Skip to main content

SUMMER IN THE CITY

Τα 5 top beauty tips της εβδομάδας

Όλα όσα σου προτείναμε για να είσαι λαμπερή όλη την εβδομάδα!


Κέλλυ Νόβακ

Πώς να διατηρήσεις το σώμα σου ενυδατωμένο αυτό το καλοκαίρι

H ενυδάτωση του σώματός μας, ειδικά το καλοκαίρι, είναι το Α και το Ω για μια όμορφη επιδερμίδα. Το δέρμα έχει την τάση να αφυδατώνεται αρκετά αυτή την περίοδο, είτε λόγω επειδή ιδρώνουμε περισσότερο απ’ ότι άλλες εποχές αλλά και λόγω της επαφής του με το θαλασσινό νερό. Μπορεί το γεγονός ότι αυτή την περίοδο που βρισκόμαστε συνέχεια στην νερό να νιώθουμε ότι το σώμα μας δεν χρειάζεται τόση ενυδάτωση και περιποίηση όσο άλλες σεζόν, αλλά η έκθεση του δέρματός μας στον ήλιο είναι ο βασικός λόγος που πρέπει να το προσέχουμε παραπάνω από κάθε άλλη φόρα!

Γιατί πρέπει να βάλεις το matcha στην καλοκαιρινή ρουτίνα ομορφιάς σου

Τον τελευταίο καιρό είμαι συνέχεια εκτός σπιτιού και όντας στην πόλη (ακόμη), ξέρω ότι είναι ακόμα πιο κρίσιμο να προστατέψω το δέρμα μου από τους ρύπους του περιβάλλοντος και την (πολύ) σκόνη που κυκλοφορεί στην ατμόσφαιρα. Ειδικά, τώρα το καλοκαίρι! Έτσι λοιπόν, βάλθηκα να ανακαλύψω μια φυσική και αποτοξινωτική μάσκα για το πρόσωπο, η οποία όμως να μην περιέχει άργιλο. Πολλές αποτοξινωτικές μάσκες προσώπου τελευταία «παίρνουν» την βοήθεια του άργιλου για να προσφέρουν μια καθαρή επιδερμίδα, εγώ παρόλα αυτά, βρήκα μια εναλλακτική λύση στο «πρόσωπο» του matcha τσαγιού!

Φτιάξε το δικό σου αντηλιακό για τα μαλλιά

Οι έντονες ακτίνες του ηλίου, έχουν ως αποτέλεσμα να ταλαιπωρούν και να αφυδατώνουν τα μαλλιά. Η έκθεσή τους στον ήλιο τα κάνει πιο αδύναμα λόγω της UVA ακτινοβολίας. Γι΄αυτό λοιπόν, και είναι απαραίτητο να βάζεις αντηλιακό και στα μαλλιά.

Πέρασε ένα… πολύχρωμο καλοκαίρι με αυτές τις αποχρώσεις μανό

Ειδικά το καλοκαίρι, που η καθημερινότητά στις διακοπές μας έχει μια πιο χαλαρή πορεία, είναι μόλις λογικό να μην θέλουμε να ασχολούμαστε με περίπλοκα μανικιούρ. Το καλό είναι ότι τελικά δεν χρειάζεται, μιας και οι παρακάτω… δροσερές αποχρώσεις για το καλοκαίρι είναι αρκετές για να «στολίσουν» επάξια τα άκρα μας, περισσότερο από κάθε άλλο περίεργο μανικιούρ!

Να τι δεν πρέπει να λείπει από την βαλίτσα σου αυτές τις διακοπές

Μας είναι πολύ εύκολο νομίζω να πακετάρουμε δύο πράγματα και να φύγουμε μακριά από την καθημερινότητά μας, για μερικές στιγμές χαλάρωσης. Σίγουρα, βέβαια, αυτές τις στιγμές χαλάρωσης θέλουμε να αισθανόμαστε και λίγο όμορφες! Και να για το αισθανόμαστε αυτό, πρέπει να είναι και τα μαλλιά μας σε καλή κατάσταση!

Διαβάστε επίσης

SUMMER IN THE CITY

6 νέα αστυνομικά βιβλία για καλοκαιρινά βράδια γεμάτα αγωνία

...ή και μεσημέρια! Η αγωνία, πάντως, είναι σίγουρη.

SUMMER IN THE CITY

Αναβάθμισε τα καλοκαιρινά σου τοπ με μια κίνηση

Χρειάζεσαι μόλις ένα αξεσουάρ για να απογειώσεις τις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις.

SUMMER IN THE CITY

3 καλοκαιρινές τροφές που θα σου ανεβάσουν τη λίμπιντο

Από το πιάτο στο... κρεβάτι.

Προτεινόμενα

CELEBS

Ελεονώρα Μελέτη: Οι σπουδές, η τηλεόραση, ο γάμος με τον Μαροσούλη

Το βιογραφικό της υποψήφιας ευρωβουλευτή

ASK THE EDITOR

Σε ποια ηλικία πρέπει να ξεκινήσω τη χρήση κρέμας ματιών και για ποιους λόγους;

Αν κι εσύ αναρωτιέσαι αν θα έπρεπε να χρησιμοποιείς κρέμα ματιών στην καθημερινότητά σου, ιδού οι απαντήσεις που χρειάζεσαι.