Skip to main content

SUMMER IN THE CITY

H ρουτίνα ομορφιάς που πρέπει να έχεις στις διακοπές

Χαλάρωσε! Διακοπές είμαστε!


Κέλλυ Νόβακ

Όλα καλά τον χειμώνα, το φθινόπωρο και την άνοιξη. Ξέρουμε ακριβώς τι πρέπει να κάνουμε, για να έχουμε μια όμορφη και πάντα λαμπερή επιδερμίδα. Το καλοκαιράκι όμως τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά. Και οκέι, όταν είμαστε στην πόλη, όπου ίσως να είμαστε διατεθειμένες να αφιερώσουμε λίγο χρόνο παραπάνω στην ρουτίνα ομορφιάς μας. Όταν όμως είμαστε σε διακοπές, τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά. Και αυτό για τον εξής λόγο: Είμαστε διακοπές!! Θέλουμε να χαλαρώσουμε και να μην μας νοιάζει τίποτα! Και απόλυτα λογικό φυσικά!

Παρόλα αυτά, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να αφήσουμε την υγεία της επιδερμίδας μας στο… έλεος του Θεού! Είναι σημαντικό και τότε, να προσέχουμε την επιδερμίδας μας και να είμαστε σίγουρες ότι την προστατεύουμε και περιποιούμαστε σωστά.

Εντάξει, σίγουρα δεν μπορούμε να είμαστε μπροστά από έναν καθρέφτη όλη την ώρα και να σπαταλάμε τον ελεύθερο χρόνο μας, μόνο στο μακιγιάζ και την περιποίηση του προσώπου μας! Και να σου πω κάτι; Δεν χρειάζεται κι όλας! Αρκούν μερικές «κινήσεις ματ» και μπορείς εύκολα (και γρήγορα) να διατηρήσεις και το καλοκαίρι, μια άψογη όψη!

Προσωπικά, βρίσκω ότι οι παρακάτω συνήθειες φτάσουν και περισσεύουν για να έχω τα επιθυμητά αποτελέσματα, όταν βρίσκομαι στις διακοπές μου. Ε, γιατί λοιπόν, να μην τις αποκτήσεις και εσύ και να έχεις (πραγματικά) ξέγνοιαστες διακοπές οεο;

Προστασία

Αν σε κάτι αφιερώνω χρόνο είναι στην προστασία του δέρματός μου από τον ήλιο. Είμαι όλη την ώρα με ένα αντηλιακό προσώπου (και σώματος) στο χέρι. Είπαμε να είμαστε ξέγνοιαστες και χωρίς ρυτίδες φέτος ε;

Ενυδάτωση x3

Λόγω του ότι εκτίθεται η επιδερμίδα διαρκώς στον ήλιο και λόγω του ότι αποβάλλει συνέχεια υγρασία όταν ιδρώνουμε, είναι σημαντικό να προσέχουμε την ενυδάτωση του προσώπου μας. Προσπαθώ λοιπόν, με κάθε ευκαιρία να ενυδατώνω το πρόσωπό μου. Είτε στην παραλία με ένα toner, είτε με μια ελαφριά ενυδατική κρέμα, είτε με την κανονική μου κρέμα ημέρας που θα εφαρμόσω οπωσδήποτε το πρωί, το μεσημέρι/απόγευμα μετά το μπάνιο και το βράδυ.

Μακιγιάζ au naturel

Τα καλοκαίρια η αλήθεια είναι ότι δεν πειραματίζομαι και πολύ με τα μακιγιάζ μου, γιατί απλά… βαριέμαι! Προσπαθώ να έχω ένα standard μακιγιάζ που εφαρμόζω κάθε μέρα, που δεν περιλαμβάνει και πολλά. Λίγο concealer, λίγο bronzer –αν χρειάζεται μιας και μαυρίζω-, μάσκαρα, highlighter και ένα κόκκινο κραγιόν. Αν έχω… ορεξούλες θα φορέσω και λίγο eyeliner καμιά φορά! Απλά τα πράγματα!

Διαβάστε επίσης

SUMMER IN THE CITY

6 νέα αστυνομικά βιβλία για καλοκαιρινά βράδια γεμάτα αγωνία

...ή και μεσημέρια! Η αγωνία, πάντως, είναι σίγουρη.

SUMMER IN THE CITY

Αναβάθμισε τα καλοκαιρινά σου τοπ με μια κίνηση

Χρειάζεσαι μόλις ένα αξεσουάρ για να απογειώσεις τις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις.

SUMMER IN THE CITY

3 καλοκαιρινές τροφές που θα σου ανεβάσουν τη λίμπιντο

Από το πιάτο στο... κρεβάτι.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department