Πηγή Δεβετζή για Αλέξη Γεωργούλη: «Είναι γελοία πράγματα αυτά, δεν πιστεύω τίποτα»

«Τον στηρίζω, τον έχω πάρει και τηλέφωνο. Δεν πιστεύω τίποτα»

allyou.news

Ραγδαίες είναι η εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη, ο οποίος τέθηκε εκτός ΣΥΡΙΖΑ, έπειτα από καταγγελία που έκανε το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Ε.Χ. για βαριά κακοποίηση.

Η καταγγελία έγινε πριν από τρία χρόνια, το 2020, αλλά η Βελγίδα εισαγγελέας ζήτησε χθες την άρση της ασυλίας του πρώην ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς φέρεται όλο αυτό το διάστημα να εξέταζε τις σοβαρές καταγγελίες.

Στο πλευρό του Αλέξη Γεωργούλη η Πηγή Δεβετζή/ φωτογραφία NDP

Στο πλευρό του Αλέξη Γεωργούλη η Πηγή Δεβετζή/ φωτογραφία NDP

Η καλή φίλη του πρώην ευρωβουλευτή, Πηγή Δεβετζή, δεν πιστεύει όσα ακούγονται χαρακτηρίζοντάς τα γελοία.

«Τον Αλέξη τον γνωρίζω πάρα πολλά χρόνια. Είναι ένας αξιοπρεπής άνθρωπος, ένα πάρα πολύ καλό παιδί και τον συνάντησα στο Ευρωκοινοβούλιο πριν από ένα μήνα που είχα πάει καλεσμένη. Εντάξει, μιλάμε τώρα είναι γελοία πράγματα αυτά. Δεν πιστεύω τίποτα, δεν υπάρχει περίπτωση να έχει γίνει κάτι τέτοιο. Τον στηρίζω, τον έχω πάρει τηλέφωνο. Δεν πιστεύω τίποτα, είναι αστεία αυτά τα πράγματα. Νομίζω ότι ο Αλέξης δε θα δώσει σημασία, είναι τόσο καλό παιδί και φίλος μου. Εντάξει τι να πω… Η καθεμία, δεν ξέρω ποια είναι αυτή που έχει κάνει μία τέτοια καταγγελία, για κάποιο σκοπό έγινε όλο αυτό. Γελάω, τίποτα άλλο», είπε στην εκπομπή «Το Πρωινό».

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares