Skip to main content

CELEBS

Δήμητρα Ματσούκα: «Δεν μπορώ ν’ αποτελέσω πρότυπο για τις γυναίκες»

Έχει απλά κάποιες αναλαμπές κοκεταρίας


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Η Δήμητρα Ματσούκα παραμένει λαμπερή, διαθέτοντας ένα κορμί που θα ζήλευαν αρκετές γυναίκες, ωστόσο, όπως αποκάλυψε, δεν γυμνάζεται αρκετά, ενώ δεν προσέχει πάρα πολύ τη διατροφή της.

«Δεν μπορώ σε καμία περίπτωση να αποτελέσω πρότυπο ή να δώσω συμβουλές για τις αναγνώστριες, γιατί κάνω ακριβώς το αντίθετο απ' ό,τι θα έπρεπε να κάνει μια γυναίκα. Συγκεκριμένα, καπνίζω πολύ και γυμνάζομαι λίγο. Συνήθως τον πρώτο μήνα του νέου έτους. Τότε που λέω ότι "Φέτος θα τα κάνω όλα σωστά", αν και πολύ γρήγορα εγκαταλείπω την προσπάθεια. Ουσιαστικά έχω απλώς αναλαμπές κοκεταρίας. Όπως όταν, π.χ .θυμάμαι, πέντε-έξι φορές το μήνα, να βάλω κρέμα προσώπου», τόνισε αρχικά στο In Style και συνέχισε:

«Κάτι που δεν είναι εύκολο σε αυτή τη μικρή χώρα των "εύκολων" στερεοτύπων. Επίσης, δεν είναι εύκολο να πεις 'όχι" στα χρήματα που σου προσφέρουν. Όμως, ενώ μου αρέσουν τα χρήματα, η πολυτέλεια και το να ξοδεύω, στο "διά ταύτα" είμαι υπεράνω. Γιατί πραγματικά δύσκολα μου είναι να είμαι σε μια σειρά, όπου ο τρόπος π.χ., που βάζει την κάμερα ο σκηνοθέτης με κάνει να θέλω να την πάρω και να την πετάξω από το παράθυρο. Άλλωστε, όλα είναι θέμα αισθητικής, την οποία διαθέτει ο καθένας μας».

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Κομψή εγκυμονούσα η Βασιλική Τρουφάκου: Με στενό μαύρο φόρεμα με σκισίματα!

Πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

CELEBS

Μελίσα Μακάρθι: Ποια είναι η διάσημη κολλητή της Μέγκαν Μαρκλ;

Η ηθοποιός μιλά πάντα με τα καλύτερα λόγια για τη Δούκισσα του Σάσσεξ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ανάπαυση: Ο Ερμής παύει να είναι ανάδρομος

Τι επιφυλάσσει σε κάθε ζώδιο η ορθή πορεία του Ερμή από τις 25 Απριλίου έως τις 15 Μαΐου

CELEBS

Κομψή εγκυμονούσα η Βασιλική Τρουφάκου: Με στενό μαύρο φόρεμα με σκισίματα!

Πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης