Βασίλης Μίχας: To χειρουργείο που του άλλαξε βίαια την καριέρα

Όσα εξομολογήθηκε ο ηθοποιός σε συνέντευξή του

allyou.news

Καλεσμένος στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ ήταν το μεσημέρι της Παρασκευής ο Βασίλης Μίχας.

Ο γοητευτικός ηθοποιός και μοντέλο που είδαμε και στη σειρά του Star, Έρωτας με διαφορά, με τη Φαίη Ξυλά, αναφέρθηκε στη μεγάλη αδυναμία της ζωής του, το ποδόσφαιρο αλλά και το βίαιο σταμάτημα στη διαδρομή να ακολουθήσει το όνειρο του λόγω τραυματισμών.

Τον Βασίλη Μίχα γνωρίσαμε μέσα από τη δραματική σειρά Η Επιστροφή το 2018

Τον Βασίλη Μίχα γνωρίσαμε μέσα από τη δραματική σειρά Η Επιστροφή το 2018

«Μέχρι τα 20 έμενα στην Κυψέλη, έπαιζα ποδόσφαιρο κι αυτό ήταν το όνειρο μου λόγω μπαμπά και θείου. Ήταν επαγγελματίες, ο θείος μου έπαιζε στην Εθνική Αλβανίας και ο πατέρας μου είχε παίξει εδώ στην Γ’ Εθνική. Κι εγώ ήμουν καλός, είχα παίξει και στη μεικτή Αθηνών αλλά ξεκίνησε ο πρώτος μου τραυματισμός όταν ήμουν 16 χρονών. Είχα το πείσμα κι ήθελα, αλλά τα χειρουργεία παίρνουν περίπου έξι μήνες αποθεραπείας κι εγώ έκανα τρία μέχρι να φτάσω 20. Τότε το πήρα απόφαση ότι δεν πάει, το έχω αποδεχθεί κι έχω πάει παρακάτω.

Φέτος ο καρδιοκατακτητής Βασίλης Μίχας συμμετέχει στη σειρά Η Γη της Ελιάς

Φέτος, ο καρδιοκατακτητής Βασίλης Μίχας συμμετέχει στη σειρά Η Γη της Ελιάς

Δεν καταλάβαινα τις πιέσεις της ζωής. Εκείνη τη στιγμή δηλαδή μου έδειχνε κάτι ότι θα πρέπει να κινηθώ προς αλλού, "Μην πιέζεις, μην πας με δύναμη, μαλάκωσε". Εγώ δεν καταλάβαινα όμως γιατί έβραζε το αίμα μου κι ήθελα να παίξω και τελικά έγινε με βίαιο τρόπο η αλλαγή καριέρας και πορείας», εξομολογήθηκε.

«Όταν έφτασα 20 χρονών, μετά τα τρία χειρουργεία, δεν είχα κανένα plan b. Ήθελα να γίνω ποδοσφαιριστής κι ακόμα κι από μικρός αυτό έλεγα στη μάνα μου. Όταν κατάλαβα πως δεν μπορούσα να το συνεχίσω, με πήρε από κάτω κι εκείνη η περίοδος ήταν δύσκολη γιατί είχα φτιάξει όλη τη ζωή και τα όνειρα μου γύρω από αυτό», συμπλήρωσε ο Βασίλης Μίχας.

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares