Skip to main content

CELEBS

Ελένη Φουρέιρα: «Όταν αγαπιέσαι με τον άλλο όλα είναι ωραία»

Είναι στην καλύτερη της φάση


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Η Ελένη Φουρέιρα ζει ευτυχισμένες στιγμές στο πλευρό του Σπυράγγελου Λυκούδη, με τον οποίο βιώνει τον απόλυτο έρωτα.

Μάλιστα η τραγουδίστρια πριν μερικούς μήνες αποφάσισε να συγκατοικήσει με τον εκλεκτό της καρδιάς της, με την ίδια να δηλώνει στις τηλεοπτικές κάμερες για αυτήν την απόφασή τους: «Η συγκατοίκηση έχει γίνει καιρό. Είμαστε καλά. Τώρα, όμως, να μην πάμε στο πολύ προσωπικό. Όλα καλά, όλα πολύ όμορφα. Είτε μένεις με έναν άνθρωπο, είτε τον βλέπεις κάθε μέρα είναι το ίδιο.

Γιατί να φοβηθώ για τη συγκατοίκηση; Αν αγαπιέσαι με τον άλλο, είναι όλα ωραία. Όταν νιώσεις ότι ο άνθρωπος αυτός στο βγάλει, θα μείνεις μαζί του».

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Το ιδιαίτερο fashion style της Kristen Bell που έχει γενέθλια

Πώς να υιοθετήσετε το στυλ Kristen Bell με αυτές τις συμβουλές

CELEBS

Phoebe Bridgers κάνει έκπληξη με το «Lost Boys» στο The Tonight Show

Η Phoebe Bridgers εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά στο The Tonight Show και παρουσίασε για πρώτη φορά τηλεοπτικά το νέο της single.

CELEBS

Ο Anthony Hopkins ανακοινώνει την κυκλοφορία του πρώτου του δίσκου

Ο διπλά βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Anthony Hopkins αποδεικνύει πως τα όνειρά μας δεν γερνάνε ποτέ.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 19 έως 26/7/26

Η επικοινωνία σας θα αρχίσει να καλυτερεύει και η ψυχολογία σας θα ανεβαίνει σταδιακά.

CELEBS

Το ιδιαίτερο fashion style της Kristen Bell που έχει γενέθλια

Πώς να υιοθετήσετε το στυλ Kristen Bell με αυτές τις συμβουλές

ΤΑΞΙΔΙ

Σικελία: Τρεις εναλλακτικές προτάσεις για ένα υπέροχο τριήμερο

Στη Σικελία με αγάπη: Τρεις μέρες και τρεις επιλογές για να πάτε... και να ξαναπάτε  

Best of Network