Skip to main content

SUMMER IN THE CITY

5 hacks για ένα άψογο μανικιούρ όλο το καλοκαίρι

Τα νύχια σου φέτος θα είναι…. on fleek!


Κέλλυ Νόβακ

Και ποια γυναίκα δεν λατρεύει να έχει περιποιημένα άκρα; Ειδικά, τώρα το καλοκαίρι που χέρια και πόδια είναι ακόμη πιο… «εκτεθειμένα»! Είναι σημαντικό λοιπόν, να έχουμε ένα ωραίο μανικιούρ στα χέρια και ένα το οποίο δεν θα χρειάζεται να διορθώνουμε κάθε τρεις και λίγο!

Για άψογα άκρα λοιπόν, φέτος το καλοκαίρι, ακολούθησε τα παρακάτω hacks. Έτσι, θα… ξεκλέψεις λίγο χρόνο από την διάρκεια του μανικιούρ σου!

#1. Όταν δεν έχεις χρόνο να ασχοληθείς με το μανικιούρ σου (ή απλά δεν θέλεις γιατί βαριέσαι!), απλά κόψε τα νύχια σου πιο κοντά και σε μια σκουρόχρωμη απόχρωση. Στα κοντά νύχια είναι πιο δύσκολο να ξεφτίσει το βερνίκι, ενώ η σκούρα απόχρωση τα κάνει να φαίνονται περιποιημένα.

#2. Δεν… βγαίνεις οικονομικά, αλλά παρόλα αυτά θέλεις περιποιημένα άκρα για καιρό; Επένδυσε σε ένα ημιμόνιμο μανικιούρ ή πεντικιούρ που θα κρατήσει καιρό!

#3. Η εφαρμογή του αντηλιακού το καλοκαίρι, όσο απαραίτητη και σημαντική κι αν είναι (βασικά, όλο τον χρόνο) είναι πολλές φορές και ο λόγος που χαλάει το μανικιούρ. Γι’ αυτό αφού εφαρμόσεις το αντηλιακό σε πρόσωπο και σώμα, όταν είσαι στην παραλία, φρόντισε να έχεις ένα μαντηλάκι για να καθαρίσεις τα νύχια σου, μέσα-έξω!

#4. Θέλεις εντυπωσιακό μανικιούρ που κρατάει καιρό; Άπλωσε ένα βερνίκι με glitter ή με σχέδια! Είναι πολύ πιο δύσκολο αυτά τα μανό να ξεφτίσουν, ενώ προσφέρεις ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα στα νύχια σου, χωρίς κόπο!

#5. Το μυστικό για περιποιημένα άκρα χωρίς παρανυχίδες είναι να εφαρμόσεις ένα λαδάκι στην περιοχή γύρω από τα νύχια για να παραμένουν ενυδατωμένα –άρα και χωρίς παρανυχίδες!

Διαβάστε επίσης

SUMMER IN THE CITY

6 νέα αστυνομικά βιβλία για καλοκαιρινά βράδια γεμάτα αγωνία

...ή και μεσημέρια! Η αγωνία, πάντως, είναι σίγουρη.

SUMMER IN THE CITY

Αναβάθμισε τα καλοκαιρινά σου τοπ με μια κίνηση

Χρειάζεσαι μόλις ένα αξεσουάρ για να απογειώσεις τις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις.

SUMMER IN THE CITY

3 καλοκαιρινές τροφές που θα σου ανεβάσουν τη λίμπιντο

Από το πιάτο στο... κρεβάτι.

Προτεινόμενα

CELEBS

Έλενα Παπαρίζου– Μιχάλης Χατζηγιάννης: Ακυρώνουν τις κοινές τους συναυλίες;

Γεωργιάδης: «Έγιναν ένα - δυο πραγματάκια που την ενόχλησαν»

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Η φιλοδοξία μου είναι να είμαι ευτυχισμένη» Penelope Cruz

Γίνεται 50 ετών και συνεχίζει να είσαι όσο ονειρεύεται ευτυχισμένη

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια για 29/4 έως 4/5

Πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις σε οτιδήποτε, χρειάζεται να βάζετε μπροστά τη λογική