Skip to main content

DO IT YOURSELF

Πώς θα διακοσμήσεις τον τοίχο σου με παλιά κάγκελα

Έτσι θα αποκτήσεις και έναν επιπλέον αποθηκευτικό χώρο!


Γεωργία Κοντού

Για αρκετά χρόνια στο παράθυρο του σπιτιού αυτού, ήταν βιδωμένο ένα κάγκελο στην εξωτερική του πλευρά, εκτελώντας χρέη ”προστάτη”. Μετά την ανακαίνιση, παραμερίστηκε για αρκετό καιρό στην αποθήκη, με σίγουρο προορισμό το παλιατζίδικο.

kagela1.jpg

Ο χώρος του γραφείου είναι αρκετά ψηλοτάβανος και οι τοίχοι έμειναν για καιρό άδειοι. Δεν ήθελα να βάλω ράφια -θα το έπνιγαν, η ταπετσαρία θα ήταν λίγο δεσμευτική, οπότε μαντέψτε! Ναι, ήταν η ώρα για το κάγκελο να δείξει τις δυνατότητές του!

Αφού το έτριψα καλά να φύγει το παλιό χρώμα και η σκουριά, το έβαψα σε ένα φωτεινό κοραλί και με τη βοήθεια του τρυπανιού, το στερέωσα στον άδειο τοίχο που αμέσως πήρε νέα πνοή.

Επάνω μπορείς να στερεώσεις φωτογραφίες από τα αγαπημένα σου ταξίδια, κρεμαστά διακοσμητικά, ενώ ακόμα με λίγο σύρμα, μπορείς να τοποθετήσεις κι ένα μικρό καλάθι που θα αποθηκεύεις μικροπράγματα που δε θέλεις να είναι σκόρπια. Θυμήσου ότι μεγάλο ρόλο θα παίξει το χρώμα που θα επιλέξεις για να βάψεις το κάγκελο. Όσο πιο έντονο, τόσο μεγαλύτερη και η αντίθεση που θα το αναδείξει!

kagela2.jpg

kagela3.jpg

(photo credits : http://mariantrougia.tumblr.com/  )

Αυτό το post γράφτηκε ακούγoντας: https://youtu.be/5l4a3V5eyF4 )

Από την Penny Antaloudaki

Πηγή: Savoirville.gr

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

FOOD

5 συμβουλές αποτοξίνωσης για το συκώτι μας μετά το Πάσχα

Ποιες συμβουλές να ακολουθήσεις για την επαναφορά του ήπατος στην κατάστασή του πριν από το σύντομο, μα έντονο διάλειμμα των διακοπών του Πάσχα

CELEBS

Η πριγκίπισσα Σάρλοτ έχει γενέθλια - Η φωτογραφία που τράβηξε η Κέιτ

To μήνυμα του πριγκιπικού ζεύγους στον λογαριασμό του στο instagram

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Οικογενειακό πασχαλινό τραπέζι: Οδηγός επιβίωσης

Πώς θα φέρεις σε πέρας αυτή την επικίνδυνη αποστολή (και φέτος).