Skip to main content

DO IT YOURSELF

Κάντε Απολύμανση στο Σφουγγάρι για τα Πιάτα σε Λιγότερα από 5 Λεπτά!

Home tips και λύσεις διακόσμησης από το www.spirossoulis.com – the home issue


Μαρία Μυλωνά

Αυτό το εύκολο tip θα ξεφορτωθεί τα μικρόβια που παραμονεύουν στο σφουγγάρι της κουζίνας, θα προφυλάξει την υγεία σας και θα δώσει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής στο σφουγγάρι σας.

Σύμφωνα με έρευνες, το σφουγγάρι για τα πιάτα, πέρα από πιστός σύμμαχος σας στο καθάρισμα, είναι και κρυφή πηγή μολύνσεων μιας και από την επιφάνειά του περνούν πάνω από 10 εκατομμύρια βακτήρια! Και μπορεί αυτή η πληροφορία να σας φαίνεται απίστευτη αλλά αν αναλογιστείτε ότι χρησιμοποιείτε καθημερινά το ίδιο σφουγγάρι για να καθαρίσετε τα βρώμικα πιάτα, τους πάγκους της κουζίνας, τις ηλεκτρικές συσκευές και για να διατηρείτε λαμπερά και φρέσκα τα ντουλάπια της, μάλλον θα μετανοήσετε.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μόνο online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση. 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.