Skip to main content

DO IT YOURSELF

«Πώς μπορώ να εξαφανίσω τις κιτρινίλες από λευκό πουκάμισο;»

Home tips και λύσεις διακόσμησης από το www.spirossoulis.com – the home issue


Μαρία Μυλωνά

Ο Γιώργος Μίχος από την Παλλήνη λέει πως το αγαπημένο του λευκό πουκάμισο έχει κιτρινίσει αρκετά στην περιοχή της μασχάλης με αποτέλεσμα να ντρέπεται πλέον να το φορέσει. Παρόλο που έχει δοκιμάσει να το πλύνει με χλωρίνη, το ρούχο εξακολουθεί να είναι κιτρινισμένο. Η ερώτησή του, λοιπόν, είναι η εξής: «Πώς μπορώ να εξαφανίσω τις κιτρινίλες από το λευκό μου πουκάμισο;». Δείτε μερικές λύσεις.

Αποφύγετε τη ζέστη Μην πλύνετε το λευκό σας πουκάμισο (ή οποιοδήποτε άλλο λευκό ρούχο με λεκέδες) με ζεστό νερό καθώς αυτό δε θα διώξει τους λεκέδες. Προτιμήστε το κρύο νερό ενώ αμέσως μετά το πλύσιμο απλώστε το ρούχο έξω έτσι ώστε να στεγνώσει φυσικά.

Αποφύγετε τη χλωρίνη Μπορεί να έχετε μπει στον πειρασμό να πλύνετε το λευκό σας ρούχο με χλωρίνη αλλά αυτή είναι που θα κάνει πιο σκούρο το λεκέ αντί να τον εξαφανίσει.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μόνο online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Σαββάτου 4 Μαΐου

Οργανώστε τις υποθέσεις σας βάζοντας προτεραιότητες σε ό,τι έχετε ανάγκη πρώτα

ΣΙΝΕΜΑ

May the 4th be with you με 20 από τις πιο ρομαντικές στιγμές Star Wars

Η αγάπη είναι μεγάλη με τον γαλαξία - απέραντη

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Το Voés Festival επιστρέφει για δεύτερη χρόνια στο Χιονοδρομικό Κέντρο Ζήρειας

Mε τους Villagers of Ionnina City, Social Waste, Γιάννη Αγγελάκα και οι 100°C, Πάνο Βλάχο, Σκιαδαρέσες, Λόγος Τιμής, LosTre, Κωσταντή Πιστιόλη, Pagan και Λεωνίδα Μπαλάφα