Skip to main content

CELEBS

Γέννησε η Ελένη Φουρέιρα!

Έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι



Γονείς για πρώτη φορά έγιναν η Ελένη Φουρέιρα και ο εκλεκτός της καρδιάς της, Αλμπέρτο Μποτία.

Η γνωστή τραγουδίστρια έφερε στον κόσμο ένα υγιεάστατο κοριτσάκι, καρπό του έρωτά της με τον ποδοσφαριστή. Ο ίδιος μάλιστα βρισκόταν διαρκώς στο πλευρό της, ενώ παρέστη και στον τοκετό.

https://www.instagram.com/p/Cn_u0Z7LRwm/

Η Ελένη Φουρέιρα, όπως είχε αποκαλύψει στην ελληνική Vogue, ήθελε πάρα πολύ να μείνει έγκυος και παρά τις πρώτες αποτυχημένες προσπάθειες, δεν το έβαλε κάτω και τελικά τα κατάφερε.

«Πάντα ήθελα να γίνω μητέρα, απλώς δυσκολεύτηκα πάρα πολύ. Ήταν αρκετός ο καιρός που το προσπαθούσα. Έτυχε σ’ εµένα να είναι πιο δύσκολο, όπως και σε πολλές άλλες γυναίκες. Θέλω να τους πω να µην απογοητεύονται, γιατί εκεί που νιώθεις ότι θες να τα παρατήσεις, εκεί που λες δεν αντέχω να δω και άλλο αρνητικό τεστ, γίνεται ένα θαύμα.

Ενάμιση χρόνο πάλευα. Πέρασα από αποτυχημένες εξωσωματικές, από πολλούς γιατρούς, μέχρι που τελικά το μωρό ήρθε φυσικά. Ο πρώτος άνθρωπος που το μοιράστηκα ήταν ο Αλµπέρτο, φυσικά. Ήταν και είναι ένας τρομερά υποστηρικτικός σύντροφος και είμαι σίγουρη ότι θα γίνει φανταστικός μπαμπάς», είχε εξομολογηθεί συγκεκριμένα η pop star.

Η φωτογραφία μέσα από την οποία η Ελένη Φουρέιρα επιβεβαίωνε την πρώτη της εγκυμοσύνη
 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.