Skip to main content

CELEBS

Τομ Χανκς: Τα έβαλε με υπάλληλο του φεστιβάλ των Καννών;

Η Ρίτα Γουίλσον εξήγησε τι συνέβη



O Τομ Χανκς έχει τη φήμη του «ευγενικού και καλού» ανθρώπου, όμως στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών την Τρίτη, η κάμερα τον «συνέλαβε» να χάνει την ψυχραιμία του.

O Τομ Χανκς κι η Ρίτα Γουίλσον στο κόκκινο χαλί λίγο πριν... τον εκνευρισμό!

O Τομ Χανκς κι η Ρίτα Γουίλσον στο κόκκινο χαλί λίγο πριν... τον εκνευρισμό! /Φωτογραφία AP Images/Joel C Ryan

Ο 66χρονος ηθοποιός φάνηκε να έχει μια έντονη λογομαχία με εργαζόμενο του φεστιβάλ, ενώ περπατούσε στο κόκκινο χαλί έχοντας στο πλευρό του τη σύζυγό του, Ρίτα Γουίλσον, για την πρεμιέρα της νέας του ταινίας, Asteroid City.

Ο διάσημος ηθοποιός εθεάθη να δείχνει εκνευρισμένος το δάχτυλό του στον υπάλληλο, ενώ η Γουίλσον είχε το χέρι της υψωμένο μπροστά της συμμετέχοντας στη συζήτηση. Το μέλος του προσωπικού φάνηκε να προσπαθεί να εκτονώσει την κατάσταση.

Μετά από λίγη ώρα, ο Χακνς αι η Γουίλσον συνέχισαν να περπατούν στο κόκκινο χαλί, ποζάροντας χαμογελαστοί στους φωτογράφους.

Η ανάρτηση της Ρίτα Γουίλσον στο Instagram 

Η ανάρτηση της Ρίτα Γουίλσον στο Instagram

Τα πλάνα με τον δήθεν εκνευρισμένο Χανκς έκαναν σε λίγη ώρα τον γύρο του Διαδικτύου. Η σύζυγός του θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και να εξηγήσει τι πραγματικά συνέβη. Σε ανάρτησή της σε insta story, έγραψε: «Αυτό ονομάζεται: "Δε σε ακούω". Ο κόσμος ουρλιάζει. "Τι είπες; Πού υποτίθεται ότι πρέπει να σταθούμε;" Αλλά αυτό δεν πουλάει ιστορίες. Ωραία προσπάθεια. Περάσαμε υπέροχα! Πηγαίνετε να δείτε το Asteroid City».

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department