Ελληνίδα ηθοποιός: «Δεν καταλαβαίνω ότι είμαι 54 - Για μένα είμαι 25»

«Δεν το καταλαβαίνω αυτό το νούμερο!»

allyou.news

Ότι η ηλικία είναι απλώς ένα νούμερο είπε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου στη νέα της συνέντευξη και δήλωσε πως εκείνη νιώθει… 25!

«Δεν μπορώ να κάνω και τίποτα! Ούτως ή άλλως… να είμαστε καλά για να έρθει κι άλλος χρόνος, να ζήσουμε κι άλλο χρόνο. Τώρα οι φθορές, τι να γίνει, μέσα στη ζωή είναι και αυτή, σημαίνει ότι έχουμε ζήσει. Πιστεύω ότι τα πάντα είναι θέμα μυαλού και η ηλικία για μένα είναι ένα νούμερο. Δηλαδή δεν καταλαβαίνω ότι είμαι 54 τώρα και τον Απρίλιο θα είμαι 55. Δεν το καταλαβαίνω αυτό το νούμερο, για μένα είμαι 25» είπε χαρακτηριστικά η γνωστή ηθοποιός στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη».

αλεξανδρα παλαιολόγου

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου είναι μία από τις πιο γοητευτικές Ελληνίδες ηθοποιούς/ NDP

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου αναφέρθηκε και στην πρόσφατη απώλεια του πατέρα της και στη σχέση της με τη μητέρα της.

«Έχω δύναμη να ανταπεξέλθω στην απώλεια από ό,τι φάνηκε αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν στιγμές άσχετες που μπορεί να σπάσω. Δηλαδή μπορεί να μου έρθει ξαφνικά ο μπαμπάς μου και να κλάψω σε μια άσχετη στιγμή. Νομίζω ότι όλα τα κορίτσια που έχουν καλή σχέση με την οικογένεια τους είναι τα κορίτσια του μπαμπά. Με τη μαμά μου ήμασταν πάντα κοντά και ένας λόγος παραπάνω τώρα πια να είμαστε ακόμα πιο κοντά» ανέφερε.

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares