Skip to main content

CELEBS

Ποιος έκλεψε το Fifty Shades of Grey;

Εκδοτική καταστροφή στην άλλη όχθη του Ατλαντικού...



Σε μεγάλο πανικό βρίσκεται τις τελευταίες ώρες  η E.L James, η συγγραφέας των πολυσυζητημένων βιβλίων «50 Shades of Grey». Ο λόγος είναι ότι κλάπηκε το 4ο σε σειρά βιβλίο που θα κυκλοφορούσε στις 18 Ιουνίου.

Το περιεχόμενο του είναι η συνέχεια των προηγούμενων και γίνεται μια διήγηση της ιστορία από την πλευρά του γοητευτικού δισεκατομμυριούχου με τα «παράξενα» γούστα στον έρωτα. Σύμφωνα με την «The Sun», άρχισαν αμέσως έρευνες για τον εντοπισμό του ενόχου. Μάλιστα, η ανησυχία είναι μεγάλη μιας και κατά μεγάλη πιθανότητα ίσως το βιβλίο πουληθεί στη μαύρη αγορά, έτσι ώστε να κερδίσουν χρήματα. Αν ισχύει κάτι τέτοιο η συγγραφέας θα υποστεί μεγάλη οικονομική ζημιά και δεν θα έχει τα ίδια έσοδα με τα προηγούμενες κυκλοφορίες. Μια δεύτερη σκέψη είναι ότι ίσως μια φανατική θαυμάστρια το πήρε απλά για να το διαβάσει λίγο νωρίτερα.

Παρά τον ντόρο που έχει προκληθεί, τόσο η ίδια όσο και ο εκδοτικός της οίκος δεν έχουν προβεί σε καμία δήλωση. Ας ελπίσουμε πως η ιστορία αυτή θα έχει ένα αίσιο τέλος.

 

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.