«Με πολλή αγάπη σας το λέω… »: Η συμβουλή της Ελένης Μενεγάκη σε Χρηστίδου-Μαραντίνη

Όσα είπε η παρουσιάστρια για το πολυσυζητημένο ζευγάρι

allyou.news

Την πολυσυζητημένη συνέντευξη του Θοδωρή Μαραντίνη στον Γιώργο Λιάγκα αλλά και την ανακοίνωση της Σίσσυς Χρηστίδου, σχολίασε το μεσημέρι της Πέμπτης η Ελένη Μενεγάκη μέσα από την εκπομπή της.

Η παρουσιάστρια θέλησε να πάρει θέση για τα όσα ειπώθηκαν δημόσια την Τετάρτη από τον τραγουδιστή για τη συνεπιμέλεια των γιων του και τη διατροφή που δίνει στη Σίσσυ Χρηστίδου.

Η Ελένη Μενεγάκη έδωσε τη δική της συμβουλή στο πρώην ζεύγος Χρηστίδου-Μαραντίνης

«Το παίζουμε σήμερα το θέμα αυτό και θα ακούσουμε τι είπε ο Θοδωρής γιατί χθες δεν το παίξαμε, σήμερα θα το παίξουμε γιατί η Σίσσυ έχει δώσει μια απάντηση. Μίλησα μαζί της, θα έλεγα καλύτερα ότι εκείνη μίλησε μαζί μου κι εγώ την άκουσα. Θέλω να δούμε κάποια αποσπάσματα από αυτά που είπε ο Θοδωρής για να ακούσουμε την απάντησή της. Αν ένα πράγμα από όλα αυτά που έχουν συζητηθεί είναι ότι με πολλή αγάπη ένας άνθρωπος που έχει βρεθεί με έναν τρόπο στη θέση αυτή, δηλαδή το να μην είναι μαζί με τον άνθρωπο με τον οποίο δημιούργησε οικογένεια και παιδιά, αν μπορώ μέσα από τα λάθη μου και τα σωστά μου να πω κάτι είναι, κρατήστε όλα αυτά που σας φέρνουν σε μια όποια ρήξη σήμερα, μακριά από όλους μας και κυρίως μακριά από τα παιδιά σας», είπε αρχικά.

«Με πολλή αγάπη σας το λέω γιατί όλοι μέσα από λάθη μαθαίνουμε, ακούγοντας άλλους, κάνοντας τα δικά μας ή κάποια άλλα. Δυστυχώς ,τώρα υπάρχει το διαδίκτυο κι όλα μένουν μέσα. Με πολλή αγάπη ό,τι θέλετε να κάνετε, κάντε το μακριά από τα ΜΜΕ», τόνισε η Ελένη.

Η Ελένη έχει προσωπική εμπειρία από το... δημόσιο διαζύγιό της με τον Γιάννη Λάτσιο

Η Ελένη έχει προσωπική εμπειρία από το... δημόσιο διαζύγιό της με τον Γιάννη Λάτσιο

Η Ελένη Μενεγάκη είχε βγάλει, επίσης, ανακοίνωση για το διαζύγιό της, από κοινού με τον Γιάννη Λάτσιο, ωστόσο ποτέ δε μίλησε για τους λόγους που τους είχαν οδηγήσει σε δικαστική διαμάχη.

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares