Skip to main content

2 COOL 4 SCHOOL

Γιατί τα παιδιά έχουν την δική τους ομορφιά

Άρα έχουν και τα δικά τους προϊόντα ομορφιάς.



Τα καλά μας τα παιδάκια. Που γύρισαν από τις διακοπές και ετοιμάζονται τώρα για το σχολείο και εμείς ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά να κάνουμε οι ίδιοι επιτέλους διακοπές. Γιατί όποιος μου πει ότι ξεκουράστηκε αυτό το διάστημα κάνοντας καλοκαίρι με τα παιδιά του... όχι, δεν θα τον πιστέψω.

Δεν είναι αυτό το θέμα μας, ωστόσο. Εδώ θα δούμε τι τελικά χρειάζονται τα παιδιά μας για να διατηρούν την απίστευτη ομορφιά τους. Τα λαμπερά και καθαρά μαλλιά τους. Την μαλακή και τέλεια επιδερμίδα τους. Τα ενυδατωμένα, ροδαλά, λαχταριστά χειλάκια τους. Τα κατάλευκα και όμορφα σπαρμένα δοντάκια τους. 

Πώς είπες; Κουκουβάγια με είπες;

Καμία σχέση.

Εδώ, επιλέξαμε μέσα από τα δεκάδες προϊόντα που κυκλοφορούν στην αγορά, αυτά που εμείς θεωρούμε καλύτερα και πιο χρηστικά. Οδηγός μας, η εμπειρία. 40 χρόνια μάνα.. ξέρεις εσύ.

Και θέλω να είμαι συγκεκριμένη. Τι χρειάζεται το παιδί εκτός από ένα smartphone κι ένα playstation; Μα ένα καλό σαμπουάν, ένα φυσικό αφρόλουτρο, μια προστασία από τις ψείρες, μια φυσική οδοντόκρεμα.. άντε κι ένα λιπγκλος.

Με αυτά και με τα άλλα να, τι διαλέξαμε εμείς για σένα αγαπητή μάνα, αγαπητέ πατέρα και, πάνω απ' όλα, αγαπητό παιδί.

olamaziproionta.jpg

Από αριστερά προς τα δεξιά:Korres, Wash me berries (Παιδικό σαμπουάν και αφρόλουτρο 2 σε 1). Korres, Wash me melon (Παιδικό σαμπουάν και αφρόλουτρο 2 σε 1). Korres, Family Size Hug (παιδικό ενυδατικό γαλάκτωμα για όλη την οικογένεια). Korres, Big Size Hug (παιδικό αφρόλουτρο κατάλληλο για όλη την οικογένεια). Frezyderm, Lice Rep Lotion (μαλακτική λοσιόν για την καθημερινή προστασία των μαλλιών, δεν ξεβγάζεται). Apivita, kids 2+ (παιδική οδοντόκρεμα). Apivita, Kids Conditioner (γαλάκτωμα μαλλιών με τριαντάφυλλο και μέλι). Apivita, Kids Rinis (σαμπουάν και αφρόλουτρο, no tears). Apivita, Kids Shampoo Milis (σαμπουάν, no tears). Frezyderm, Lice Free (αντιφθειρικό σετ, σαμπουάν και λοσιόν). Korres, Παιδικό σαμπουάν (με μηλόξιδο για καθαρά μαλλιά και προστασία από τις ψείρες). Korres, παιδική λοσιόν (με μηλόξιδο για καθαρά και υγιή μαλλιά, δεν ξεβγάζεται). Apivita, Bee Princess (φυσικό λιπγκλος για υγιή και ενυδατωμένα χείλη)  
 

korresmesa.jpg 

Και θα ξεκινήσω με την γρήγορη και μικρή (γιατί εμείς στο σπίτι τα θέλουμε όλα) επιλογή που έκανα από την εταιρία Korres που τόσο αγαπώ (να χρησιμοποιώ). Τα παιδικά σαμπουάν και αφρόλουτρα της Korres έχουν αυτό που θέλει ένα παιδί πάνω απ' όλα. Είναι 2 σε 1. Κομμένα τα: Που/είναι/το/σαμπουάν/ποιό/είναι/το/αφρόλουτρο/μπορώ/να/βάλω/το/ζιφ/στο/κεφάλι/να/πλύνω/το/σώμα/μου/με/το/υγρό/για/τα/χέρια...Τώρα βάζεις ένα μπουκάλι στην μπανιέρα και όλοι ξέρουν τι πρέπει να χρησιμοποιήσουν. Αποκορύφωμα της λογικής αυτής είναι η συσκευασία μπιτόνι του Big Size Hug που είναι κι αυτό ένα τελείως φυσικό αφρόλουτρο για ολόκληρη την οικογένεια. Ήπιο, καθαρίζει δίχως σαπούνι και διατηρεί την ισορροπία του pH της ευαίσθητης παιδικής επιδερμίδας και επειδή έχεις παιδιά επωφελείσαι κι εσύ από δίπλα.

Από τα παιδικά της Korres έχω επιλέξει και το συγκλονιστικό παιδικό ενυδατικό γαλάκτωμα σώματος Family Size Hug που καλύπτει πάλι όλη την οικογένεια και αφήνει το δέρμα ενυδατωμένο και μαλακό ενώ δίνει μια φοβερή πουδρένια μυρωδιά.

Για να μην έχεις δε, κακά νέα κατά την διάρκεια της σχολικής περιόδου, στο selection έχω συμπεριλάβει και το παιδικό σαμπουάν με μηλόξιδο αλλά και την λοσιόν με μηλόξιδο που υπόσχονται να κρατήσουν τα μαλλιά των παιδιών καθαρά και μακριά από τις ψείρες. Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να υπογραμμίσω ότι δεν το υπόσχονται μόνο. Το κάνουν. Μετά από τεράστια χρήση, τα παιδικά τριχωτά κεφαλής που έχω στο σπίτι έχουν μείνει καθαρά και όμορφα όταν άλλα στο σχολείο πυκνοκατοικούνταν από τα ενοχλητικά ζωύφια.

 

 apivitamesa.jpg 

Θα περάσω με χαρά σε μια άλλη αγαπημένη εταιρία, την οποία εκτιμούμε και χρησιμοποιούμε επίσης τακτικότατα.Τα σαμπουάν και αφρόλουτρα της Apivita έχουν πάντα μια θέση στην ζωή μας αφού προτιμούνται ιδιαίτερα από την έφηβη του σπιτιού μας. Που θέλει καθαριότητα, απαιτεί όμως και βαθιά περιποίηση και ενυδάτωση της κόμης της καθώς και ιδιαίτερη ευωδιά. Έτσι λοιπόν σου παρουσιάζω δυο από τα αγαπημένα μας.Το Rinis που είναι αφρόλουτρο και σαμπουάν. Και το Milis που είναι μόνο σαμπουάν. Λατρεμένη είναι η μαλακτική κρέμα μαλλιών με τριαντάφυλλο και μέλι την οποία ενίοτε κλέβω κι εγώ και έχει γίνει κάτι σαν μήλο της έριδος. Σε ότι αφορά την οδοντόκρεμα οφείλω να ομολογήσω ότι είναι καταπληκτική. Καλύπτει τις ανάγκες της οδοντικής καθαριότητας των παιδιών από 2 ετών και πάνω, έχει ρόδι και πρόπολη και γεύση φρούτων και... η σύνθεση της είναι κατά 98% φυσική. Πάνω απ' όλα είναι κατάλληλη και για ομοιοπαθητική. Το απόλυτο γκάτζετ ωστόσο είναι το Bee Princess λιπγκλος που.. εντάξει.. δεν ξέρω αν έχει καταφέρει ποτέ να το χρησιμοποιήσει η κόρη μου.. Γιατί που το χάνεις που το βρίσκεις.. πάντα στην τσάντα μου είναι. Και είναι στην τσάντα μου γιατί το λατρεύω.

frezymesa.jpg 

 

Και last but not least ερχόμαστε περίπου στην στιγμή που θα δούμε ότι το κεφάλι του παιδιού μας κατοικείται τελικά από τους ανεπιθύμητους επισκέπτες. Μην ανησυχείς. Μην τρελαίνεσαι. Δεν έγινε κάτι. Έχεις την Frezyderm στο πλευρό σου και αυτό είναι αρκετό. Με την μέθοδο Lice Free (επίσης πολυδοκιμασμένη και εγγυημένα αποτελεσματική αντιφθειρική αγωγή), οι ψείρες εγκαταλείπουν το κεφάλι μέσα σε 30 λεπτά. Και για να πάρουν οριστικά τον αγύριστο συνέχισε καθημερινά με την μαλακτική λοσιόν Lice Rep που χαρίζει λάμψη και απαλότητα ενώ απωθεί τις ψείρες και προλαμβάνει τη μετάδοσή τους. Το καταπληκτικό με την αγωγή της Frezyderm είναι ότι δεν περιέχει τοξικά βιοκτόνα ενώ χρησιμοποιεί δραστικά συστατικά φυτικής προέλευσης. 

Διαβάστε επίσης

2 COOL 4 SCHOOL

Τι θα φάει το παιδί μου στο σχολείο;

Αυτό είναι το… αιώνιο ερώτημα των γονιών κάθε φορά που ξεκινάει μια νέα σεζόν. Την απάντηση δίνει η Εβίτα Σιατίτσα, κλινική διαιτολόγος-διατροφολόγος, μέσα από 10 tips που μας προτείνει ειδικά για τη διατροφή στο σχολείο.

2 COOL 4 SCHOOL

Γίνε εκπαιδευτής ενηλίκων!

Γιατί να μη διεκδικήσεις  μία νέα ή και παράλληλη σταδιοδρομία;

2 COOL 4 SCHOOL

Back(pack) to school

Οι πιο κουλ τσάντες για το πιο fashionable ξεκίνημα στο σχολείο.

Προτεινόμενα

CELEBS

Η πριγκίπισσα Σάρλοτ έχει γενέθλια - Η φωτογραφία που τράβηξε η Κέιτ

To μήνυμα του πριγκιπικού ζεύγους στον λογαριασμό του στο instagram

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Οικογενειακό πασχαλινό τραπέζι: Οδηγός επιβίωσης

Πώς θα φέρεις σε πέρας αυτή την επικίνδυνη αποστολή (και φέτος).

CELEBS

Πάσχα στις Σεϋχέλλες για την Ιωάννα Τούνη: Room tour στο πολυτελές σπίτι

Είναι σε απόσταση αναπνοής από την παραλία