Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Η αστρολογική συμβουλή της εβδομάδας 19 έως 25/2

Η Άντα Λεούση αναλύει, προβλέπει και συμβουλεύει…



Στις 21 ο Ερμής στον Υδροχόο σε εξάγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, είναι ιδανική όψη για αποφάσεις, για να εκπληρώσετε στόχους, ενώ είναι πολύ πιθανό να σας δοθεί βοήθεια από άτομα που δεν περιμένατε. Στις 25 με την Αφροδίτη στον Υδροχόο σε τετράγωνο με τον Άρη στον Τοξότη, αποφύγετε συζητήσεις που θα καταλήξουν σε διαπληκτισμούς, εντάσεις και καυγάδες, ενώ ο Ήλιος στους Ιχθείς σε εξάγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, βοηθάει να εκφραστείτε δημιουργικά και να αναλάβετε καθήκοντα με σύνεση. Η εργατικότητα επιβραβεύεται.

ΚΡΙΟΣ: Περάστε μια όμορφη οικογενειακή βραδιά σε ένα ευχάριστο περιβάλλον. Μη τα βάλετε με τους συνεργάτες σας γιατί θα χαλάσετε την εικόνα που έχουν φτιάξει για εσάς. Μην απογοητεύεστε από πιθανές καθυστερήσεις γιατί και αυτές είναι μέσα στο πρόγραμμα. Περάστε τη μέρα με το σύντροφό σας και ένα βράδυ γεμάτο εκπλήξεις. Όταν δε γίνεται το δικό σας, δε χρειάζεται να τραβάτε τα πράγματα στα άκρα.

ΤΑΥΡΟΣ: Εκμεταλλευτείτε τη μέρα για να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας και να γεμίσετε τις μπαταρίες σας. Πλησιάστε το σύντροφο και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, δείξτε τους τις προθέσεις σας και αποφύγετε να τους πιέσετε στις δύσκολες καταστάσεις που περνάνε. Μειώνονται τα λάθη και τις αναβολές στα σχέδιά σας, αλλά θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και να κρατηθείτε μακριά από καταστάσεις που περιέχουν ρίσκο ή επικινδυνότητα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα υπάρξουν αρκετές αλλαγές και παράλληλα πολλές βελτιώσεις για την καλυτέρευση της προσωπικής και συναισθηματικής σας ζωής. Μπορεί ακόμα να υπάρχουν υποχρεώσεις και αντικειμενικά εμπόδια που πρέπει να τακτοποιηθούν, αλλά με ένα ουσιαστικό διάλογο πάνω σε άλλη βάση, θα ανοίξετε ένα νέο κεφάλαιο στις προσωπικές ή συναισθηματικές σας σχέσεις. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ακόμα και στις πιο περίπλοκες καταστάσεις θα καταφέρετε να βρείτε μια άκρη και να κάνετε μια νέα αρχή. Κάντε το πρώτο βήμα για να προσεγγίσετε αυτούς που εσείς οι ίδιοι απομακρύνατε και ξεπεράστε αναλήθειες που διαιωνίζουν δυσάρεστες καταστάσεις. Θυμηθείτε πως η αλήθεια πολλές φορές είναι προτιμότερη και κάποιες στιγμές απελευθερώνει.

ΛΕΩΝ: Ξεκουραστείτε όσο μπορείτε, γιατί οι μέρες που έρχονται θα είναι γεμάτες υποχρεώσεις. Μία μετακίνηση θα σας αλλάξει τη διάθεση και θα σας κάνει να δείτε νέες προοπτικές στη ζωή σας. Η πολλή λογική θα σας κουράσει, γι’ αυτό βάλτε όρια σε ανθρώπους που σας δημιουργούν άγχος. Ακούστε τους συνεργάτες σας πριν να είναι αργά, ενώ μια νέα γνωριμία θα σας δώσει καινούριες ιδέες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αφού τα συναισθηματικά σας θα διορθωθούν από μόνα τους, δώστε προτεραιότητα σε θέματα εργασίας. Προβείτε σε αμοιβαίους συμβιβασμούς προκειμένου να σώσετε μία σχέση. Αφήστε τη φαντασία να σας οδηγήσει σε άλλα μονοπάτια και τα εμπόδια θα ξεπεραστούν με διπλωματία. Χαμογελάστε για να ανοίξουν με τη γοητεία σας πόρτες που για καιρό ήταν κλειστές.

ΖΥΓΟΣ: Ακούστε τις ουσιαστικές ανάγκες της ψυχής σας, γιατί έχετε ανάγκη από τόνωση. Εκφράστε τα συναισθήματά σας χωρίς να φοβάστε ότι δε θα βρείτε ανταπόκριση. Κάντε τα όνειρά σας πραγματικότητα, χωρίς να αφήνετε άσχετους να σας αλλάζουν τα σχέδια. Μην επιτρέψετε σκηνές ζηλοτυπίας από το σύντροφό σας, γιατί οι συγνώμες δεν ωφελούν όταν λέγονται όλη την ώρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προχωρήστε στην υλοποίηση των σχεδίων σας και μην αφήνετε τους άλλους να φρενάρουν τον ενθουσιασμό σας. Η καταπίεση δεν οδηγεί σε σωστούς δρόμους και ο εγωισμός σας παρασύρει σε λάθη. Χαρείτε την καθημερινότητα και μην αγχώνεστε για τις μελλοντικές σας κινήσεις. Κάποιες παράλογες απαιτήσεις ατόμων του εργασιακού σας χώρου θα σας εκνευρίσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ακόμα και αν αντιμετωπίζετε δυσκολίες ή εμπόδια, εξαιτίας του ανταγωνισμού που υπάρχει, θα έχετε τη δυνατότητα να παρέμβετε και να μετριάσετε τα όποια αρνητικά, Διώξτε λοιπόν το φόβο και την αναποφασιστικότητα και παλέψτε δυναμικά. Το πιο αποτελεσματικό σας όπλο θα είναι ο τρόπος σκέψης σας. Αποβάλετε κάθε μορφής τελειομανία, καχυποψία ή την υπερβολική αυστηρότητα.  

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πάρετε πρωτοβουλίες προκειμένου να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις που διαιωνίζονται  και κατά καιρούς γίνονται πηγή προβλημάτων. Όποιες και αν είναι η ενέργειες, οι αποφάσεις ή οι προθέσεις σας, θα πρέπει να είστε έτοιμοι να ελιχθείτε όταν θα το απαιτήσουν τα γεγονότα. Προετοιμαστείτε για ένα μήνα που δεν πρόκειται να είναι καθόλου πληκτικός, μια που θα περικλείει κούραση, προβληματισμούς αλλά και επιτυχίες που θα σας λυτρώσουν από πολλά. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα σας φτιάξει η διάθεση, θα γίνετε πιο αισιόδοξοι και έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τις καινούριες προκλήσεις. Ξεχωρίστε αυτά που έχουν  πραγματική αξία από αυτά που νομίζατε ότι έχουν. Οι προσπάθειες που κάνατε τον τελευταίο καιρό για να πετύχετε, αρχίζουν να καρποφορούν. Πιο ώριμοι και πιο φιλοσοφημένοι πλέον, μπορείτε να προχωρήσετε, αποφεύγοντας αντιδράσεις που μπορούν να δημιουργήσουν μια γενικότερη νευρικότητα. 

ΙΧΘΥΣ: Τακτοποιήστε υποχρεώσεις και ευθύνες που έχετε αναλάβει, για να βρείτε μια άκρη ή για να φύγετε πιο ήσυχοι για τις διακοπές σας. Η επιφυλακτικότητα που διατηρούσατε το τελευταίο διάστημα θα δώσει τη θέση της στη διάθεση για ένα μεγαλύτερο άνοιγμα ανάμεσα σε εσάς και τους άλλους, ενώ θα βρείτε και τρόπους για να επιτύχετε αυτά που θέλετε με λιγότερο χρόνο και κόπο από πριν. 

Άστρα από την ΑΝΤΑ ΛΕΟΥΣΗ
Αριθμολόγος - Μελλοντολόγος - Ειδικευμένη στην Ταρωσοφία
Τηλέφωνα για προσωπικό ή τηλεφωνικό ραντεβού: 210-4131584 / 210-4222828(fax) / ‎6971709239 (what’s up) / 6932232132 (vodafone)
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
FB: @leousianta
Site: www.virginialeousi.com

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 23 Απριλίου

Εάν δεν κάνετε μια προσπάθεια να ελέγξετε το άγχος σας, σύντομα θα έχετε προβλήματα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Τι φέρνει η Ροζ Πανσέληνος του Απριλίου στο ζώδιό σας

Θα τα δούμε όλα ροζ στις 24 Απριλίου;

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ziria Festival in Athens: 15 χρόνια μετά, το Ziria Festival συναντά τους φίλους του στην πρωτεύουσα

Μια φεστιβαλική εμπειρία 6 ωρών, με ένα εκρηκτικό after party

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ