Βασίλης Κικίλιας: Όταν γνώρισα την Τζένη υπήρχε χημεία από την πρώτη στιγμή

«Η πραγματική αγάπη κερδίζει και τα ξεπερνά όλα»

allyou.news

Χαλαρός και ευδιάθετος ο Βασίλης Κικίλιας περπάτησε στην παλιά του γειτονιά, τα Πετράλωνα και μίλησε για τη γνωριμία με τη γυναίκα της ζωής του, Τζένη Μπαλατσινού.

Τζένη Μπαλατσινού & Βασίλης Κικίλιας σε βόλτα τους στο κέντρο της Αθήνας/ NDP

Τζένη Μπαλατσινού & Βασίλης Κικίλιας σε βόλτα τους στο κέντρο της Αθήνας/ NDP

Οι ματιές τους διασταυρώθηκαν και όπως είπε υπήρχε πολύ καλή χημεία μεταξύ τους από την αρχή. «Είχα πει ότι στην προσωπική μας ζωή πρέπει να βρούμε το άλλο μας μισό και τον άνθρωπό μας και αυτό δεν βιάζεται. Εγώ δεν την είχα βρει. Ο χρόνος άρχισε να περνάει και ξέρεις πώς είναι οι γονείς και η οικογένεια που ρωτούν. Έχοντας λοιπόν κάνει κάποια πράγματα στη ζωή μου και στο επαγγελματικό κομμάτι, ήμουν κατασταλαγμένος για το τι άνθρωπο θέλω δίπλα μου. Γνώρισα την Τζένη και η χημεία μας ήταν πολύ καλή από την αρχή. Όχι εύκολες συνθήκες… Αλλά με πολύ γλυκιά κατάληξη τελικά, κι έναν μπέμπη που είναι ό,τι πιο όμορφο έχει γίνει στην προσωπική μου ζωή ως τώρα», εξομολογήθηκε στο Happy Day.

Η Τζένη Μπαλατσινού με τον Βασίλη Κικίλια σε παλαιότερη δημόσια εμφάνιση/ φωτογραφία NDP/Ανδρέας Νικολαρέας

Η Τζένη Μπαλατσινού με τον Βασίλη Κικίλια σε παλαιότερη δημόσια εμφάνιση/ φωτογραφία NDP/Ανδρέας Νικολαρέας

Ο υπουργός Τουρισμού είναι πολύ ευτυχισμένος και δεν τον εμπόδισε το γεγονός ότι η Τζένη είχε ήδη τρία παιδιά. «Η πραγματική αγάπη κερδίζει και τα ξεπερνά όλα. Η Τζένη είχε τρία φανταστικά παιδιά και πλέον έχει και τον Παναγιώτη Αντώνη. Νομίζω ότι η ζωή όσες δυσκολίες και αν έχει, γίνεται πιο όμορφη όταν έχεις τον άνθρωπό σου και την οικογένειά σου. Με ωρίμασε αυτό κι έκανα κι ένα βήμα παραπέρα».


«Αντιμετωπίσαμε κινδύνους στην εγκυμοσύνη της Τζένης»

Η ευτυχία του Βασίλη Κικίλια και της Τζένης Μπαλατσινού ολοκληρώθηκε με τον ερχομό του γιου τους, Παναγιώτη – Αντώνιου. Όπως είναι ήδη γνωστό ο τοκετός ήταν πολύ δύσκολος και αυτός ήταν ο λόγος που έμειναν αρκετές ημέρες στο μαιευτήριο.

«Όταν γνώρισα την Τζένη Μπαλατσινού, δεν σκεφτόμουν ότι θα αποκτήσουμε παιδί. Δεν μπορείς να είσαι με έναν άνθρωπο υπό προϋποθέσεις. Είχα στο μυαλό μου ότι αυτό αποφασίζεται από τους δύο μας και ότι μπορεί να μην προκύψει. Το ήθελε κι εκείνη από την αρχή, κι εγώ το ήθελα. Ξέραμε όμως ότι μπορεί να συμβεί και να μην συμβεί, οπότε είναι μία ευλογία για εμάς. Το κομμάτι της προσωπικής ζωής και της οικογένειας είναι πολύ ψηλά αξιακά για εμένα. Όλοι ξέρουν και καταλαβαίνουν ότι είναι πολύ ελπιδοφόρο που αυξάνεται η ηλικία τεκνοποίησης. Αυτό έρχεται με κάποιους κινδύνους και δυσκολίες ενδεχομένως. Τις αντιμετωπίσαμε. Ήμουν μέσα στο χειρουργείο και μετά χρειάστηκαν και γι’ αυτό και μείναμε μέσα στο νοσοκομείο για κάποιες εβδομάδες».

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares