Skip to main content

CELEBS

Ελληνίδα ηθοποιός: «Δεν καταλαβαίνω ότι είμαι 54 - Για μένα είμαι 25»

«Δεν το καταλαβαίνω αυτό το νούμερο!»



Ότι η ηλικία είναι απλώς ένα νούμερο είπε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου στη νέα της συνέντευξη και δήλωσε πως εκείνη νιώθει… 25!

«Δεν μπορώ να κάνω και τίποτα! Ούτως ή άλλως… να είμαστε καλά για να έρθει κι άλλος χρόνος, να ζήσουμε κι άλλο χρόνο. Τώρα οι φθορές, τι να γίνει, μέσα στη ζωή είναι και αυτή, σημαίνει ότι έχουμε ζήσει. Πιστεύω ότι τα πάντα είναι θέμα μυαλού και η ηλικία για μένα είναι ένα νούμερο. Δηλαδή δεν καταλαβαίνω ότι είμαι 54 τώρα και τον Απρίλιο θα είμαι 55. Δεν το καταλαβαίνω αυτό το νούμερο, για μένα είμαι 25» είπε χαρακτηριστικά η γνωστή ηθοποιός στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη».

αλεξανδρα παλαιολόγου

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου είναι μία από τις πιο γοητευτικές Ελληνίδες ηθοποιούς/ NDP

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου αναφέρθηκε και στην πρόσφατη απώλεια του πατέρα της και στη σχέση της με τη μητέρα της.

«Έχω δύναμη να ανταπεξέλθω στην απώλεια από ό,τι φάνηκε αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν στιγμές άσχετες που μπορεί να σπάσω. Δηλαδή μπορεί να μου έρθει ξαφνικά ο μπαμπάς μου και να κλάψω σε μια άσχετη στιγμή. Νομίζω ότι όλα τα κορίτσια που έχουν καλή σχέση με την οικογένεια τους είναι τα κορίτσια του μπαμπά. Με τη μαμά μου ήμασταν πάντα κοντά και ένας λόγος παραπάνω τώρα πια να είμαστε ακόμα πιο κοντά» ανέφερε.

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.