Skip to main content

CELEBS

Έλλη Κοκκίνου: «Ήμουν δακτυλοδεικτούμενη. Δε θέλω να με ξαναδώ έτσι»

«Τι αφορά τον άλλον τι κάνω στη ζωή μου;»



Χαλαρή και με εξομολογητική διάθεση η Έλλη Κοκκίνου έκανε έναν μίνι απολογισμό ζωής, μιλώντας για τον γιο της, Αλέξανδρο. Αναφέρθηκε και στην εποχή που σκέφτηκε να τα παρατήσει, την προσωπική της ζωή, αλλά και τον Διονύση Σχοινά.

Το διαζύγιο και η αγάπη στον γιο της, Αλέξανδρο

Η Έλλη Κοκκίνου είχε ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας στο πλευρό του Παναγιώτη Βασιλειάδη. Από τον γάμο αυτό απέκτησε έναν γιο, τον Αλέξανδρο, στον οποίο έχει μεγάλη αδυναμία. Όταν το ζευγάρι χώρισε η τραγουδίστρια επισκέφθηκε έναν παιδοψυχολόγο ώστε να τη συμβουλεύσει για το πώς να χειριστεί μια τέτοια κατάσταση και να μην πληγωθεί το παιδί.

https://www.instagram.com/p/CATS8zxHUX8/

«Όταν χώρισαν οι δικοί μου γονείς ήμουν 7 ετών και αυτή η ηλικία είναι πολύ πιο δύσκολη. Όταν χώρισα εγώ με τον πρώην σύζυγό μου, ο Αλέξανδρος ήταν 2 ετών. Δεν είχε πολλές αναμνήσεις κοινής ζωής και ήταν πιο εύκολο. Πήγα σε παιδοψυχολόγο για να προλάβω ερωτήσεις που θα μου γινόντουσαν στο μέλλον ώστε να είναι σωστές. Πώς θα γίνει η μετάβαση από το ένα σπίτι στο άλλο, γιατί εμείς φύγαμε και πήγαμε σε άλλο σπίτι. Η ψυχολόγος μου εξήγησε κάθε βήμα ξεχωριστά. Οι ερωτήσεις ήταν μεγαλώνοντας και ήταν του τύπου «θα ήθελα να με ρωτήσετε πριν χωρίσετε με τον μπαμπά». Βέβαια εγώ το είχα προλάβει γιατί η ψυχολόγος μου είχε πει ότι πάντα γίνεται αυτή η ερώτηση και έτσι είχα προετοιμαστεί», είπε στην εκπομπή «Night Out» και πρόσθεσε: «Ήταν λίγο άγαρμπο το να διαχειριστώ την δημοσιοποίηση του διαζυγίου μου. Ο Τύπος μπορώ να πω ότι ήταν πολύ εντάξει απέναντί μου. Είναι δύσκολο να μετακομίζεις, να μεταφέρεις πράγματα, έπιπλα, κούτες και να είναι κάτω από το σπίτι σου τα κανάλια και να ακολουθούν τα φορτηγά να ακολουθούν πού θα είναι το νέο σπίτι, ήταν αμήχανο».

Η… δακτυλοδεικτούμενη και η σκέψη να τα παρατήσει

Η τραγουδίστρια μίλησε και για μια δύσκολη περίοδο της ζωής της και οι σκέψεις που έκανε να παρατήσει το τραγούδι και να κάνει κάτι άλλο.

https://www.instagram.com/p/CnkWnz_LYc9/

«Σκέφτηκα να τα παρατήσω. Ήταν η περίοδος που απέκτησα υποθυρεοειδισμό και πήρα 22 κιλά μέσα σε έναν χρόνο και δεν έβρισκα δουλειά. Ήμουν η δακτυλοδεικτούμενη ότι "πω πω.. κοίτα πώς έχει γίνει, τρώει". Και εγώ είχα πάθει αναιμία από την αφαγία, αλλά άντε να πείσεις ότι δεν είσαι ελέφαντας. Το πείσμα μου όμως δεν με άφησε και λέω "θα τα καταφέρω". Δε θέλω να με ξαναδώ έτσι γιατί ήμουν ένα κορίτσι που ήμουν πάντα αδύνατο πρώτα απ" όλα. Είναι το άγχος μου. Ζω έτσι, μην πάρω κιλά, μην παχύνω, μην πρηστώ... ».

«Δεν έχω λόγο να ξαναπαντρευτώ»

Η Έλλη Κοκκίνου αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωή, αποκλείοντας το γεγονός να κάνει έναν δεύτερο γάμο: «Δεν έχω λόγο να ξαναπαντρευτώ. Αν μεγαλώνοντας, έχω ένα σύντροφο κάποια χρόνια και νιώσω την ανάγκη, δεν ξέρω, αλλά δε νομίζω. Να συγκατοικήσω, βεβαίως αλλά να παντρευτώ όχι. Ο Αλέξανδρος δεν έχει γνωρίσει κανέναν σύντροφό μου. Από εδώ και πέρα σίγουρα μπορεί να γνωρίσει κάποιον, μέχρι τώρα όμως, ήμουν πολύ προσεκτική με αυτό το θέμα γιατί ήθελα να αποφύγω κακοτοπιές.

https://www.instagram.com/p/CKgimk6LbzE/

Σίγουρα το πρώτο καιρό θα προστάτευα μια καινούργια σχέση. Δεν έχω κυνηγήσει ποτέ να γίνω εξώφυλλο για την προσωπική μου ζωή, αλλά δεν κρύβομαι ποτέ. Τι αφορά τον άλλον τι κάνω στη ζωή μου όταν εγώ δεν ενοχλώ κανέναν; Δε θα βάλω τροχονόμο στην προσωπική μου ζωή κανέναν. Γιατί να με κρίνουν για τη σχέση μου με έναν πολύ νεότερο άντρα; Είναι κάτι που δεν μπορούν να κάνουν ή δεν έχουν το θάρρος να κάνουν οι ίδιοι, με αποτέλεσμα να κάνουν αρνητικά σχόλια».


Η σχέση της Έλλης Κοκκίνου με τον Διονύση Σχοινά

Πριν από αρκετούς μήνες υπήρχε μια έντονη φημολογία ότι θα συνεργαστεί με τον Διονύση Σχοινά, με τον οποίο ήταν ζευγάρι πριν από πολλά χρόνια.

«Βαριέμαι να λέω ακόμα αυτό. Δεν ξέρω γιατί ο κόσμος ασχολείται με αυτό. Έχουμε κάνει οικογένειες όλοι, έχουμε περάσει τόσα, δεν καταλαβαίνω γιατί. Δεν έχω πάρει ποτέ θέση σε όλο αυτό, ποιον αφορά; Κανένας από τρεις μας σίγουρα. Να βγω να πω κάτι για κάτι που είχαμε πριν τόσα χρόνια; Δεν υπάρχει κάτι να πω», ήταν η απάντηση της Έλλης Κοκκίνου.

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Νικόλαος - Τατιάνα: Έχουν χωρίσει εδώ και καιρό - Σε νέες σχέσεις και οι δύο

Ο γάμος του Νικόλαου και της Τατιάνας Μπλάτνικ διήρκησε 14 χρόνια

CELEBS

Σκοτ Ντίσικ: Κραυγή βοήθειας μετά τη δραματική απώλεια κιλών με Ozempic

Το σκεύασμα που κάνει θραύση μεταξύ των celebrities

CELEBS

Πέθανε διάσημη TikToker – Ήταν μόλις 29 ετών

Ήταν πρωταγωνίστρια στη σειρά Club Rat

Προτεινόμενα

DO IT YOURSELF

Pastels for spring: 7 παστέλ βερνίκια νυχιών για το μανικιούρ της άνοιξης

Χρώματα που θυμίζουν σορμπέ, για τα μανικιούρ που θα δοκιμάσουμε την περίοδο που η φύση ανθίζει

CELEBS

Νικόλαος - Τατιάνα: Έχουν χωρίσει εδώ και καιρό - Σε νέες σχέσεις και οι δύο

Ο γάμος του Νικόλαου και της Τατιάνας Μπλάτνικ διήρκησε 14 χρόνια

FITNESS

5 ιδανικά είδη άσκησης για την περίοδο της εγκυμοσύνης

Για να διατηρηθείς ενεργή και γεμάτη ευεξία τους μήνες που περιμένεις το μωρό σου