Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Η αστρολογική συμβουλή της εβδομάδας 24/9 - 30/9

Η Άντα Λεούση αναλύει, προβλέπει και συμβουλεύει…



Στις 25 Πανσέληνος στον Κριό, δοκιμάζοντάς σας σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Αποφύγετε ρίσκα ή αμφίβολες επεκτατικές κινήσεις που θα επιβαρύνουν τον οικονομικό σας τομέα. Γρήγορες αποφάσεις πρέπει να αποφευχθούν για να γλιτώσετε  λάθη και εντάσεις. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερος). Ο Ήλιος στο Ζυγό σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, είναι ακατάλληλη όψη για επαφές με συνεργάτες ή ανωτέρους. Μην προβείτε σε νέα ξεκινήματα ή αγοροπωλησίες. Στις 27 ο Ήλιος στο Ζυγό σε τρίγωνο με τον Άρη στον Υδροχόο, είναι καλή όψη για νέα ξεκινήματα και διεκπεραίωση εκκρεμοτήτων. Κάντε βήματα που θα σας πάνε πιο κοντά στην επιτυχία. Στις 30 ο Πλούτωνας μπαίνει σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω, προσφέροντάς σας την ευκαιρία να μεταμορφώσετε τη ζωή σας προς το καλύτερο. Αντιμετωπίστε τους φόβους σας και κυριαρχήστε στις προκλήσεις που θα δεχθείτε. Αντλείστε την κρυμμένη σας ενέργεια και περιορίστε την ανασφάλεια που έχετε πάνω σε επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα. Καθώς την ίδια μέρα ο Δίας από το Ζυγό κάνει αντίθεση με τον Ουρανό σε ανάδρομη πορεία στον Κριό, φέρνει απρόοπτα και αναστάτωση, αλλά σας δίνει την ευκαιρία να κλείσετε πληγές του παρελθόντος και να προχωρήσετε μπροστά.

ΚΡΙΟΣ: Ξεκινήστε σταθεροποιώντας συνεργασίες που μπορούν να αποδώσουν σταδιακά. Μην κοινοποιήσετε τα σχέδιά σας πριν να είστε σίγουροι για την επιτυχία τους. Μέσα από συνειδητοποιήσεις, παρατηρήσεις και γεγονότα, θα δημιουργήσετε μια καινούρια πραγματικότητα. Η ανάγκη σας να κοιτάξετε προσεκτικά άλλη μια φορά τη ζωή σας και όλα όσα την περιβάλλουν θα μεγαλώσει και θα σας κάνει ασυγκράτητους.

ΤΑΥΡΟΣ: Επειδή όμως θα παραμένετε ευάλωτοι και ευσυγκίνητοι, θα χρειαστεί να μάθετε να είστε πιο ψύχραιμοι, πιο υπομονετικοί και κυρίως πιο ρεαλιστές. Προχωρήστε μπροστά και δείτε τις νέες προκλήσεις χωρίς να σας πιάσει ο φόβος να γυρίσετε πίσω σε κάτι που δε σας ταιριάζει ή δε σας αρέσει, μόνο και μόνο επειδή σας παρέχει ασφάλεια.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Για να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα, θα πρέπει να έχετε σταθεροποιήσει το προηγούμενο, ειδικά αν εξακολουθούν να υπάρχουν προβλήματα ή γεγονότα που υπερβαίνουν τις δυνάμεις σας, καθώς εκεί θα πρέπει να δείξετε τις αντοχές σας με ψυχραιμία και υπομονή. Οι απαιτήσεις του φιλικού σας περιβάλλοντος θα είναι αρκετά αυξημένες, αλλά εσείς δε χρειάζεται να προσπαθήσετε να σηκώσετε περισσότερο βάρος από αυτό που σας αναλογεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ενδέχεται να χρειαστεί να φροντίσετε περισσότερο άτομα της οικογένειάς σας. Επανεξετάστε σε βάθος τις σχέσεις σας με τους άλλους, ειδικά αυτές που σας ενδιαφέρουν περισσότερο, ώστε να ανακαλύψετε και να τονώσετε τα θετικά τους στοιχεία. Σταθμίστε τις δυνάμεις σας και σεβαστείτε τις ανάγκες του οργανισμού σας, για να μη νιώσετε κουρασμένοι και ταλαιπωρημένοι.

ΛΕΩΝ: Ενδυναμώστε τον οργανισμό σας και να είστε προσεκτικοί ειδικά αν υπάρχει ήδη κάτι που δεν πηγαίνει και τόσο καλά. Το καλό που βγήκε από τις αυξημένες επαγγελματικές σας υποχρεώσεις είναι πως δε σας έμεινε χρόνος για καταχρήσεις και ευτυχώς καθώς έχετε μια κλίση προς αυτές. Η μέρα ξεκινάει με καλές προοπτικές και σας επιτρέπει να καταστρώσετε καινούρια σχέδια, αλλά και να διορθώσετε τυχόν προηγούμενα σας λάθη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι συγκυρίες θα ενεργήσουν βοηθητικά και αν βάλετε ρεαλιστικούς και λογικούς στόχους, θα μπορέσετε να τους επιτύχετε. Οικονομικά θα έχετε λιγότερα σκαμπανεβάσματα και επειδή υπάρχουν αρκετές δυνατότητες ανάπτυξης, εκμεταλλευτείτε τις προσωπικές σας μετοχές τώρα που είναι ανεβασμένες. Πρέπει πριν κάνετε το βήμα να ανοίξετε τα φτερά σας στον έρωτα να σκεφτείτε αν είστε έτοιμοι να παραδώσει ο ένας στον άλλον τις πιο σκοτεινές πλευρές του εαυτού του.

ΖΥΓΟΣ: Εάν έχετε ήδη βρει τον άνθρωπο που σας εμπνέει εμπιστοσύνη και θέλετε να μείνετε μαζί του, οι συγκυρίες θα είναι αρκετά ευνοϊκές, αν όμως, δεν είστε σίγουροι μη βιαστείτε να προχωρήσετε, γιατί οι διαφορές που θα προκύψουν θα είναι πολλές και αγεφύρωτες, καθώς δε θα υπάρχει και από τις δυο πλευρές ευελιξία και υποχωρητικότητα, βασικές προϋποθέσεις για να προχωρήσει μια σχέση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ψάξτε να βρείτε τη διαχωριστική γραμμή του σωστού και του λάθους, ώστε να μην ξεπερνάτε τα όρια, διαλύοντας τις ευκαιρίες που σας δίνει η τύχη σας. Αναβαθμίστε ποιοτικά τη ζωή σας σε όλα τα επίπεδα, χωρίς να σας αφήνει αδιάφορους η ποσότητα. Επεξεργαστείτε τις λεπτομέρειες που θα έχετε στα χέρια σας, γιατί αυτές θα κάνουν τη διαφορά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κάντε τις σχέσεις σας να είναι πιο ανθεκτικές τόσο στο χρόνο, όσο και στις αντιξοότητες που είναι μέσα στη ζωή, για να μην έχουν φόβο να διαλυθούν σε δοκιμασίες που πιθανόν υποστούν. Φροντίστε η κρίση σας απέναντι στους άλλους ναι μεν να έχει σοβαρότητα, αλλά να μην είναι αυστηρή στο έπακρο, γιατί έχουν και οι άλλοι τους δικούς τους κανόνες και πρέπει να είναι σεβαστοί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι σχέσεις σας που υστερούν σε κατανόηση και σεβασμό, μάλλον θα κοπούν οριστικά και αμετάκλητα. Βέβαια, οι απαιτήσεις του περιβάλλοντός σας, σας έχουν αποδιοργανώσει, με αποτέλεσμα να μην ξέρετε τι θέλετε. Αρκετές φορές οι επιρροές που δέχεστε σας μετατρέπουν σε ένα άβουλο πιόνι και σας κυριεύει ένα δυνατό αίσθημα αδυναμίας και ανασφάλειας. Προβάλετε προς τα έξω τα όριά σας, ώστε να δημιουργήσετε μια νέα τάξη πραγμάτων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα έχετε την ευκαιρία να γίνετε όσο πιο διεκδικητικοί μπορείτε και να ζητήσετε από τους άλλους να αναλάβουν το μερίδιο ευθύνης που τους αντιστοιχεί. Τονώστε σχέσεις και γνωριμίες σκεφτόμενοι πως κάποιες συμμαχίες θα σας φανούν χρήσιμες και αργότερα. Θα βρείτε αρκετό πρόσφορο έδαφος για να αναπτύξετε τα σχέδια και τους στόχους σας.

ΙΧΘΥΣ: Θυμηθείτε πως πρέπει να προχωράτε στη ζωή σας μέσα από αλλαγές, ακόμα και αν κάποιες από αυτές θα απαιτούν θυσίες.
Θα σας ανοίξουν καινούριοι δρόμοι για να φτάσετε και να υλοποιήσετε τους στόχους σας, αλλά αν η εμπειρία σας στους ανθρώπους δεν είναι και τόσο πλούσια, θα πρέπει να προετοιμαστείτε καλύτερα, ώστε να μην πέσετε θύμα παραπλανήσεων. Προσπαθήστε να κατανοήσετε όσους σας δυσκολεύουν και να τους κάνετε συμμάχους σας.

Άστρα από την ΑΝΤΑ ΛΕΟΥΣΗ
Αριθμολόγος - Μελλοντολόγος - Ειδικευμένη στην Ταρωσοφία
Τηλέφωνα για προσωπικό ή τηλεφωνικό ραντεβού: 210-4131584 / 210-4222828(fax) / ‎6971709239 (what’s up) / 6932232132 (vodafone)
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
FB: @leousianta
Site: www.virginialeousi.com

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 28 Μαρτίου

Δείξτε τη δυναμικότητά σας τολμώντας μικρές αλλαγές για αρχή

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς θα επηρεαστεί το ζώδιό σας από την εποχή του Κριού

Είναι μια εποχή νέων ξεκινημάτων.

Προτεινόμενα

CELEBS

Δέσποινα Βανδή: Δείτε την μοντέρνα κουζίνα της

Η τραγουδίστρια λατρεύει τον χώρο της κουζίνας

DO IT YOURSELF

Make up στα ρούχα σου; Δες πώς να μη μείνει λεκές

Μια εύκολη λύση με κάτι που μάλλον έχεις ήδη στο μπάνιο σου

CELEBS

Υρώ Λούπη: Oι μοναδικές χειροτεχνίες της στο εξοχικό της στην Ερέτρια

Έχει μετατρέψει παλιά αντικείμενα σε ... «έργα τέχνης»