάνατός του τον Φεβρουάριο του 2017 συγκίνησε το πανελλήνιο, βυθίζοντας τη σύζυγό του Άννα Βαγενά και τις κόρες του, Γιασεμή και Μαρία, στο πένθος.

Το βράδυ της Τετάρτης, η δημοφιλής ηθοποιός βρέθηκε στο The 2Night Show όπου μίλησε από καρδιάς για την απώλεια του αγαπημένου της συζύγου, Λουκιανού Κηλαηδόνη και τη δύσκολη διαχείριση της.

Η Άννα Βαγενά με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Η Άννα Βαγενά με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Η Άννα Βαγενά σημείωσε χαρακτηριστικά πως: «Είναι αυτές οι μέρες έξι χρόνια από τη φυγή του. Ψύχραιμη με βλέπω προς το παρόν... εντάξει, καλά το πάμε. Δεν έχει φύγει, όχι. Δεν έχει φύγει... Ήταν πάρα πολύ μεγάλος ο έρωτας μας. Πάρα πολύ μεγάλος. Αυτό δε σημαίνει ότι μια σχέση δεν είναι ζωντανή και περνάει δια… Πειραιώς, που λένε, και σιδήρου αλλά αυτό είναι και το ωραίο. Ο Λουκιανός ήταν όλα! Καταρχήν ήταν πάρα πολύ όμορφος, πανέμορφος, ένας άγγελος. Τα είχε όλα. Ήταν πανέμορφος, ιδιαίτερος πάρα πολύ, έξυπνος, πάρα πολύ ευαίσθητος, πάρα πολύ σοβαρός, σχεδόν ιδιοφυής κι ήταν και μάγκας. Ε, τι να θέλει μια γυναίκα άλλο; Τον ήθελαν όλες οι γυναίκες. Τον ζήλευα γιατί ήμουν ερωτευμένη κι εκείνος με ζήλευε γιατί και εγώ ήμουν πανέμορφη. Οπότε τι άλλο να πω; Είναι θεϊκό πράγμα αυτό».

Λουκιανός Κηλαηδόνης & Άννα Βαγενά στο θέατρο Παλλάς το 2001

Λουκιανός Κηλαηδόνης & Άννα Βαγενά στο θέατρο Παλλάς το 2001 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Ήταν τόσο ευγενικός ο Λουκιανός, τόσο σπάνιος. Ήταν ένας άγγελος. Τώρα θα συγκινηθώ... Ήταν ένας άγγελος και, όταν ένας άγγελος κατεβαίνει στη γη και κάνει πράγματα, οι άλλοι τον σέβονται. Ο Λουκιανός σκορπούσε αυτήν την αγιοσύνη παντού», πρόσθεσε.

«Σε καμία συναυλία του Λουκιανού δεν έγιναν έκτροπα. Σε καμία συναυλία δεν παρεκτράπηκε ο κόσμος γιατί σκορπούσε αυτή την αγιοσύνη παντού. Όσοι κι αν προσπάθησαν να τον μιμηθούν, διάφοροι στη συνέχεια, δε γίνεται παιδιά αυτό. Αυτό ή το έχεις ή δεν το έχεις. Το φωτοστέφανο δε στο δίνει κανείς, στο δίνει μόνο ο Θεός» συμπλήρωσε, η Άννα Βαγενά στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares