Skip to main content

CELEBS

Δημήτρης Σκαρμούτσος: «Μου έλεγαν ότι αν μιλούσα για τα ναρκωτικά και το αλκοόλ θα τερματιζόταν η καριέρα μου»

Αισθανόταν ότι είχε πιάσει πάτο


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Έχει γνωρίσει τη ζωή από την καλή της αλλά και την κακή της πλευρά. Στο παρελθόν είχε κυριευτεί από πάθη, αλλά κατάφερε να τα αφήσει πίσω του και πλέον χωρίς... βαρίδια στα πόδια του μπορεί να... πετάξει ψηλά, φτάνοντας τα όνειρά του.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Σκαρμούτσο, ο οποίος σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που έζησε με τον εθισμό του στο αλκοόλ και στα ναρκωτικά, τονίζοντας μάλιστα ότι τον συμβούλευαν ότι αν αποκάλυπτε το παρελθόν του δεν θα μπορούσε να κάνει καριέρα.

«Η συγκεκριμένη περίοδος ήταν ό,τι πιο δύσκολο έχω βιώσει. Υπήρξαν πολλές φορές που ήμουν κλεισμένος σε ένα σπίτι. Το αλκοόλ και τα ναρκωτικά εξαφανίζουν την αυτοπεποίθηση. Όταν είσαι στο σύννεφο των ναρκωτικών, δεν σε νοιάζει τίποτα. Νομίζεις πως δεν θα σου συμβεί ποτέ κάτι κακό. Κάποια στιγμή, όμως, έπιασα πάτο. Τότε αποφάσισα να αλλάξω τη ζωή μου» τόνισε αρχικά ο γνωστός σεφ στο περιοδικό «People»:

Καταλήγοντας επισήμανε: «Όλοι τότε μου έλεγαν να μην το πω, γιατί θα τερματιζόταν η καριέρα μου. Εγώ τους απάντησα πως η καριέρα μου είναι η κουζίνα και δεν θα με αφήσει ποτέ. Έτσι, βγήκα να μιλήσω δημόσια για να νιώσω καλά. Εξάλλου, έχω μάθει από μικρός να μην κρατάω μέσα μου πράγματα. Ο αλκοολισμός και τα ναρκωτικά είναι ατυχία να συμβούν στον οποιονδήποτε και τεράστιο θέμα τύχης να καταφέρεις να τα ξεπεράσεις. Στη δική μου εποχή, θεωρούνταν πολύ in να κάνεις ναρκωτικά. Πλέον, δεν είναι καθόλου. Έχω να πιω και να κάνω ναρκωτικά δεκατέσσερα χρόνια. Μου έχει φύγει εντελώς. Εξάλλου, έχω πιει για δέκα ζωές».

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department