Σε πένθος έχει βυθιστεί ολόκληρη η Ελλάδα μετά το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη που στοίχε τη ζωή σε δεκάδες ανθρώπους. Μέχρι στιγμής ο αριθμός των επιβεβαιωμένων νεκρών είναι 57.
Συντετριμμένος είναι ο γνωστός Έλληνας ηθοποιός Νίκος Σταυρακούδης, ο οποίος «έχασε» στο δυστύχημα τον ανιψιό του. Ο 29χρονος Δημήτρης ταξίδευε με τη μοιραία αμαξοστοιχία Intercity 62. Ήταν το τελευταίο του ταξίδι.
Με ανάρτησή του στα social media, ο ηθοποιός ανατριχιάζει λίγες ώρες μετά την ενημέρωση για την επιβεβαίωση του θανάτου του ανιψιού του.
«Μισό σε βρήκανε στα συντρίμμια Δημήτρη. Ήσουν μόνο 29. Είχες μόνο ζωή και όνειρα. Καλό σου «ταξίδι» ανιψιέ», έγραψε ο Νίκος Σταυρακούδης δημοσιεύοντας φωτογραφία του αδικοχαμένου 29χρονου.
Η ανάρτηση του Νίκου Σταυρακούδη για τον θάνατο του ανιψιού του:
Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.