Skip to main content

CELEBS

Ελένη Τσολάκη: Ο γάμος με τον Πετρουλάκη και το ενδεχόμενο ενός παιδιού

Όσα αποκάλυψε στο «Night Out» για το τηλεοπτικό της μέλλον



Στην εκπομπή «Night Out» βρέθηκε καλεσμένη το βράδυ της Πέμπτης (04/05) η Ελένη Τσολάκη.

Η παρουσιάστρια σχολίασε αρχικά τα επαγγελματικά της και στη συνέχεια η συζήτηση έγινε πιο προσωπική με την ίδια να μιλά για το γάμο της με τον Παύλο Πετρουλάκη και το ενδεχόμενο να κάνουν μαζί οικογένεια.

«Είμαι χαρούμενη γιατί φέτος, μετά από 17 σχεδόν χρόνια που δουλεύω στην τηλεόραση, αισθάνομαι πιο πολύ ο εαυτός μου. Δηλαδή αισθάνομαι ότι δεν υποδύομαι κάποιο ρόλο, δεν προσπαθώ να γίνω αρεστή και να πω αυτό που πρέπει. Αισθάνομαι πιο ασφαλής με μένα και αυτό αισθάνομαι ότι βγαίνει και τηλεοπτικά και τώρα αισθάνομαι ότι πατάω», δήλωσε για την εκπομπή «Open Weekend» που παρουσιάζει τα πρωινά του Σαββατοκύριακου.

Ενώ ερωτώμενη για το τηλεοπτικό της μέλλον, έδωσε μια αινιγματική απάντηση «Είναι πάντα πολύ όμορφο και τιμητικό να αισθάνεσαι ότι το τηλέφωνό σου χτυπάει και αρέσει η δουλειά σου στους ανθρώπους. Με το Open έχω μια πολύ καλή συνεργασία αλλά θα δούμε! Δεν ξέρω. Δεν έχω μιλήσει ακόμη. Σαφώς θα ήθελα να παραμείνω στο Open, αλλά θα δούμε. Προτεραιότητά μου είναι το κανάλι αλλά θα φανεί. Γίνονται πράγματα, ψήνονται…».

Ελένη Τσολάκη: Ο έγγαμος βίος και το ενδεχόμενο ενός παιδιού

Ελένη Τσολάκη: «Mετά από 17 σχεδόν χρόνια που δουλεύω στην τηλεόραση, αισθάνομαι πιο πολύ ο εαυτός μου»

Ο έγγαμος βίος με τον Παύλο Πετρουλάκη και η μητρότητα

Στις 16 Σεπτεμβρίου του 2017, η Ελένη Τσολάκη παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της στον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου. Η ίδια εξήγησε στον Θεοχάρη Ιωαννίδη πώς είναι ο έγγαμος βίος με τον Παύλο Πετρουλάκη και παράλληλα εξομολογήθηκε πως νιώθει έτοιμη να γίνει μανούλα.

Φωτογραφία από τον γάμο της Ελένης Τσολάκη με τον Παύλο Πετρουλάκη - NDP Photo

Φωτογραφία από τον γάμο της Ελένης Τσολάκη με τον Παύλο Πετρουλάκη - NDP Photo

«Ο έγγαμος βίος δεν αλλάζει τη σχέση αλλά τα παιδιά. Εκεί βρίσκεις την καινούργια σου βάση, εκεί αλλάζει η καθημερινότητά σου και οι προτεραιότητές σου. Όλο σου το μυαλό, το είναι… Ένας γάμος που δεν έχει παιδάκι είναι σαν μια σχέση μακροχρόνια. Αυτό είναι που διαφοροποιεί τη σχέση. Η καρδιά μου με οδήγησε στον Παύλο και παντρευτήκαμε. Ως σύζυγος είμαι… Θεσσαλονικιά! Είμαι πολύ της φροντίδας, να τον προσέχω. Πολύ κλασσική γυναίκα. Νιώθω έτοιμη να αποκτήσω παιδιά. Τα πράγματα έρχονται, όταν είναι να έρθουν. Το βασικότερο όλων είναι να είμαστε καλά εμείς. Αισθάνομαι ότι έχω να δώσω πολλή αγάπη. Δεν κάνω σχέδια για το μέλλον. Είναι σημαντικό να ζεις το τώρα», ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια του «Open Weekend».

Ελένη Τσολάκη: «Ήταν επιθετικός, μπήκε ο Κώστας Φραγκολιάς στη μέση και τον διώξαμε»

Σε άλλο σημείο η Ελένη Τσολάκη αποκάλυψε δύο απίστευτα περιστατικά που συνέβησαν με θαυμαστές της. Σε ένα από αυτά μάλιστα χρειάστηκε και η παρέμβαση του πρώην συνεργάτη της στην εκπομπή «Happy Day», Κώστα Φραγκολιά.

«Ήταν η πρώτη φορά στον Alpha που κάθε φορά που σχολούσα από τη δουλειά, ένα αυτοκίνητο με περίμενε έξω ακριβώς από το κανάλι και με ακολουθούσε όπου και να πήγαινα, ότι κι αν είχε η μέρα μου. Δηλαδή σε όλες τις δουλειές μου. Όταν άρχισα να το αντιλαμβάνομαι αυτό, κάποια στιγμή που φοβήθηκα πολύ, σταμάτησα στο κέντρο της Αθήνας, κατέβηκε αυτός και ήρθε και μου χτυπούσε με τα χέρια το παρμπρίζ», είπε στην αρχή η Ελένη Τσολάκη.

«Καταλήξαμε μέχρι το Αστυνομικό Τμήμα και τον αξιωματικό υπηρεσίας που, όταν μπήκαμε και οι δυο μέσα, ο άνθρωπος αυτός έκανε ότι δεν με ξέρει και γύρισε και είπε στον αστυνομικό πως «δεν την ξέρω την κοπέλα, λέει κάποιες τρέλες πρώτη φορά στη ζωή μου την βλέπω». Δεν προχώρησα όμως σε μήνυση ούτε σε οτιδήποτε άλλο γιατί αισθάνθηκα ότι θα συνετιστεί και θα σταματήσει ανάλογες συμπεριφορές». Δυο μέρες όμως μετά ήταν πάλι έξω από το σπίτι μου», συμπλήρωσε η ίδια.

«Και η δεύτερη φορά ήταν, πάλι ήμουν στον Alpha, με έναν άνθρωπο που με ακολουθούσε όπου έπαιζα μουσική αλλά… σε όλη την Ελλάδα! Δηλαδή ήμουν στην Κρήτη και ήταν στην Κρήτη, την άλλη μέρα ήμουν στη Θεσσαλονίκη και ήταν στη Θεσσαλονίκη. Κάποια στιγμή βρέθηκε πάλι μπροστά μου σε μια δουλειά και ήταν λίγο επιθετικός αλλά ήμουν μαζί με τον Κώστα Φραγκολιά, αν δεν κάνω λάθος, μπήκε εκείνος στη μέση και τον διώξαμε. Ήταν επιθετικός», κατέληξε η Ελένη Τσολάκη.

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department