Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Η αστρολογική συμβουλή της εβδομάδας 14 - 20/8

Η Άντα Λεούση αναλύει, προβλέπει και συμβουλεύει…



Στις 15 η Αφροδίτη στον Καρκίνο σε αντίθεση με τον Πλούτωνα ανάδρομο στον Αιγόκερω, κάνει τη μέρα ακατάλληλη για συνεργασίες, νέα επιχειρήματα ή επενδύσεις. Τα προβλήματα που θα προκύψουν δε θα σας αφήσουν να κινηθείτε ελεύθερα. Στις 17 η Αφροδίτη στον Καρκίνο σε τετράγωνο με το Δία στο Ζυγό, αυξάνει την τάση για υπερβολές και περιττά έξοδα. Αποφύγετε ακρότητες που θα βάλουν σε κίνδυνο τον οικονομικό σας τομέα και κατά συνέπεια την εγκυρότητά σας σε επαγγελματικό επίπεδο. Στις 20 ο Άρης στο Λέοντα σε εξάγωνο με το Δία στο Ζυγό, σας δίνει τη δυνατότητα νε ξεπεράσετε εμπόδια και δυσκολίες, ενώ ταυτόχρονα σας ανοίγει νέους δρόμους και ευκαιρίες.  

ΚΡΙΟΣ: Ασχοληθείτε περισσότερο με θέματα του εργασιακού χώρου και προσπαθήστε να ανακαλύψετε νέους τρόπους μέσα από συζητήσεις και συναντήσεις για να πετύχετε τους στόχους σας. Φέρτε σε πέρας όποιες εργασίες έχετε κατά νου, στηριζόμενοι στις δικές σας δυνάμεις και όχι ακούγοντας τους άλλους. Ρυθμίστε τις οικογενειακές σας υποθέσεις, για να σας φύγει ένα μεγάλο βάρος.

ΤΑΥΡΟΣ: Μια συναισθηματική δέσμευση θα αποδώσει περισσότερο απ’ ότι περιμένατε. Με το να προσπαθείτε να αλλάξετε τα μυαλά των άλλων, χάνετε τον καιρό σας. Μη βυθίζεστε σε μελαγχολία, κάθε φορά που σας συμβαίνει κάτι. Ενισχύστε το αίσθημα της αυτοσυντήρησης για να επιβάλετε τις απόψεις σας. Μην τσιγκουνεύεστε τα αισθήματά σας, αφού έχετε μεγάλα αποθέματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Έχετε την ανάγκη να αρχίσετε την κοινωνική ζωή, για να ενημερώνεστε για ότι μέχρι τώρα αγνοούσατε ή δεν προλαβαίνατε να παρακολουθήσετε. Δραπετεύστε από την καθημερινότητα και ξεφύγετε απ’ ότι σας πιέζει και σας αγχώνει. Όλα όσο θα γίνουν, θα σας δώσουν τα πρώτα μηνύματα για να ετοιμαστείτε ψυχολογικά και πρακτικά να πάρετε θέση, ελέγχοντας το άγχος και την ανυπομονησία σας. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εάν η επιλογή σας θα είναι να ρυθμίζετε εσείς το παιχνίδι των σχέσεων, πρέπει πρώτα να βεβαιωθείτε πως δε θα κάνετε λάθη και πως γνωρίζετε καλά του κανόνες που πρέπει να ισχύουν. Αρκετές γνωριμίες που θα κάνετε, θα έχουν να σας προσφέρουν πολλά σε επαγγελματικό επίπεδο. Σας χρειάζεται πληροφόρηση και μια νέα τακτική.

ΛΕΩΝ: Εάν επενδύσετε στις σχέσεις σας μόνο από σκοπιμότητα, ούτε η ανασφάλειά σας θα υποχωρήσει, ούτε κερδισμένοι θα βγείτε. Οι μάχες που θα δίνετε για τα συμφέροντά σας άφθονες, το ίδιο και οι επιπλοκές, γι’ αυτό χρειάζεται να κάνετε υπομονή. Το μόνο που πρέπει να θυμάστε είναι ότι ο έρωτας είναι προσωπική υπόθεση του καθενός και πρέπει να μένει αθέατη και μακριά από αδιάκριτα μάτια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Όσοι δεν είστε ικανοποιημένοι από τη συμπεριφορά του συντρόφου σας, ψάξτε μήπως η ευθύνη είναι και δική σας και όχι μόνο δικό του αποκλειστικό προνόμιο. Οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις δε θα σας επιτρέψουν να διατηρήσετε την ανεμελιά που θα θέλατε και καθώς θα είστε πιο ευάλωτοι, οι ισορροπίες θα είναι εύθραυστες και θα πρέπει να χειριστείτε τις καταστάσεις με επιδεξιότητα και κυρίως διπλωματία. 

ΖΥΓΟΣ: Όσοι είστε αδέσμευτοι γίνετε πιο κοινωνικοί, πιο ανοιχτοί σε γνωριμίες και πιο πρόθυμοι να ακολουθήσετε τους φίλους σας στις διακοπές. Κλείστε πληγές του παρελθόντος και κοιτάξτε μπροστά γιατί σας ανοίγονται νέοι δρόμοι στον αισθηματικό σας τομέα που δε θα τους περπατήσετε μόνοι. Θα σας προσφερθεί γόνιμο έδαφος για καινούριες γνωριμίες και κεραυνοβόλους έρωτες που μπορεί να μην έχουν εγγυήσεις για διάρκεια, αλλά σίγουρα θα μείνετε ευχαριστημένοι. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Απολαύστε την εβδομάδα που θα έχετε στη διάθεσή σας και ξεχάστε προς το παρόν ρίσκα ή οποιαδήποτε επεκτατική κίνηση έχετε στο μυαλό σας. Σκεφτείτε καλά πριν αποφασίσετε οτιδήποτε και κυρίως πριν ανοίξετε το στόμα σας, γιατί με το να πείτε ευθέως αυτά που εκείνη τη στιγμή πιστεύετε, δεν είναι ο πιο ενδεδειγμένος τρόπος και μπορεί να έχει τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που περιμένατε. 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Πάρτε την απόφαση να απομακρυνθείτε απ’ ότι σας κουράζει και φροντίστε να διασκεδάσετε, να αναζωογονηθείτε και να ανανεώσετε ακόμα και τους πιο νευραλγικούς τομείς της ζωής σας, αποβάλλοντας κάθε σκέψη που σας ταλαιπωρεί σε θέματα του επαγγελματικού σας τομέα. Βάλτε νέα πρόσωπα στη ζωή σας, ώστε οι αδέσμευτοι να βρείτε το ταίρι σας, ενώ οι δεσμευμένοι να αποκτήσετε καινούριους και καλούς φίλους. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα υπάρξει ισορροπία και σταθεροποίηση των σχεδίων σας, αλλά θα πρέπει να συνειδητοποιήσετε τη σημαντικότητα του να αναδιοργανωθείτε και να ξεκαθαρίσετε τις υποθέσεις σας. Γίνετε πιο συνετοί στις κινήσεις σας και ασκήστε μεγαλύτερο αυτοέλεγχο, για να αναπτύξετε τον εσωτερικό σας κόσμο, να βγάλετε στην επιφάνεια τα ταλέντα σας και να γίνετε πιο πνευματώδεις για το δικό σας καλό.  

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα υπάρχει αναστάτωση στη συναισθηματική σας ζωή και θα πρέπει να βρείτε τρόπο να διαφυλάξετε τη σχέση σας, ενώ σε αντίθεση στον επαγγελματικό σας τομέα θα σας δοθούν ευκαιρίες για να προωθήσετε την καριέρα σας, αν και στον οικονομικό σας τομέα δε θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές. Δε θα υπάρχουν εγγυήσεις για τα έσοδά σας, αλλά θα αυτοσχεδιάζετε επιτυχώς, για να αποκτήσετε αργά και σταθερά το χαμένο χρήμα. 

ΙΧΘΥΣ: Οι προσωπικές και φιλικές σας σχέσεις, θα κυλούν σε ήρεμο και ευχάριστο κλίμα, σε αντίθεση με τις επαγγελματικές σας που θα τις διακρίνουν εντάσεις. Βέβαια, δε θα λείπουν οι αντιπαραθέσεις με φιλικά άτομα και ίσως βγει στην επιφάνεια η τάση σας να καταπιέζετε εκείνους που δηλώνουν φίλοι σας, μόνο και μόνο για να κρύψετε την ανασφάλειά σας.
 

Άστρα από την ΑΝΤΑ ΛΕΟΥΣΗ
Αριθμολόγος - Μελλοντολόγος - Ειδικευμένη στην Ταρωσοφία
Τηλέφωνα για προσωπικό ή τηλεφωνικό ραντεβού: 210-4131584 / 210-4222828(fax) / ‎6971709239 (what’s up) / 6932232132 (vodafone)
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
FB: @leousianta
Site: www.virginialeousi.com

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 28 Μαρτίου

Δείξτε τη δυναμικότητά σας τολμώντας μικρές αλλαγές για αρχή

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς θα επηρεαστεί το ζώδιό σας από την εποχή του Κριού

Είναι μια εποχή νέων ξεκινημάτων.

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 27 Μαρτίου

Οι έντιμες μέθοδοι θα ανταμείψουν τις προσπάθειές σας

Προτεινόμενα

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.

ASK THE EDITOR

6 ολοκαίνουριες skincare, makeup και αρωματικές αφίξεις για να κάνεις δώρο στον εαυτό σου

Νέα προϊόντα που θα λατρέψεις με το που τα βάλεις στο boudoir σου