Θοδωρής Μαραντίνης: «Δεν ήμουν εγώ αυτός που έφτασε το θέμα μας στα δικαστήρια»

Τι είπε για το περιστατικό στην Ευελπίδων με τη Σίσσυ Χρηστίδου

allyou.news

Τον περασμένο Οκτώβριο ο Θοδωρής Μαραντίνης και η Σίσσυ Χρηστίδου απασχόλησαν τα ΜΜΕ, εξαιτίας μίας δικαστικής διαμάχης.

Ο frontman των Onirama δεν κατέβαλλε στην πρώην σύζυγό του, τη διατροφή των παιδιών τους, και του επιβλήθηκε 12μηνη φυλάκιση με τριετή αναστολή.

Θοδωρής Μαραντίνης-Σίσσυ Χρηστίδου το 2018 πριν πάρουν διαζύγιο/ φωτογραφία NDP

Θοδωρής Μαραντίνης-Σίσσυ Χρηστίδου το 2018 πριν πάρουν διαζύγιο/ φωτογραφία NDP

Σε αυτό το γεγονός ανναφέρθηκε η Μαρία Μπακοδήμου έχοντας απέναντί της τον τραγουδιστή. «Δεν έφτασα εγώ το θέμα με την Σίσσυ Χρηστίδου στην Ευελπίδων. Άρα δεν θα μπορούσα να το αλλάξω. Σίγουρα ήταν πολύ στενάχωρο. Με στεναχώρησε και με απογοήτευσε πάρα πολύ. Και λογικό. Από εκεί και πέρα για όλα υπάρχει κάποιος λόγος και προσπαθώ μέσα από όλα αυτά να προκύψει μια νέα ισορροπία. Κάποιος άνθρωπος για να φτάσει εκεί, να πάει κάποιον δικό του στο δικαστήριο θα έχει κάποιον λόγο. Προσπαθώ να καταλάβω αυτόν τον λόγο, να δω αν έχω μερίδιο ευθύνης. Γιατί σε μια σχέση πάντα νομοτελειακά φταίνε και οι δύο, όταν κάτι δεν πάει καλά. Είναι κανόνας», ανέφερε στην εκπομπή «Γεια Σου».

«Προσπαθώ να δώσω το focus αλλού, είναι κάτι που πρέπει να αντιμετωπίσω, όπως έχω αντιμετωπίσει πολλά πράγματα στη ζωή μου. Θέλω να προσπαθήσω να είμαι πάνω απ’ όλα καλός πατέρας και να περάσουν τα παιδιά μου αλώβητα από αυτό. Μιλήσαμε αρκετά, χειρίστηκα αυτό το θέμα με τρόπο ώστε να μην τους αγγίξει πολύ. Επειδή υπάρχουν πολύ καλά θεμέλια, κατάλαβαν ότι όλο αυτό είναι ένα πυροτέχνημα και δεν το έλαβαν τόσο βαριά όσο εγώ» πρόσθεσε ο Θοδωρής Μαραντίνης.

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares