Skip to main content

CELEBS

Harry Styles: Ήπιε αλκοόλ on stage μέσα από το παπούτσι του!

Το «shoey» έγινε γνωστό από τον οδηγό της Formula 1, Daniel Ricciardo



Την πρώτη του συναυλία στην Αυστραλία έδωσε τη Δευτέρα ο Harry Styles, ο οποίος κατενθουσίασε τους fans του με τις εκπληκτικές ερμηνείες και την ενέργειά του.

Ο διάσημος Βρετανός τραγουδιστής, ο οποίος βραβεύτηκε φέτος στα Grammy Awards, αποφάσισε να ακολουθήσει την... αηδιαστική αυστραλιανή παράδοση και να πιει αλκοόλ μέσα από το παπούτσι του επάνω στη σκηνή!

harry

Όπως είπε στο κοινό του ο Harry Styles, προτού κάνει την κίνηση και πιει ποτό μέσα από το παπούτσι του, το οποίο μετά ξαναφόρεσε: «Αυτή είναι μία από τις πιο αηδιαστικές παραδόσεις που έχω ακούσει». Το «shoey» το έχουμε ξαναδεί από τον οδηγό της Formula 1 Daniel Ricciardo, σε νίκη του στον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Το βίντεο που φυσικά έγινε viral, δείχνει τον 29χρονο τραγουδιστή να βγάζει το αθλητικό του παπούτσι on stage, να το γεμίζει με ποτό και να το πίνει μονομιάς, μπροστά στο κοινό του! Μάλιστα, ύστερα από αυτή την κίνηση, απευθύνθηκε στους θαυμαστές του, λέγοντας: «Αισθάνομαι σαν άλλος άνθρωπος», ενώ αμέσως ξαναφόρεσε το παπούτσι του.

harry2

Ενώ συνέχισε λέγοντας ότι θα συζητήσει εις βάθος το περιστατικό αυτό με τον ψυχολόγο του και ότι: «Ντρέπομαι για τον εαυτό μου. Το νιώθω τόσο προσωπικό. Μια τόσο προσωπική στιγμή που μοιράζεσαι με τόσους πολλούς ανθρώπους».

Κάποιοι fans του, πάντως, δεν έδειξαν να επικροτούν και τόσο την απόφαση του τραγουδιστή να ακολουθήσει επί σκηνής την παράδοση του «shoey».

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.