Τόνια Σωτηροπούλου: Η απάντησή της για την υπόθεση Γεωργούλη

Ο ευρωβουλευτής κατηγορείται για βιασμό και πρόκληση σωματικής βλάβης

allyou.news

Για το υπερπροστατευτικό κομμάτι του χαρακτήρα της μίλησε η Τόνια Σωτηροπούλου σε νέες της δηλώσεις, ενώ είπε τα καλύτερα για τον σύντροφό της, το άλλο της μισό, Κωστή Μαραβέγια.

Στο κλείσιμο της συνέντευξης η δημοσιογράφος του Happy Day, ζήτησε από την Τόνια Σωτηροπούλου να σχολιάσει τη «βόμβα» που έσκασε πριν μερικές ημέρες σχετικά με τις καταγγελίες για βιασμό και πρόκληση σωματικής βλάβης κατά του Αλέξη Γεωργούλη.

τονια σωτηροπούλου

Η ηθοποιός αρνήθηκε ευγενικά να απαντήσει. «Δε έχω να κάνω κανένα σχόλιο», είπε.

Θυμίζουμε ότι η Τόνια Σωτηροπούλου φημολογείται ότι υπήρξε ζευγάρι με τον Αλέξη Γεωργούλη στο παρελθόν. Οι δυο τους γνωρίστηκαν περίπου το 2006, αλλά οι φήμες για τη σχέση τους ξεκίνησαν το 2013.

Τον πρώτο καιρό που φαίνεται να ήταν μαζί, προτιμούσαν να κρατούν χαμηλούς τόνους όσον αφορά στα προσωπικά τους, ωστόσο το καλοκαίρι του 2014 άρχισαν να γίνονται πιο διαχυτικοί στις δημόσιες εμφανίσεις τους.

Σε κάθε τους συνέντευξη τόνιζαν πως τους ενώνει μια βαθιά ανθρώπινη σχέση και φιλία, και ποτέ δεν παραδέχτηκαν ότι υπήρχε μεταξύ τους κάτι ερωτικό.

Όλα τελείωσαν το 2016, χωρίς φυσικά οι ίδιοι να ανακοινώσουν κάτι επίσημα, αφού ούτε είχαν διαψεύσει αλλά ούτε και επιβεβαιώσει ποτέ το οτιδήποτε.

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares