Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Η αστρολογική συμβουλή της εβδομάδας 7 έως 13/8

Η Άντα Λεούση αναλύει, προβλέπει και συμβουλεύει…



Στις 7 πραγματοποιείται Μερική Σεληνιακή έκλειψη στον Υδροχόο μαζί με την Πανσέληνο, βγάζοντας στην επιφάνεια κρυμμένα συναισθήματα. Απροσδόκητες εξελίξεις και εκπλήξεις έρχονται σε σχέσεις προσωπικές ή επαγγελματικές. Αρκετοί από εμάς θα αναγκαστούμε να αλλάξουμε τον τρόπο που κινούμαστε και να εκμεταλλευτούμε τις δυνάμεις μας που είχαμε βάλει στο χρονοντούλαπο. Διαχειριστείτε με σύνεση νομικές και οικονομικές εκκρεμότητες πριν καταλήξετε σε αποφάσεις. Πλησιάστε άτομα εμπιστοσύνης που μπορούν να σας στηρίξουν και να σας ενθαρρύνουν και προσδιορίστε τις ανάγκες σας. Σε κοινωνικό επίπεδο η συγκεκριμένη έκλειψη προκαλεί αναταραχές, εγκληματικές ενέργειες, παρασκήνιο, ξεσπάσματα, ενώ δε θα λείψουν και οι κρυφοί εχθροί. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύρο, Λέων, Σκορπιό, Υδροχόο) του 2ου δεκαημέρου.  Στις 12 ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία στην Παρθένο, προκαλεί ασάφειες, νευρικότητα και καθυστερήσεις σε ότι σχετίζεται με την επικοινωνία. Φροντίστε να μην υπογράψετε οτιδήποτε δεν έχετε μελετήσει με κάθε λεπτομέρεια, ώστε να αποφύγετε προβλήματα. Να είστε προσεκτικοί στις μετακινήσεις σας και αποφύγετε επιπόλαιες κινήσεις ή τάσεις λεκτικής επιθετικότητας. Εξάλλου, την ίδια μέρα η Αφροδίτη στον Καρκίνο σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα ανάδρομο στους Ιχθείς, ενισχύει τον ρομαντισμό και την τρυφερότητα, αλλά δε θα λείψουν λόγια από το φιλικό περιβάλλον.

ΚΡΙΟΣ: Οικογενειακά προβλήματα έρχονται στο προσκήνιο, φέρνοντας τα πάνω κάτω και τα αποτελέσματα θα είναι ανάλογα με τη στάση που θα κρατήσετε και τη συμπεριφορά σας. Μην αφήσετε στιγμές ψυχολογίας να ταρακουνήσουν τη σχέση σας ή αφήνετε τα οικονομικά προβλήματα να μπαίνουν ανάμεσά σας μειώνοντας την επικοινωνία σας. Χωρίς να εξακριβώνετε πηγές μην παρασύρεστε από φήμες και κουτσομπολιά. 

ΤΑΥΡΟΣ: Δεχθείτε τους συνεργάτες σας με τα προτερήματα και τα ελαττώματά τους, όπως σας δέχονται και αυτοί. Δεν είναι κακό να δείξετε το θαυμασμό που νιώθετε για κάποιους ανθρώπους. Φλερτάρετε για να νιώσετε περισσότερο γοητευτικοί. Εάν κάποιοι επιμένουν να σας βοηθήσουν, υποχωρήστε. Μην επηρεάζεστε από υποθέσεις που δεν περνάει από το δικό σας χέρι να διευθετηθούν. 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Καθαρίστε το έδαφος από ανταγωνιστές και αντιπάλους, αλλά προσέξτε τον τρόπο. Βαδίστε σε άλλη βάση, σεβόμενοι ότι τα δεδομένα που έχετε έχουν κάπως αλλάξει. Διευθετήστε καταστάσεις που είναι σε εκκρεμότητα, για να περιορίσετε την ανασφάλειά σας. Για να μη βρεθείτε μπλεγμένοι χωρίς να το καταλάβετε, διαχωρίστε το φλερτ και το σεξ από τη φιλία. Ακόμα έχετε πολύ δουλειά να κάνετε, πάνω στις προσωπικές σας σχέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Απομακρυνθείτε διακριτικά από άτομα που βλέπετε ότι αναμοχλεύουν το παρελθόν σας. Μην αφήσετε εμμονές ή παλιά προβλήματα να σας καταβάλουν. Γίνετε λίγο πιο ενεργητικοί στη λήψη αποφάσεων της σχέση σας και μην αναγκάζετε το σύντροφό σας να αποφασίζει μόνο αυτός και για τους δυο σας. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας, χωρίς να κρατάτε το θυμό μέσα σας. 

ΛΕΩΝ: Προσπαθήστε να εξομαλύνετε τις σχέσεις με τους οικείους σας και μη φτάνετε στα άκρα. Φανείτε ανεκτικοί σε ότι αφορά συμπεριφορές άλλων που δε σας αρέσουν. Αφού ανήκετε σε αυτόν τον πλανήτη, προσαρμοστείτε στο κλίμα που επικρατεί. Μη δημιουργείτε αντιθέσεις και αντιπαραθέσεις, για να εδραιώσετε αυτά που θέλετε. Καινούριες εργασίες που θα εμφανιστούν, ίσως αλλάξουν το πρόγραμμά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ανανεώστε το στυλ σας και θα νιώσετε πολύ καλύτερα, απ’ ότι πιστεύετε. Χρησιμοποιήστε τις γνώσεις που έχετε, για να λύσετε κάποιο επαγγελματικό πρόβλημα. Ενδιαφερθείτε για τα προβλήματα των φίλων σας και βοηθήστε τους αν μπορείτε. Δώστε προσοχή σε θέματα που αφορούν αλλαγές στην καριέρα σας. Με καλή διάθεση, θα περάσετε καλά όπου και αν αποφασίσετε να πάτε. 

ΖΥΓΟΣ: Εάν δείχνετε τον εκνευρισμό σας και χάνετε την ψυχραιμία σας, θα δυσκολέψετε τις καταστάσεις. Ασυνεννοησία με συγγενικό σας πρόσωπο θα σας κάνει να είστε επιφυλακτικοί. Μη σπαταλάτε την ενέργεια σας για να καλύψετε τις ανάγκες των άλλων. Βάλτε σε πρώτη θέση τα επαγγελματικά σας, αξιοποιώντας τα ταλέντα σας. Δεν κερδίζετε τίποτα αν αφήνετε να σας παρασύρει η αναποφασιστικότητά σας. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Επιλέξτε τις γνωριμίες σας και μην παίρνετε βιαστικές αποφάσεις. Όσοι δε σας κάνουν απλά αφήστε τους. Δεν χρειάζεται να επιμένετε να τους εξηγήσετε αυτά που δεν καταλαβαίνουν. Μια ερωτική περιπέτεια έρχεται για να ενισχύσει την αισιοδοξία σας. Μετατρέψτε το άγχος σας σε δημιουργικές δραστηριότητες και όχι σε διαφωνίες με ανθρώπους που μπορούν να σας φανούν χρήσιμοι στους στόχους που έχετε επιδιώξει.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Τα προβλήματα που έχετε σε συναισθηματικό επίπεδο, δε σας αφήνουν να κρίνετε σωστά, όμως, τίποτα δε γίνεται εύκολα ή γρήγορα και αν δεν στηριχτείτε στις δικές σας δυνάμεις. Ηρεμήστε, ξεκουραστείτε και προγραμματίστε τις δραστηριότητές σας. Λάθη τακτικής που θα προκαλέσουν ανεπιθύμητες περιπλοκές, είναι σκόπιμο να τα αποφύγετε. Οι προσφορές στο συναισθηματικό σας τομέα είναι πολλές, αλλά ότι σας ενδιαφέρει δε σας ικανοποιεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι δυσκολίες του οικονομικού τομέα θα ξεπεραστούν με προνοητικότητα. Εξάλλου, δε θα λείψουν από δίπλα σας άτομα που είναι πρόθυμα να σας καταλάβουν και να σας βοηθήσουν. Βρείτε τρόπους να ξαναβρείτε τον εαυτό σας και να ηρεμήσετε ψυχολογικά, αξιοποιώντας τις ευκαιρίες που υπάρχουν για αλλαγή στη ζωή σας, ξεκινώντας πρώτα από τον έλεγχο των οικονομικών σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ίσως ένα ταξίδι ματαιωθεί ή μια συμφωνία καθυστερήσει, αλλά θα σας γίνει μια σημαντική πρόταση συνεργασίας και θα πρέπει να αποβάλετε το άγχος, γιατί επηρεάζει τη μαχητικότητά σας. Η επικοινωνία σας αρχίζει να καλυτερεύει, όμως, προσπαθήστε να μείνετε μακριά από παρατυπίες και λάθη που θα έχουν αντίκτυπο στα σχέδιά σας και κάντε συνετούς οικονομικούς χειρισμούς.

ΙΧΘΥΣ: Αποφύγετε διαφωνίες με φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα, γιατί μόνο με ηρεμία θα καταφέρετε να δείτε ποια πρόσωπα δε θέλουν τίποτα να δώσουν ή ίσως δεν μπορούν. Κάντε απολογισμό και θα διαπιστώσετε ακόμα και αν αγχωθείτε ή πιεστείτε, πως δεν είστε εσείς αυτοί που ανήκουν τους χαμένους. Εάν, όμως, περιμένετε το ίδιο και από τους άλλους θα δυσαρεστηθείτε.
 

 

Άστρα από την ΑΝΤΑ ΛΕΟΥΣΗ
Αριθμολόγος - Μελλοντολόγος - Ειδικευμένη στην Ταρωσοφία
Τηλέφωνα για προσωπικό ή τηλεφωνικό ραντεβού: 210-4131584 / 210-4222828(fax) / ‎6971709239 (what’s up) / 6932232132 (vodafone)
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
FB: @leousianta
Site: www.virginialeousi.com

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ανάπαυση: Ο Ερμής παύει να είναι ανάδρομος

Τι επιφυλάσσει σε κάθε ζώδιο η ορθή πορεία του Ερμή από τις 25 Απριλίου έως τις 15 Μαΐου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.