Skip to main content

CELEBS

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Θα κατέβαινε υποψήφια στις εκλογές;

«Θα με συγκινούσε να παρουσιάσω ένα δελτίο ειδήσεων»



Τα τελευταία χρόνια η Σταματίνα Τσιμτσιλή καλημερίζει τους τηλεθεατές της μέσα από το «Happy Day». Η ίδια παραδέχτηκε πως την προσέγγισαν και από άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς και αυτό ήταν πολύ τιμητικό για εκείνη.

https://www.instagram.com/p/Cowqg7mjYbz/

«Ήταν πολύ τιμητικό για εμένα ότι πέρσι με προσέγγισαν και άλλοι σταθμοί και σε μια περίπτωση έφτασα σε πολύ προχωρημένο στάδιο συζητήσεων. Ήταν πολύ ωραίο το συναίσθημα που ένιωσα ότι με θέλουν και με διεκδικούν άλλα κανάλια και ήθελαν να επενδύσουν σε μένα. Για μένα αυτό που έχω στον ALPHΑ, είναι κάτι πολύ προσωπικό, μου αρέσει η σταθερότητα και νιώθω ότι είναι προέκταση του σπιτιού μου», ανέφερε στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι».

Η παρουσιάστρια παραδέχτηκε πως θα τη συγκινούσε η παρουσίαση ενός δελτίου ειδήσεων, αλλά και για το αν θα κατέβαινε στον πολιτικό στίβο. «Θα με συγκινούσε να παρουσιάσω ένα δελτίο ειδήσεων αλλά αυτό που κάνω τώρα μου αρέσει και είμαι 100% αυτό που είμαι εγώ. Επειδή η Πόπη Τσαπανίδου την πάτησε, λέγοντας πως δε θα συμμετείχε σε κόμμα και βρέθηκε να απολογείται, έτσι εγώ ποτέ δε λέω ποτέ».

Σε άλλο σημείο των δηλώσεών της, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκαλύπτει τα πρότυπα που είχε όταν ξεκινούσε στη δημοσιογραφία και την παρουσίαση, ενώ δεν έκρυψε την αδυναμία της προς την Τατιάνα Στεφανίδου.

«Πάντα μου άρεσε η Τατιάνα Στεφανίδου, τη θαύμαζα γιατί είναι πάνω από την εκπομπή της. Δεν έχουμε μεγάλη διαφορά ηλικίας, απλά όταν εγώ έκανα τα πρώτα μου βήματα, εκείνη ήταν ήδη πετυχημένη».

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Διαζύγιο για τον Νικόλαο και την Τατιάνα Μπλάτνικ

Χωρίζουν μετά από 14 χρόνια γάμου

CELEBS

Eurovision: Πλήθος επωνύμων στο αποχαιρετιστήριο πάρτι για τη Μαρίνα Σάττι

Η τραγουδίστρια ερμήνευσε live το Zari κι αποθεώθηκε

Προτεινόμενα

ΥΓΕΙΑ

Δυσκολεύεσαι να κοιμηθείς, αυτή η ρουτίνα θα σε βάλει για ύπνο

H ρουτίνα ύπνου ενός κλινικού ψυχολόγου μπορεί να σε βοηθήσει να κοιμηθείς ένα γεμάτο 8ωρο

CELEBS

Διαζύγιο για τον Νικόλαο και την Τατιάνα Μπλάτνικ

Χωρίζουν μετά από 14 χρόνια γάμου