Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Η αστρολογική συμβουλή της εβδομάδας 4/2 - 10/2/2019

Η Άντα Λεούση αναλύει, προβλέπει και συμβουλεύει…



Στις 4 η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, μας γεμίζει αισιοδοξία και όρεξη για δουλειά. Καινούρια ενδιαφέροντα θα τραβήξουν την προσοχή σας, ενώ οι εξελίξεις θα τρέχουν. Διατηρήστε την προσοχή σας στους στόχους που έχετε θέσει για να οδηγηθείτε σε θετικά αποτελέσματα και να μην αποκλίνετε από αυτούς. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος). Στις 8 ο Ήλιος στον Υδροχόο σε εξάγωνο με το Δία στον Τοξότη, ανασυγκροτήστε τις δυνάμεις σας. Αφήστε τη λογική να κυριαρχήσει και να σας δείξει το μονοπάτι τη επιτυχίας. Ο Ερμής στον Υδροχόο σε εξάγωνο με τον Άρη στον Κριό, ευνοεί νέα ξεκινήματα και αγορές μηχανημάτων. Ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας σχέδια, καθώς θα είστε έντονα δημιουργικοί και έτοιμοι να αντιδράσετε σε ότι προκύψει. Στις 9 ο Ερμής στον Υδροχόο σε εξάγωνο με τον Ουρανό στον Κριό, σας προτρέπει να κάνετε αλλαγές στην καθημερινότητά σας που θα συμβαδίζουν με τα μελλοντικά σας σχέδια, καθώς θα σας ανοίξουν νέες πόρτες. Στις 10 ο Ερμής περνάει στους Ιχθείς,  κάνοντάς σας διαισθητικούς και ταυτόχρονα ευμετάβλητους. Θα είστε αρκετά δεκτικοί με ότι συμβαίνει γύρω σας και έντονα συναισθηματικοί στην επικοινωνία σας. Όσο θα βρίσκεται ο Ερμής σε αυτή τη θέση, θα δέχεστε πληροφορίες, θα μάθετε αλήθειες και θα ασχολείστε μόνο με σημαντικές στιγμές.

ΚΡΙΟΣ: Ίσως αισθανθείτε μετέωροι, εξαιτίας της έλλειψης αποφασιστικότητας. Επωφεληθείτε από τις πρόσφατες γνωριμίες σας για να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια και μην παρασύρεστε από κουβέντες που δεν οδηγούν πουθενά. Φροντίστε να μην υπάρχουν εκκρεμότητες γιατί σας ανοίγονται καινούριοι ορίζοντες δραστηριοτήτων. Είναι καιρός να μπει μια τάξη και εσείς να ξεκουραστείτε ουσιαστικά.

ΤΑΥΡΟΣ: Υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι που έχουν όλη την καλή διάθεση να σας βοηθήσουν στις προσπάθειές σας, γι’ αυτό μη διστάσετε να επεκτείνετε τις κοινωνικές σας δραστηριότητες. Αξιοποιήστε σωστά τις αισθηματικές ευκαιρίες που θα σας δοθούν, αλλά αποφύγετε να ανοίξετε συζητήσεις ή να κάνετε σχόλια που θα αφορούν τη ζωή τρίτων προσώπων.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην εκνευρίζεστε με τις καθυστερήσεις ή τα εμπόδια που προκύπτουν, γιατί δε θα μπορέσετε να αντιμετωπίσετε σωστά τα καθημερινά σας προβλήματα. Δεν υπάρχει λόγος να είστε εμπαθείς με τους στενούς συνεργάτες σας. Προτιμήστε τη σιωπή ή την ήπια τακτική απ’ το να πείτε κάτι που θα πληγώσει τους άλλους. Ο αγώνας σας να επιβεβαιωθείτε και να καταξιωθείτε, αρχίζει να δικαιώνεται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πρέπει να δείτε πιο αισιόδοξα τις προσωπικές σας σχέσεις και να τολμήσετε να προτείνετε κάτι που θέλετε εδώ και πολύ καιρό και να είστε σίγουροι ότι θα εισακουστείτε. Μάθετε να μη στηρίζεστε οικονομικά μόνο σε υποσχέσεις. Στα επαγγελματικά σας θέματα θα υπάρχει μεγάλη κινητικότητα αλλά και αρκετές καθυστερήσεις που δεν είχατε υπολογίσει.

ΛΕΩΝ: Η υγεία και η ομορφιά θα είναι δύο τομείς απόλυτα συνδεδεμένοι με την ψυχική σας διάθεση, οπότε μην αφήσετε τις συγκρουόμενες πλευρές του εαυτού σας να σας αποδιοργανώσουν. Αυτό που θα πρέπει να σας απασχολεί αυτή την περίοδο δεν είναι το πώς θα αυξήσετε την εργασία σας, αλλά το πώς θα τη μειώσετε, ώστε να πάψετε να σπαταλάτε την ενέργειά σας άσκοπα τρέχοντας για δουλειές άλλων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δώστε στην εμφάνισή σας ένα νεανικό στυλ με αρκετές δόσεις ρομαντισμού και κερδίστε τις εντυπώσεις. Το στρες δε θα λείψει από τη ζωή σας και το ξέρετε αφού τις περισσότερες φορές το προκαλείτε από μόνοι σας, αλλά τα εμπόδια σταδιακά θα υποχωρούν και η αίσθηση ότι θα τα καταφέρετε θα προσδώσει έναν ανανεωτικό τόνο.

ΖΥΓΟΣ: Είναι ανάγκη να γίνει ένας δίκαιος καταμερισμός ευθυνών και αρμοδιοτήτων, για να μην πέφτουν σε εσάς όλα τα βάρη. Η σχέση σας με το χρήμα είναι κάπως ιδιόρρυθμη, αφού τη μία το σκορπίζετε και την άλλη το κάνετε το πρωτεύον ζήτημα της ζωής σας. Για να βρείτε τη χρυσή τομή, βάλτε φρένο σε ακρότητες. Έχετε τη δυνατότητα να αναβαθμίσετε τη ζωή σας σε όλα τα επίπεδα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Να θυμάστε πως η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά. Θα είναι πιο εύκολο να πλησιάσετε πρόσωπα που θα μπορέσουν να σας βοηθήσουν ποικιλοτρόπως. Η διάθεσή σας που όλα και θα καλυτερεύει, θα είναι η κινητήρια δύναμή σας που θα αφήσει διάχυτη τη θετική σας ενέργεια και έτσι θα είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε και πράγματα που πρώτα σας φάνταζαν ιδιαίτερα δύσκολα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ξεχάστε τις γκρίνιες και τα παράπονα, γιατί το ερωτικό σας βαρόμετρο ανεβαίνει κατακόρυφα, αυξάνοντας τον ερωτισμό σας επικίνδυνα. Αρπάξτε την ευκαιρία να περάσετε καλά και ανοίξτε τα φτερά σας για νέες κατακτήσεις. Μην ξεχάσετε να είστε επιλεκτικοί στις επιλογές σας, γιατί όπως καταλαβαίνετε δεν είναι δυνατόν να πείτε ναι σε κάθε πρόσκληση που θα σας γίνει, όσο και να το θέλετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι εκπλήξεις θα συνεχιστούν και στην πορεία, γι’ αυτό να έχετε το νου σας αφού μπορεί να βρείτε ένα ερωτικό ενδιαφέρον σε μια συνάντηση που μπορεί να έχει επαγγελματικό χαρακτήρα ή ακόμη και σε ένα ταξίδι. Οι δεσμευμένοι θα αναζητήσετε τρόπους να εξυγιάνετε και να βάλετε σε μια καλύτερη βάση  τη σχέση σας που έχει κλονιστεί αλλά αξίζει να παραμείνει στη ζωή σας ή να την απομακρύνετε αν στάθηκε κατώτερη της αγάπης σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εάν η σχέση σας κρέμεται κυριολεκτικά από μια κλωστή να ξέρετε πως θα σπάσει οριστικά. Το γαλάζιο σύννεφο που είχατε φτιάξει θα αρχίσει να διαλύεται και δε θα ήταν ωραίο να πέσετε ξαφνικά, αφού είχατε προειδοποιήσεις. Πρέπει να καταβάλετε μεγάλη προσπάθεια αν η επιθυμία σας είναι να ξεπεράσετε τις δύσκολες στιγμές της σχέσης σας.

ΙΧΘΥΣ: Οι εσφαλμένες εντυπώσεις που θα έχετε για τις κινήσεις του συντρόφου σας θα φέρουν αρκετές παρεξηγήσεις και κόντρες που θα δημιουργήσουν το υπόβαθρο για συγκρούσεις και διαφορές. Προσέξτε λίγο παραπάνω τι και πως το λέτε στο σύντροφό σας για να αποφύγετε να δώσετε αφορμές για διαπληκτισμούς. Μην είστε καταπιεστικοί απέναντί του γιατί τη συζήτηση που θέλετε να κάνετε μαζί του, μπορείτε να την πραγματοποιήσετε με διαφορετικό ύφος και να πετύχετε πολύ περισσότερα.

 

Άστρα από την ΑΝΤΑ ΛΕΟΥΣΗ
Αριθμολόγος - Μελλοντολόγος - Ειδικευμένη στην Ταρωσοφία
Τηλέφωνα για προσωπικό ή τηλεφωνικό ραντεβού: 210-4131584 / 210-4222828(fax) / ‎6971709239 (what’s up) / 6932232132 (vodafone)
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
FB: @leousianta
Site: www.virginialeousi.com

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ποιες red flags μπορεί να κρύβει σύμφωνα με το ζώδιό του

Οι μεγαλύτερες κόκκινες σημαίες κάθε ζωδίου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός