Παναγιώτης Πετράκης: «Προσπαθώ να μη χάνω τη στιγμή»

Δεν είχε δει ο ίδιος το ταλέντο του

Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Ο Παναγιώτης Πετράκης σε συνέντευξή του εξομολογήθηκε ότι είχε από μικρός στο αίμα του το καλλιτεχνικό μικρόβιο αφού, όπως επισήμανε, πάντα στα σχολικά του χρόνια συμμετείχε σε γιορτές και εκδηλώσεις.

Παράλληλα υπογράμμισε ότι πλέον δεν κοιτάζει μόνο το μέλλον αλλά και το παρόν, προσπαθώντας να μην αφήνει ανεκμετάλλευτη ούτε στιγμή.

Aναλυτικά όσα δήλωσε στο ΟΚ:

Από μικρός τραγουδούσες και έπαιζες;

«Ήμουν πάντα σε αυτή διαδικασία. Στο γυμνάσιο και το λύκειο συμμετείχα πάντα σε θεατρικά ή απήγγειλα σε γιορτές. Δεν το είχα σκεφτεί όμως ως επάγγελμα. Στη Γ Λυκείου, πια, οι γονείς αλλά και οι καθηγητές μου θεώρησαν ότι θα ήταν καλό να μπω σε μια δραματική σχολή. Εκείνοι με ενθάρρυναν.Είδαν κάτι που δεν είχα δει εγώ στον εαυτό μου».

Ήσουν ντροπαλός;

«Ήμουν ντροπαλός στην κοινωνική μου συναναστροφή, αλλά όχι πάνω στη σκηνή. Παραμένω κάπως έτσι, αλλά όχι σε τόσο έντονο βαθμό».

Φαίνεται πως έχεις αδυναμία στο παρελθόν...

«Έχω, ναι. Όχι όμως στο δικό μου παρελθόν. Όταν ήμουν μικρότερος, ζούσα για το μέλλον, όχι τόσο για το παρόν ούτε το παρελθόν. Τώρα προσπαθώ να προσκολληθώ στο τώρα, να μη χάνω τη στιγμή. Συνηθίζουμε να αφήνουμε τις στιγμές να περνάνε. Τώρα πια είμαι σε εγρήγορση». 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares