Skip to main content

CELEBS

Μπρους Γουίλις: Η έκκληση της συζύγου του στους παπαράτσι - Τι ζητάει;

Η κατάσταση της υγείας του είναι μη αναστρέψιμη!



Ενώ η κατάσταση της υγείας του Μπρους Γουίλις επιδεινώνεται, η σύζυγός του Έμα Χέμινγκ, έκανε έκκληση στο κοινό κι ειδικότερα στους παπαράτσι σχετικά με την κατάσταση υγεία του κινηματογραφικού σταρ.

Σε βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram, αφήγηθηκε στους followers της ένα περιστατικό με τον ηθοποιό για να τους εξηγήσει πώς πρέπει να αντιμετωπίζονται οι άνθρωποι με άνοια.

Συγκεκριμένα, μίλησε για ένα συμβάν, κατά το οποίο παπαράτσι προσπάθησαν να μιλήσουν στον Μπρους Γουίλις, ενώ είχε πάει στη Σάντα Μόνικα για να συναντήσει κάποιους φίλους του για καφέ.

Ο Μπρους Γουίλις με τη δεύτερη σύζυγό του Έμα Χέμιγνκ σε πρεμιέρα στο Λος Άντζελες το 2009

Ο Μπρους Γουίλις με τη δεύτερη σύζυγό του Έμα Χέμιγνκ σε πρεμιέρα στο Λος Άντζελες το 2009 /Φωτογραφία AP Images/Shea Walsh

Η 44χρονη εξήγησε πόσο δύσκολη και αγχωτική διαδικασία είναι να βγάλεις έναν άνθρωπο με άνοια στον έξω κόσμο και να τον κατευθύνεις με ασφάλεια.

«Αυτό το μήνυμα απευθύνεται στους φωτογράφους που προσπαθούν να βγάλουν αυτά τα αποκλειστικά πλάνα του συζύγου μου από την έξοδό του. Παρακαλώ, απλά κρατήστε τις αποστάσεις σας. Ξέρω ότι αυτή είναι η δουλειά σας, αλλά ίσως πρέπει να κρατήσετε αποστάσεις», ακούγεται να λέει στο βίντεο.

«Για τους ανθρώπους που βγάζουν βίντεο, παρακαλώ, μη φωνάζετε στον σύζυγό μου στον δρόμο, ρωτώντας τον πώς τα πάει ή οτιδήποτε άλλο. Τα "γιούχου" και "γιούπι" που λέτε, απλά μην το κάνετε, εντάξει; Δώστε του τον χώρο του. Επιτρέψτε στην οικογένειά μας ή σε όποιον είναι μαζί του εκείνη την ώρα να είναι σε θέση να τον μεταφέρει από το σημείο Α στο σημείο Β με ασφάλεια», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Στη λεζάντα της δημοσίευσής της έγραψε: «Προς άλλους φροντιστές ή ειδικούς στην φροντίδα ανθρώπων με άνοια που περιπλανούνται σε αυτόν τον κόσμο... Καμία συμβουλή ή συμβουλές για το πώς να βγάλετε τους αγαπημένους σας στον κόσμο με ασφάλεια; Παρακαλώ, μοιραστείτε το».

https://www.instagram.com/p/CpX_DYdJuXb/

Η ανάρτηση της Έμα Χέμιγνκ

Μπρους Γουίλις: Η διάγνωση του με άνοια

Ο Μπρους Γουίλις διαγνώστηκε με μετωποκροταφική άνοια (FTD), όπως αποκάλυψε σε δημοσίευσή της η μία από τις κόρες του, Ράμερ.

Ο Μπρους Γουίλις έγινε διάσημος τη δεκαετία του "80 με τη σειρά Αυτός, αυτή και τα μυστήρια με τη Σίμπιλ Σέπαρντ

Ο Μπρους Γουίλις έγινε διάσημος τη δεκαετία του "80 με τη σειρά Αυτός, αυτή και τα μυστήρια με τη Σίμπιλ Σέπαρντ /Φωτογραφία AP Images/Lennox McLendon

Η εν λόγω πάθηση επηρεάζει τους λοβούς του εγκεφάλου, που βρίσκονται πίσω ακριβώς από το μέτωπο. Αυτοί ευθύνονται για τη συμπεριφορά, τα συναισθήματα, τη δυνατότητα επίλυσης προβλημάτων και τον προγραμματισμό.

Το άτομο που πάσχει από αυτή την ασθένεια, εμφανίζει αλλαγές στην προσωπικότητά του, εμμονική συμπεριφορά, αλλά και δυσκολίες στην ομιλία.

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

CELEBS

Βασίλης Μπισμπίκης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την περιπέτεια με την υγεία του

«Είμαι καρδιακός άνθρωπος. Εννοείται ότι αλλάζω τις συνήθειές μου»

Προτεινόμενα

SINGLES

Πώς να βελτιώσεις την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής σου σε τέσσερα απλά βήματα

Ηρεμία, ενσυνείδηση, αυτοπεποίθηση και καλός ύπνος θα σε βοηθήσουν να κατακτήσεις πιο εύκολα τους προσωπικούς στόχους ευεξίας

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

ΜΟΥΣΙΚΗ

Πέρα από τη θάλασσα | Ο Παύλος Παυλίδης συναντά τον Γιάννη Μαρκόπουλο

Ψηφιακή πρεμιέρα στο Onassis Channel στο YouTube | 31.03.2024 | 21:00 | Σκηνοθεσία: Χρήστος Σαρρής