Οικογενειακός σταθμός check-in

Αν βαρέθηκες να χρησιμοποιείς πίνακα φελλού για τις εκκρεμότητες του νοικοκυριού, στο blog Oh Joy! βρήκαμε μια πολύ ωραία εναλλακτική.

Γεωργία Κοντού

Πώς σού φαίνεται να συγκεντρώσεις σε ένα σημείο του σπιτιού τους λογαριασμούς, τις λίστες για ψώνια και κάθε άλλη εκκρεμότητα χρησιμοποιώντας ένα πρακτικό και ταυτόχρονα όμορφο σύστημα οργάνωσης που θα μπορούσες να ονομάσεις οικογενειακό σταθμό check-in; Το βρήκαμε στο Oh Joy!, ένα blog που έχουμε αγαπήσει για την αισθητική και τις ιδέες του.

Πώς θα το δημιουργήσεις στο σπίτι σου:  

1. Χώρισε ένα κομμάτι του τοίχου σε κάθετες στήλες, μία για κάθε μέλος της οικογένειας (η blogger υπολόγισε μία στήλη και για το σκυλάκι της οικογένειας!). Οριοθέτησε τις άκρες του οικογενειακού σταθμού με χαρτοταινία και βάψε το εσωτερικό του με μαγνητικό υπόστρωμα. Υπολόγισε να το περάσεις τουλάχιστον 3 στρώσεις υποστρώματος, αν θέλεις να μετατρέψεις τον τοίχο σε έναν ισχυρό μαγνητικό πίνακα.

2. Αφού στεγνώσει το υπόστρωμα, οριοθέτησε κάθε στήλη ξεχωριστά με χαρτοταινία και πέρασέ τις με κανονική μπογιά, βάφοντας καθεμία σε διαφορετικό χρώμα.

Tip: H blogger του Oh Joy! έχει προσθέσει στο δάπεδο, στο κάτω μέρος κάθε στήλης, κουτιά αποθήκευσης, για επιπλέον άνεση.

Πηγή: Oh Joy!About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares