Skip to main content

2 COOL 4 SCHOOL

Back(pack) to school

Οι πιο κουλ τσάντες για το πιο fashionable ξεκίνημα στο σχολείο.


Κέλλυ Νόβακ

Ακόμη νομίζω, με πιάνει ανατριχίλα, στο άκουσμα «Νέα Σχολική Χρονιά». Δεν ήμουν ποτέ του διαβάσματος, του γραψίματος, στο σχολείο τουλάχιστον, γιατί απ’ ότι βλέπεις, είμαι εδώ και σου γράφω.

Δεν μου άρεσε ποτέ το σχολείο λοιπόν. Ήμουν πιο δημιουργικό παιδί, και πάντα ένιωθα (και το νιώθω ακόμη), ότι για εμάς τους so called καλλιτέχνες, το ελληνικό, εκπαιδευτικό σύστημα, δεν μας ευνοεί πολύ.

Όσο λοιπόν, κι αν δεν μου άρεσε ο Σεπτέμβριος, γιατί τότε ξεκινούσε η… σχολική χρονιά, μου άρεσε ένα πράγμα: η αναζήτηση της τέλειας σχολικής τσάντας.

Ήμουν πάντα παιδί που ασχολούνταν πάντα με την εμφάνισή της, και το τέλειο backpack έπρεπε να κρεμιέται πάντα από τους ώμους μου.

Ξέρω ότι τώρα, ίσως περισσότερο κι από ποτέ, οι έφηβες αυτού του κόσμου (και παρέα οι μητέρες τους), ψάχνουν αυτή την εποχή, την τέλεια τσάντα.

Μία που να είναι pleasing on the eyes (σ.σ. να είναι το σχέδιο της σούπερ κουλ), να έχει καλή στήριξη (για να είναι ευχάριστη στο κουβάλημα των βιβλίων) και να έχει αρκετό χώρο και για πιο προσωπικά αντικείμενα.

Για εσένα που είσαι έφηβη και με διαβάζεις και έχεις ήδη αγχωθεί για το πώς θα «σκάσεις» μύτη στο προαύλιο την πρώτη μέρα στο σχολείο ή για εσένα, την απεγνωσμένη μητέρα που από το πρωί μέχρι το βράδυ, ακούς από τα παιδιά σου, ολόκληρη ανάλυση (σ.σ. γκρίνια), για το πότε θα πάτε επιτέλους να αγοράσετε καινούργιο backpack, μπορείτε όλοι να ησυχάσετε.

Παρακάτω βρήκα για εσένα (εσάς) τα καλύτερα backpacks της αγοράς, για μια…. Νέα (ναι, θα το πω όσο κι αν με τρομοκρατεί ακόμη) Σχολική Χρονιά!

6backpacks_01.jpg

Eastpak

6backpacks_02.jpg

Fjallraven Re Kanken

6backpacks_03.jpg

Adidas

6backpacks_04.jpg

New Era

6backpacks_05.jpg

Kendall + Kylie

 6backpacks_06.jpg

Herschel

6backpacks_07.jpg

Mi-Pac

Φωτό: Scott Webb / Unsplash

Διαβάστε επίσης

2 COOL 4 SCHOOL

Τι θα φάει το παιδί μου στο σχολείο;

Αυτό είναι το… αιώνιο ερώτημα των γονιών κάθε φορά που ξεκινάει μια νέα σεζόν. Την απάντηση δίνει η Εβίτα Σιατίτσα, κλινική διαιτολόγος-διατροφολόγος, μέσα από 10 tips που μας προτείνει ειδικά για τη διατροφή στο σχολείο.

2 COOL 4 SCHOOL

Γιατί τα παιδιά έχουν την δική τους ομορφιά

Άρα έχουν και τα δικά τους προϊόντα ομορφιάς.

2 COOL 4 SCHOOL

Γίνε εκπαιδευτής ενηλίκων!

Γιατί να μη διεκδικήσεις  μία νέα ή και παράλληλη σταδιοδρομία;

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Σαββάτου 4 Μαΐου

Οργανώστε τις υποθέσεις σας βάζοντας προτεραιότητες σε ό,τι έχετε ανάγκη πρώτα

ΣΙΝΕΜΑ

May the 4th be with you με 20 από τις πιο ρομαντικές στιγμές Star Wars

Η αγάπη είναι μεγάλη με τον γαλαξία - απέραντη

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Το Voés Festival επιστρέφει για δεύτερη χρόνια στο Χιονοδρομικό Κέντρο Ζήρειας

Mε τους Villagers of Ionnina City, Social Waste, Γιάννη Αγγελάκα και οι 100°C, Πάνο Βλάχο, Σκιαδαρέσες, Λόγος Τιμής, LosTre, Κωσταντή Πιστιόλη, Pagan και Λεωνίδα Μπαλάφα