Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Η αστρολογική συμβουλή της εβδομάδας 28/1 - 3/2/2019

Η Άντα Λεούση αναλύει, προβλέπει και συμβουλεύει…



Στις 31 ο Κρόνος σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, θα σας γεμίσει ωριμότητα και τη δύναμη να πραγματοποιήσετε στόχους. Θα ικανοποιηθείτε τόσο σε πρακτικό επίπεδο, όσο και ψυχολογικά. Στις 2 η Αφροδίτη στον Τοξότη σε τρίγωνο με τον Ουρανό στον Κριό, φέρνει αρκετά απρόοπτα, γνωριμίες με ενδιαφέροντα πρόσωπα και αυξάνει τη γοητεία. Στις 3 ο Ερμής στον Υδροχόο σε εξάγωνο με τον Δία στον Τοξότη, κάνει συζητήσεις και επαφές να βρίσκουν το στόχο τους, ενώ ταυτόχρονα ισορροπεί συναίσθημα με λογική για να παρθούν σωστές αποφάσεις. Στις 3 η Αφροδίτη περνάει στον Αιγόκερω, αφήνοντας πίσω της την ανωριμότητα και την ανεμελιά. Πλέον θα αρχίσετε να λειτουργείτε με υπευθυνότητα, σοβαρότητα και θα θέλετε να ολοκληρώσετε τις φιλοδοξίες σας. Καθώς σε πρώτη μοίρα θα βάζετε την καριέρα σας και σε δεύτερη την προσωπική, θα πρέπει να φροντίσετε να κρατάτε τις ισορροπίες για να μην απομακρύνετε από κοντά σας άτομα που χρειάζεστε. Στις 4 η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, μας γεμίζει αισιοδοξία και όρεξη για δουλειά. Καινούρια ενδιαφέροντα θα τραβήξουν την προσοχή σας, ενώ οι εξελίξεις θα τρέχουν. Διατηρήστε την προσοχή σας στους στόχους που έχετε θέσει για να οδηγηθείτε σε θετικά αποτελέσματα και να μην αποκλίνετε από αυτούς. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος).

ΚΡΙΟΣ: Η διάθεσή σας θα είναι αρκετά ανάλαφρη ώστε να προχωρήσετε σε ερωτικά ξεκινήματα. Αρχίστε να βλέπετε πιο καθαρά αυτά που έχετε ανάγκη, θέτοντας καινούριες προτεραιότητες. Θα βρεθείτε μπροστά σε διλήμματα που θα σας εξαναγκάσουν να πάρετε άμεσα θέση. Η επιρροή που σας ασκούσαν πολλές φορές οι άλλοι αρχίζει πλέον να μη σας αγγίζει.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα μείνετε ευχαριστημένοι από τα σχόλια που θα ακούσετε γύρω από το άτομό σας. Οι ειδήσεις που θα πάρετε θα σας οπλίσουν με κουράγιο για να προχωρήσετε μπροστά. Είστε πιο σίγουροι για τις νέες προσεγγίσεις σας που αποσκοπούν στην ανανέωσή σας. Θα προβληματιστείτε για το τι αναζητάτε στην προσωπική σας ζωή.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Τακτοποιήστε  κάθε είδους οικονομική εκκρεμότητα για να ανασάνετε. Έχετε κάθε λόγο να απαλλαγείτε από τα συναισθηματικά βάρη του παρελθόντος. Συγκεντρωθείτε στις καινούριες σας επιλογές και μην αποκλίνετε από το στόχο σας. Αρχίστε να κατασταλάζετε σε πρόσωπα και καταστάσεις για να καθοριστεί ο τρόπος που θα κρίνετε τις επιλογές σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βγείτε έξω με φίλους, διασκεδάστε και δείτε τη ζωή με περισσότερη αισιοδοξία. Βάζοντας μπροστά τη γοητεία και το χαμόγελό σας, μπορείτε να ρίξετε απόρθητα κάστρα. Δείτε τις χαρές που έρχονται για εσάς και μην κολλάτε σε λεπτομέρειες. Πειραματιστείτε ποικιλοτρόπως, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα πρέπει όπως και να έχει να αξιοποιήσετε όλες τις ευκαιρίες.

ΛΕΩΝ: Εννοείται πως θα υπάρχουν δυσκολίες και δοκιμασίες. Μην πέσετε στον πειρασμό να υποκύψετε σε αναβολές, γιατί επιτέλους αρχίζετε να αγγίζετε τις προσδοκίες σας. Είναι αποκλειστικά και μόνο δική σας υποχρέωση να κάνετε τη ζωή σας όπως εσείς τη θέλετε. Τολμήστε λοιπόν, ένα βήμα μπροστά, κάντε την πιο δημιουργική και ανατρέψτε τα δεδομένα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Είναι η κατάλληλη στιγμή για διευθετήσεις, οπότε αφήστε στην άκρη το φόβο που σας πιάνει κάποιες φορές ότι μπορεί να αποτύχετε. Η αποφασιστικότητα που θα δείξετε θα είναι αυτή που θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε από μερικούς φαύλους κύκλους και να μη γυρίζετε στα ίδια και τα ίδια. Έχετε τη δυνατότητα να αναβαθμιστείτε τόσο στον επαγγελματικό σας τομέα, όσο και στον προσωπικό.

ΖΥΓΟΣ: Μην αφήσετε τις πολλές υποχρεώσεις να σας δημιουργήσουν πονοκέφαλο. Ακολουθήστε ρυθμούς και πρότυπα που ταιριάζουν περισσότερο στην ιδιοσυγκρασία σας. Επιβάλλετε να γίνετε πιο συγκαταβατικοί με τους άλλους και αυτό θα λειτουργήσει για το δικό σας όφελος. Όλα όσα θα συμβούν δε θα είναι τυχαία και θα το διαπιστώσετε και από μόνοι σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ενισχύονται οι εσωτερικές σας αναζητήσεις ώστε να βρείτε επιτυχώς τις ισορροπίες σας. Μην αφήσετε τη ρουτίνα της καθημερινότητας να σας εκνευρίσει ή να σας κάνει εσωστρεφείς, γιατί είναι κάτι που εκ των πραγμάτων δε σας ταιριάζει. Είναι θετικό και αποτελεσματικό να καταπιαστείτε με όλα αυτά  που σας έκαναν «κλικ» και να σκεφτείτε το μέλλον σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δείτε καλύτερα τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σας για να προχωρήσετε. Αλλάξτε τρόπο σκέψης και ακολουθήστε ένα διαφορετικό προγραμματισμό. Αφήστε τα συναισθήματά σας να βγουν στην επιφάνεια και χαρείτε μια πιο προσωπική και άμεση επαφή ανάμεσά σας. Η εμπειρία του παρελθόντος θα γίνει πολύτιμος βοηθός σας, υποδεικνύοντας σας τους σωστούς και τους λάθους χειρισμούς στις σχέσεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Βγαίνουν οι φιλοδοξίες σας στη φόρα παράλληλα με τα σημεία που σας φρενάρουν. Αντικαταστήστε την ανώριμη διαχείριση των προσωπικών σας ζητημάτων με τη ρεαλιστική αντιμετώπιση των καταστάσεων. Διαχωρίστε αυτά που συνθέτουν τις σχέσεις σας και να βρείτε τις σωστές αναλογίες σε αγάπη, ανάγκη και συνήθεια, ώστε να μην είναι άνισες και δημιουργούνται παράπονα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Στον εργασιακό σας χώρο έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε το σεβασμό και την εκτίμηση προς το άτομό σας. Χρησιμοποιήστε την ειλικρίνειά σας για να ωθήσετε τους άλλους να δουν τις μεταξύ σας σχέσεις με άλλο πνεύμα. Μπορείτε να μιλήσετε για ορισμένες ανισότητες που υπάρχουν χωρίς να φοβάστε ότι θα πάψουν να σας χαρακτηρίζουν ως το καλό παιδί που δε λέει ποτέ όχι σε ότι του ζητήσουν.

ΙΧΘΥΣ: Αποφύγετε να δείτε τα πράγματα μοιρολατρικά και μην αφήσετε να σας κυριεύσει αίσθημα αδυναμίας και ανασφάλειας. Κερδίστε χρόνο παίρνοντας τώρα τις αποφάσεις σας. Σε προσωπικό επίπεδο αρχίστε διαπιστώνοντας πρώτα τα δικά σας αισθήματα και μετά το βαθμό αφοσίωσης των άλλων. Μιλήστε ξεκάθαρα για να ζητήσετε να κάνουν και οι άλλοι το ίδιο, και όχι με αμφιταλαντεύσεις και υπεκφυγές.

 

Άστρα από την ΑΝΤΑ ΛΕΟΥΣΗ
Αριθμολόγος - Μελλοντολόγος - Ειδικευμένη στην Ταρωσοφία
Τηλέφωνα για προσωπικό ή τηλεφωνικό ραντεβού: 210-4131584 / 210-4222828(fax) / ‎6971709239 (what’s up) / 6932232132 (vodafone)
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
FB: @leousianta
Site: www.virginialeousi.com

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ποιες red flags μπορεί να κρύβει σύμφωνα με το ζώδιό του

Οι μεγαλύτερες κόκκινες σημαίες κάθε ζωδίου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

Προτεινόμενα