Μάρκος Σεφερλής: «Δεν έχω τίποτα με τον Κωστόπουλο»

Δήλωσε ότι εκτιμά τον προκάτοχό του στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του MEGA

Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Μπορεί η κόντρα τους να κρατά εδώ και αρκετούς μήνες ωστόσο ο Μάρκος Σεφερλής σε συνέντευξή του εξηγεί ότι δεν έχει να χωρίσει τίποτα με τον Πέτρο Κωστόπουλο, δείχνοντας με αυτά τα λεγόμενά του τη διάθεση να λυθεί η μεταξύ τους παρεξήγηση.

«Δεν αισθάνομαι πως υπάρχει κόντρα μεταξύ μας. Δεν έχω τίποτα με τον Κωστόπουλο. Μου επιτέθηκε και απάντησα γιατί μου το ζήτησαν. Εγώ τον εκτιμώ, μου 'χει φερθεί ωραία. Θα τον χαιρετήσω και δεν έχω θέμα να κάτσουμε μαζί και «πιούμε ποτό. Δεν είναι φίλος που μου 'κανε κακό και μου 'σκαψε τον λάκκο για να 'χω πρόβλημα» τόνισε χαρακτηριστικά στο Secret.

Σε ερώτηση για το αν οι κριτικές και τα σχόλια κάθε φορά που εμφανίζεται στην τηλεόραση τον επηρεάζουν, ο γνωστός κωμικός-παρουσιαστής επισήμανε: «Κάνω τόσο ωραία πράγματα, που δεν βλέπω τι γράφεται, δεν έχω τον χρόνο. Όταν έρχονται άνθρωποι με σοβαρά προβλήματα υγείας και μου λένε "με έχεις σώσει από την κατάθλιψη" ή "η μάνα μου έχει καρκίνο και ξεχνιέται μόνο με σένα" ή "θα 'χα αυτοκτονήσει", συγκινούμαι και, γνωρίζοντας πως έχω προσφέρει κάτι σε αυτούς, θα κάθομαι να ασχολούμαι με όλα αυτά που λένε για μένα κατά καιρούς;».

 

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares