Skip to main content

SUMMER IN THE CITY

Ombre lips: Πώς να εφαρμόσεις και εσύ την μεγαλύτερη τάση του καλοκαιριού

Kαι πώς να κάνεις τα χείλη σου να δείχνουν μεγαλύτερα! (Δύο-στα-δύο)


Κέλλυ Νόβακ

Είτε επειδή το έχεις δει στις ανοιξιάτικες πασαρέλες, είτε στις εμφανίσεις πολλών fashionistas στον δρόμο, είμαι σίγουρη ότι τα ombre lips είναι μια τάση που έχεις ήδη αγαπήσει. Και λογικό, αν το καλοσκεφτείς, καθώς αυτή η τάση πέρα από αφάνταστα κουλ και κομψή παράλληλα, προσφέρει κάτι που λίγο πολύ όλες οι γυναίκες επιθυμούμε: μεγαλύτερα χείλη!

beauty_trend_summer_ombrelips_01.jpg

Οκέι, αυτή η τεχνική δεν υπόσχεται χείλη σαν της Kylie Jenner (ευτυχώς δηλαδή), αλλά σίγουρα δημιουργεί την ψευδαίσθηση πιο… «λαχταριστών» χειλιών!

 

beauty_trend_summer_ombrelips_03.jpg  Τι θα χρειαστείς

 Για να δημιουργήσεις λοιπόν, αυτού του είδους την ψευδαίσθηση θα χρειαστείς δύο διαφορετικά κραγιόν. Αρχικά,              επέλεξε την αγαπημένη σου απόχρωση και έπειτα βρες μια πιο ανοιχτόχρωμη εκδοχή αυτού τους χρώματος.  Προσωπικά,  λατρεύω τις nude αποχρώσεις, ειδικά το καλοκαίρι και για να εφαρμόσω αυτό το αποτέλεσμα στα χείλη μου χρησιμοποιώ  δύο κραγιόν της Maybelline: το Color Sensational 893 Gone Beige, για την πιο σκούρα βάση και για την πιο ανοιχτή, το  Vivid Matte Liquid 07 Blushing Beige το οποίο θα προσφέρει αυτή την τρισδιάστατη αισθητική στα χείλη.

beauty_trend_summer_ombrelips_02.jpg

Εκτέλεση

Εφάρμοσε λοιπόν, την πιο σκούρα απόχρωση σε όλη την επιφάνεια των χειλιών και έπειτα, την πιο ανοιχτόχρωμη στο κέντρο (στο πάνω και κάτω-χείλος), αφού στεγνώσει καλά η πρώτη στρώση του κραγιόν. Η εφαρμογή του πιο ανοιχτόχρωμου κραγιόν θα κάνει τα χείλη σου να δείχνουν πιο παχιά. Αν επιθυμείς ένα πιο έντονο ακόμη αποτέλεσμα μπορείς να χρησιμοποιήσεις και ένα μολύβι χειλιών στην απόχρωση της σκούρας απόχρωσης κραγιόν που θα αποδώσει ένα πιο δραματικό αποτέλεσμα στο μακιγιάζ σου. Εφάρμοσε πριν βάλεις τα δύο κραγιόν. Αφού, ολοκληρώσεις την τεχνική του ombre, τότε δημιούργησε με το μολύβι ένα πιο έντονο αποτέλεσμα, ζωγραφίζοντας τις άκρες των χειλιών σου.

Πανεύκολο ε;

Διαβάστε επίσης

SUMMER IN THE CITY

6 νέα αστυνομικά βιβλία για καλοκαιρινά βράδια γεμάτα αγωνία

...ή και μεσημέρια! Η αγωνία, πάντως, είναι σίγουρη.

SUMMER IN THE CITY

Αναβάθμισε τα καλοκαιρινά σου τοπ με μια κίνηση

Χρειάζεσαι μόλις ένα αξεσουάρ για να απογειώσεις τις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις.

SUMMER IN THE CITY

3 καλοκαιρινές τροφές που θα σου ανεβάσουν τη λίμπιντο

Από το πιάτο στο... κρεβάτι.

Προτεινόμενα

CELEBS

Πέθανε ο σκηνοθέτης και παραγωγός Τάκης Χατζόπουλος

Ήταν, μαζί με τον Λάκη Παπαστάθη, δημιουργός της σειράς «Παρασκήνιο»

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Υποθέτω ότι έχω μια πολύ ανεπτυγμένη ικανότητα στην αυταπάτη, οπότε δεν είχα πρόβλημα να πιστεύω ότι είμαι κάποιος άλλος!» Ντάνιελ Ντέι Λούις

Στα 68 του, αν κι έχει αποσυρθεί από την υποκριτική, οι ερμηνείες που μας έχει χαρίσει θα μείνουν αξέχαστες

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 29 Απριλίου

Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι