Σίσσυ Χρηστίδου: Βραδινή έξοδος με τη νέα ομάδα της εκπομπής της

Η παρουσιάστρια είναι φανερά αδυνατισμένη

allyou.news

Σε εντατικές προετοιμασίες βρίσκεται η Σίσσυ Χρηστίδου λίγο πριν επιστρέψει στους τηλεοπτικούς δέκτες με την εκπομπή "Χαμογέλα και Πάλι" στο Mega.

Η ίδια μαζί με τους συνεργάτες της έκαναν μια βραδινή έξοδο στο θέατρο Άλσος, ενώ στην παρέα τους ήταν και ο Νίκος Κοκλώνης.

Όπως είδαμε στις φωτογραφίες, η Σίσσυ Χρηστίδου είναι αδυνατισμένη και σούπερ ανανεωμένη και για τη συγκεκριμένη έξοδο επέλεξε ένα λευκό jumpsuit.

Η παρουσιάστρια είχε ξεκινήσει διατροφή πριν μερικούς μήνες και όπως φαίνεται τα αποτελέσματα είναι εμφανή.

Σίσσυ Χρηστίδου: Η επίσημη ανακοίνωση του Mega για την πρεμιέρα του «Χαμογέλα και Πάλι»

Η πιο αγαπημένη τηλεοπτική συνήθεια του Σαββατοκύριακου επιστρέφει δριμύτερη και άκρως ανανεωμένη!

Η εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!» με τη Σίσσυ Χρηστίδου κάνει πρεμιέρα στο MEGA το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου στις 09:50 γεμίζοντας τα πρωινά μας με την καλύτερη συντροφιά, διασκεδαστικές τηλεοπτικές στιγμές, δημοφιλείς καλεσμένους αλλά και καθαρή και ουσιαστική ματιά σε σημαντικά θέματα της επικαιρότητας.

Έχοντας καταφέρει να συνδυάσουν επιτυχώς την ψυχαγωγία με την ενημέρωση, η Σίσσυ Χρηστίδου και η ανανεωμένη ομάδα της θα συνεχίσουν να αποτελούν μία σταθερή αξία, μία δεμένη και ασυναγώνιστη παρέα κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 09:50. Δίπλα της οι: Παύλος Σταματόπουλος, Νίκος Συρίγος, Βάλια Χατζηθεοδώρου ενώνουν τις δυνάμεις τους, βάζουν τις δικές τους πινελιές, με όρεξη και χαμόγελο για να κατακτήσουν τις καρδιές των τηλεθεατών και για μία ακόμα σεζόν, ενώ τα τηλεοπτικά δρώμενα σχολιάζει ο Γρηγόρης Μελάς μαζί με αποκλειστικό και έγκυρο ρεπορτάζ.

Από το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου και κάθε Σαββατοκύριακο, η εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!» και η Σίσσυ Χρηστίδου μάς προσκαλούν στην πάντα φιλόξενη συντροφιά τους.


 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares