Βάσω Λασκαράκη: Η σχέση της με τα παιδιά του Σουλτάτου κι ο Τσιμιτσέλης

Έτσι γνώρισε τα παιδιά του δεύτερου συζύγου της

allyou.news

Καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν ήταν το μεσημέρι της Πέμπτης η Βάσω Λασκαράκη, όπου μίλησε για την οικογένειά της, το διαζύγιο με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και την κόρη τους Εύα.

Για το διαζύγιο με τον πρώην σύζυγό της, η ηθοποιός ανέφερε: «Μακάρι οι γονείς να πηγαίνανε σε ειδικούς και παιδοψυχολόγους γιατί βγαίνει πολύ το “εγώ” σε ένα διαζύγιο… Και γυρνάνε όλα προς τον εαυτό μας, τους γονείς μας, θέλει ο ένας να εκδικηθεί τον άλλον και το παιδί γίνεται μπαλάκι. Αυτό είναι το χειρότερο. Πάντα το θύμα είναι το παιδί.

Τα τελευταία χρόνια η Βάσω Λασκαράκη φαίνεται πιο κατασταλαγμένη κι όμορφη από ποτέ!

Τα τελευταία χρόνια η Βάσω Λασκαράκη φαίνεται πιο κατασταλαγμένη κι όμορφη από ποτέ!

Το θέμα είναι οι γονείς να πάρουν αποστάσεις. Κανένας δεν μπορεί να κάτσει με το ζόρι. Τι θέλεις; Να είσαι με έναν άνθρωπο με το ζόρι; Θα το προσπαθήσεις, θα το παλέψεις. Αφού το τερματίσεις και μετά όμως… Θέλει πολύ μεγάλη ψυχική δύναμη για να μείνεις σταθερός, ακέραιος και ανεπηρέαστος. Είναι και οι γύρω-γύρω που κάνουν μεγάλη ζημιά, οι φίλοι, οι συγγενείς. Βάζουν λόγια, λένε τι θα έκαναν εκείνοι.

Για να μείνεις ακέραιος, πρέπει να μείνεις μόνος σου με τις σκέψεις σου για να αποφασίσεις τι πρέπει να γίνει. Και πάντα, όταν υπάρχουν παιδιά, όλα πρέπει να γίνονται με γνώμονα τα παιδιά. Σίγουρα παίζει ρόλο το πως το εκλαμβάνει το παιδί. Τίποτα δεν είναι εύκολο. Δεν είναι όλα, “χωρίσαμε, τι ωραία”. Ούτε οι γονείς το παίρνουν καλά, ούτε το ζευγάρι, ούτε το παιδί.

Η Βάσω Λασκαράκη είναι παντρεμένη εδώ και τέσσερα χρόνια με τον Λευτέρη Σουλτάτο

Η Βάσω Λασκαράκη είναι παντρεμένη εδώ και τέσσερα χρόνια με τον Λευτέρη Σουλτάτο /Φωτογραφία Instagram

Χρειάζεται πάρα πολύ δουλειά. Αλλά δουλειά, σηκώνουμε μανίκια… Δεν είναι κάτι που θα πετύχει τον πρώτο μήνα, ούτε τον δεύτερο, ούτε τον τρίτο. Μπορεί να χρειαστεί κι ένας χρόνος. Όταν με κάποιον έχεις παιδί, με κάποιο τρόπο αποτελείς μια οικογένεια μαζί του. Είναι ο σύμμαχός σου για να μεγαλώσει αυτό το παιδί, πέρα από το ότι θα έρθουν οι σύντροφοι να σε στηρίξουν… Το παιδί έχει έναν μπαμπά που πρέπει να συνυπολογίζεται, δεν μπορείς να τα κάνεις όλα στην άκρη».

Στη συνέχεια η Βάσω Λασκαράκη αναφέρθηκε στη σχέση που έχει με τα παιδιά του συζύγου της, Λευτέρη Σουλτάτου, από τον προηγούμενο γάμο του. «Ο σύζυγός μου έχει δυο παιδάκια. Στην αρχή είναι πάρα πολύ περίεργο όταν έρχονται σε επαφή όλα αυτά τα παιδιά, αλλά είναι και πολύ όμορφο να τα κοιτάς. Έχουν ένα ένστικτο κι αρχίζουν και χτίζουν μια σχέση μεταξύ τους. Βέβαια, πρέπει να είσαι πάρα πολύ ανοιχτός σε αυτό γιατί, πάντα ξεκινάει από τους μεγάλους. Όπως στα διαζύγια τα παιδιά καταστρέφονται από τους μεγάλους, έτσι και στις ενώσεις και στις μεικτές οικογένειες πάλι από τους μεγάλους ξεκινάει το κακό. Αν είσαι ανοικτός και δεν ξεχωρίσεις τα παιδιά θα πορευτούν όλα με πολύ ωραίο τρόπο», συμπλήρωσε.

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares