Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: Περήφανος στο πλευρό της Μαρίας Σάκκαρη στην Ισπανία

Το ζευγάρι είναι μαζί και full in love

allyou.news

Στην Ισπανία για το τουρνουά τένις Madrid Open βρίσκεται αυτές τις μέρες η καταξιωμένη Ελληνίδα τενίστρια Μαρία Σάκκαρη και από το πλευρό της δε θα μπορούσε να λείπει ο σύντροφός της, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.

σάκκαρη μητσοτακης

Ο γιος του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη απαθανατίστηκε ενώ ήταν στις κερκίδες και καρδιοχτυπούσε για την αγαπημένη του, ενώ προσπαθούσε να της δίνει δύναμη σε αυτό το δύσκολο ματς.

Πιο συγκεκριμένα, η κάμερα «τσάκωσε» τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη να κάθεται στο booth, στο οποίο βρισκόταν το προπονητικό τιμ της Μαρίας Σάκκαρη και να την εμψυχώνει.

Σχολιάζοντας τα πλάνα, ο Γιώργος Λιάγκας χαρακτήρισε τονγιο του Κυριάκου Μητσοτάκη «ντούκι», σημειώνοντας πως είναι εμφανές ότι έχει γυμναστεί πολύ.

Η Μαρία Σάκκαρη τελικά κέρδισε το ματς με 2-0.

Η κρίση και η επανασύνδεση του ζευγαριού

Θυμίζουμε ότι το ζευγάρι είχε περάσει κρίση στη σχέση του και σε αυτόν τον αγώνα, είναι μετά από καιρό που βλέπουμε ξανά μαζί τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη με τη Μαρία Σάκκαρη.

Το ζευγάρι, που είναι 3,5 χρόνια μαζί, είχε περάσει μια μικρή κρίση στη σχέση του. Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και Μαρία Σάκκαρη είχαν μείνει κάποιες εβδομάδες χωριστά, όπως ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας στο «Πρωινό».

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares