Skip to main content

SUMMER IN THE CITY

Το Fashion top 5 της εβδομάδας

Όλα όσα σου προτείναμε για να περάσεις ένα stylish… summer in the city αυτή την εβδομάδα!


Κέλλυ Νόβακ

Καλοκαιρινά σύνολα κατάλληλα για την δουλειά

Εντάξει τους περάσαμε και τους καύσωνές μας, φέτος, παράπονο δεν έχεις! Και όσο και αν η ζέστη και η υγρασία έχει εισχωρήσει για τα καλά στο πετσί σου, κοντεύοντας να σε τρελάνει, εγώ σου λέω να αντιμετωπίσεις κάθε… δύστροπη καιρική συνθήκη, με στιλ!

5 διαχρονικές τάσεις γι' αυτό το καλοκαίρι

Αγαπάμε τις τάσεις στη μόδα. Και λογικό. Είναι σημαντικό να θέλουμε να είμαστε ντυμένες με την…τελευταία λέξη της μόδας, αν φυσικά αυτή μας εκφράζει –και εμάς και το στιλ μας. Παρόλα αυτά, τίποτα δεν αγαπάμε περισσότερο από την διαχρονική μόδα. Τα ρούχα αυτά τα οποία όσα χρόνια κι αν περάσουν, όσες σεζόν και αν «διασχίσουμε», αυτά θα είναι εκεί και θα μας περιμένουν στωικά στην ντουλάπα μας, να τα φορέσουμε!

Τα πιο κολακευτικά στιλ μαγιό για τον σωματότυπό σου

Το να βρεις το τέλειο μαγιό για το σώμα σου, δεν είναι και η πιο εύκολη υπόθεση. Αυτό μέχρι σήμερα βέβαια, γιατί παρακάτω σου λέω ποιο στιλ μαγιό είναι το κατάλληλο για το σώμα σου! Έτσι, θα βρεις αμέσως το μαγιό που πάντα ονειρευόσουν!

5 hacks για να φορέσεις τα ρούχα της παραλίας και στην πόλη

Πόσες φορές έχουμε πει, ότι στις διακοπές μας, θέλουμε να είμαστε με ένα μαγιό και ένα ρούχο όλη μέρα; Όλες! Φυσικά, «όλες» δεν το κάνουμε αυτό, με αποτέλεσμα να σπαταλάμε πολλές φορές τον πολύτιμο ελεύθερο χρόνο των διακοπών μας, ψάχνοντας σύνολα να συνθέσουμε. Not anymore, θα σου πω με χαρά και λαχτάρα! Γιατί με τα παρακάτω hacks να ξέρεις ότι η ζωή σου θα γίνει πιο εύκολη και πιο stylish με μερικές απλές κινήσεις… ματ!

7 λόγοι να φορέσεις ασπρόμαυρο σύνολο το καλοκαίρι

Φυσικά και λατρεύω τα prints και τα χρώματα το καλοκαίρι. Εσύ; Είτε πρόκειται για φλοράλ, μάξι φορέματα, φούστες σε bold αποχρώσεις, σύνολα σε διάφορα πολύχρωμα και ενδιαφέροντα prints… Όλα έχουν θέση στην ντουλάπα μας, αυτή την περίοδο, και κάνουν τις καθημερινές μας εμφανίσεις ενδιαφέρουσες και άκρως καλοκαιρινές! Μπορείς λοιπόν, να μου πεις, γιατί εγώ έχω κολλήσει με τους ασπρόμαυρους συνδυασμούς; Αυτές τις δύο τόσο κλασικές αποχρώσεις που φοράμε πάρα πολύ τον χειμώνα και το φθινόπωρο; Δεν ξέρω γιατί, αλλά κατευθείαν το… χέρι μου πάει σε αυτά τα δύο χρώματα κάθε φορά που ανοίγω την ντουλάπα μου, για να ντυθώ.

Διαβάστε επίσης

SUMMER IN THE CITY

6 νέα αστυνομικά βιβλία για καλοκαιρινά βράδια γεμάτα αγωνία

...ή και μεσημέρια! Η αγωνία, πάντως, είναι σίγουρη.

SUMMER IN THE CITY

Αναβάθμισε τα καλοκαιρινά σου τοπ με μια κίνηση

Χρειάζεσαι μόλις ένα αξεσουάρ για να απογειώσεις τις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις.

SUMMER IN THE CITY

3 καλοκαιρινές τροφές που θα σου ανεβάσουν τη λίμπιντο

Από το πιάτο στο... κρεβάτι.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Παρασκευής 3 Μαΐου

Ο καλύτερος οδηγός που είχατε ποτέ θα είναι για σήμερα η διαίσθησή σας

ΣΠΙΤΙ

Αυτό το Πάσχα γίνε o Jackson Pollock των αυγών!

Με πολλή φαντασία και χειροτεχνίες

BLOGS

«Δεν κάνω τίποτα αν δεν μπορώ να δώσω το 100%» David Beckham

Περισσότερο ώριμος από ποτέ απολαμβάνει όλα αυτά που πέτυχε και συνεχίζει να σκοράρει τα όνειρά του