Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Αφροδίτη και Αρης σε σύμπραξη για νέους έρωτες

Η Άντα Λεούση αναλύει, προβλέπει και συμβουλεύει από 22/7 έως 28/7



Δευτέρα 22 έως 28/7/19

Στις 25 ο Άρης στο Λέοντα σε τρίγωνο με το Δία ανάδρομο στον Τοξότη, ωθεί σε δημιουργικά ταξίδια που σχετίζονται με τον επαγγελματικό σας χώρο, αλλά ανοίγει και νέους ορίζοντες γνώσεων. Δε θα λείπει η δυναμικότητα που θα πλαισιώνεται από την καλή ψυχολογία, οπότε θα είστε πιο συγκεντρωμένοι και έτοιμοι να πάρετε σωστές αποφάσεις. Στις 28 η Αφροδίτη περνάει στο Λέοντα, αυξάνοντας την αισιοδοξία και τον ερωτισμό. Χρησιμοποιήστε θετικά την ενέργεια που θα έχετε για να πλησιάσετε οικογενειακά και αγαπημένα πρόσωπα,  αλλά και για να ομορφύνετε την καθημερινότητά σας. Νέες σχέσεις είναι πιθανές αυτό το διάστημα, αφού τα συναισθήματα θα βγαίνουν ευκολότερα προς τα έξω.

ΚΡΙΟΣ: Δεν αποκλείεται να έρθει στη ζωή σας και ένας καινούριος έρωτας σε όσους είστε αδέσμευτοι ή να ανανεωθεί η σχέση σας σε όσους είστε δεσμευμένοι και να γεμίσει με τρυφερότητα και ρομαντισμό. Έρχεται στο προσκήνιο ότι έχει σχέση με τους συνεργάτες σας και θα πρέπει να κινηθείτε ευέλικτα για να μην παρασυρθείτε σε υπερβολές και λάθη που θα πλήξουν τις συνεργασίες σας. 

ΤΑΥΡΟΣ: Μην αμελήσετε την υγεία σας, εξαιτίας των υποχρεώσεων που θα έχετε, καθώς μια αλλαγή στα πλάνα σας είναι πιθανή και ίσως θα αφορά συνεργάτη σας. Οι προοπτικές που θα υπάρξουν θα είναι αρκετά ενθαρρυντικές, γι’ αυτό μην πτοηθείτε από μικρές δυσκολίες, αλλά υιοθετήστε πνεύμα συνεργασίας στον επαγγελματικό σας χώρο. Να είστε πιο ευέλικτοι στις οικονομικές και συναισθηματικές συναλλαγές σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Να αφήνετε χώρο και στους άλλους να αναπτυχθούν, για να βγείτε και εσείς κερδισμένοι. Διορθώστε λάθη ή παραλείψεις που έχετε κάνει σε σημαντικούς τομείς της ζωής σας, για να ανοίξετε καινούριους δρόμους και να δικαιωθούν οι προσπάθειές σας. Αναπτύξτε τον κύκλο των γνωριμιών σας και καλυτερεύστε σχέσεις με άτομα που θεωρείτε ενδιαφέροντα και θα σας είναι χρήσιμα στο μέλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα χρειαστεί να κρατήσετε λεπτές ισορροπίες ανάμεσα στην επιείκεια και στη σοβαρότητα, αλλά θα βοηθηθείτε αν επιμείνετε μόνο στο πρώτο, για να μη φανείτε στα μάτια των άλλων υπερβολικοί και απαισιόδοξοι. Εάν θέλετε να αποφύγετε κακοτοπιές, παρεξηγήσεις και να πραγματοποιήσετε τα σχέδιά σας με επιτυχία, είναι απαραίτητο να λειτουργήσετε με λογικές και συμβιβαστικές μεθόδους.

ΛΕΩΝ: Ακούστε με προσοχή τις συμβουλές και υποδείξεις των άλλων, για να διευκολυνθείτε περισσότερο απ’ ότι πιστεύετε και ίσως να μπορέσετε να αποφύγετε λάθη στον οικονομικό σας τομέα. Οι συναναστροφές σας με τους άλλους θα σας βοηθήσουν ποικιλοτρόπως, ώστε να έχετε αξιόλογο κέρδος και πρόοδο και να πάψετε να είστε τόσο ανήσυχοι. Με πρακτικό μυαλό, θα καταφέρετε να έχετε απολαβές και να αποβάλετε την αστάθεια που συνοδεύει τα σχέδιά σας, αλλά και τις υποσχέσεις που δεν έχουν αντίκρισμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ξεκολλήστε από τα τετριμμένα σας και επιδιώξτε ανοδικά βήματα παίρνοντας κοντά σας και τους άλλους, όμως, χωρίς να το παίζετε αρχηγοί που θα περιπλέξει τα πράγματα. Μην αναλώνεστε σε θέματα που δεν οδηγούν πουθενά, επειδή η σιγουριά που νιώθετε και η συμπαράσταση των άλλων θα είναι αυξημένη, γιατί θα χάσετε τον έλεγχο στον οικονομικό σας τομέα.

ΖΥΓΟΣ: Επειδή οι κοινωνικές και δημόσιες σχέσεις θα παίξουν σημαντικό ρόλο, δεν πρέπει να τις αφήσετε στην τύχη τους, γιατί αυτές θα βοηθήσουν να φτάσετε στο στόχο σας. Οργανώστε τη δική σας στάση και συμπεριφορά για να πάρετε τις σωστές αποφάσεις και να καταλάβετε τι θα πρέπει να απορρίψετε ή να δεχτείτε από τη θέση και τα βασικά κίνητρα των άλλων. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Στις εντάσεις που θα υπάρξουν με τα άτομα του εργασιακού σας χώρου, δε χρειάζεται να δώσετε σημασία, αλλά ούτε και συνέχεια. Κάποιες εντάσεις που θα υπάρχουν εξαιτίας μυστικών που κρατούσατε θα ξεπεραστούν εύκολα αφού η σωστή επικοινωνία που θα υπάρχει μεταξύ σας, θα τις βάζει στην άκρη. Μνήμες του παρελθόντος έρχονται να ταράξουν την ησυχία σας και σας κάνουν να αναπολείτε κάποιο παλιό σας έρωτα, σκεπτόμενοι τις καλές στιγμές που υπήρχαν. 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κινηθείτε ευέλικτα και δυναμικά για να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια. Κάποιες προστριβές που θα υπάρξουν με τους συνεργάτες σας δε θα μπορέσουν να χαλάσουν τα σχέδιά σας. Βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει έξυπνα και χρησιμοποιώντας τη δύναμη και την ενέργειά σας, διεκδικήστε περισσότερα και ζητήστε τα καλύτερα για το μέλλον σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προσέξτε τις κινήσεις που θα κάνετε για να ανεβείτε τα σκαλιά της επιτυχίας, ώστε να μην πέσετε σε παγίδες που κρύβουν λάθη επιζήμια για το μέλλον σας. Ευκαιρίες θα υπάρχουν σε όλους τους τομείς της ζωής σας και θα πρέπει να εστιάσετε την προσοχή σας σε αυτές, για να αποδώσουν ακόμα καλύτερα και προς όφελός σας. Ενισχύστε την ψυχολογία σας, ώστε η αυτοπεποίθησή σας να σας στηρίξει και να σας φέρει εσωτερική ικανοποίηση και ευχαρίστηση για ότι συμβαίνει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αφήστε στην άκρη αναδρομές που σας οδηγούν σε λάθος αναθεωρήσεις και αποφάσεις, χαλώντας τη συναισθηματική σας ζωή. Κάντε συζητήσεις με το σύντροφό σας που θα αφορούν την κοινή σας πορεία σε ήσυχο περιβάλλον, χωρίς πολλές προστριβές. Τολμήστε να κάνετε τα βήματα που μέχρι τώρα δεν τολμούσατε, από φόβο για αποτυχία και να είστε σίγουροι ότι δε θα  απογοητευθείτε. 

ΙΧΘΥΣ: Βάλτε καινούριες βάσεις στη σχέση σας για να ανανεωθεί και να έχει το αίσιο μέλλον που πάντα ονειρευόσασταν. Όσοι είστε μόνοι αυτό τον καιρό, ήρθε ο καιρός να κλείσετε κατάμουτρα την πόρτα στη μοναξιά, αφού νέος έρωτας μπαίνει στη ζωή σας και την ομορφαίνει. Ο ρομαντισμός και ο ερωτισμός σας θα ξεχειλίζει, κάνοντας το ηθικό σας να αναπτερώνεται και να νιώθετε πως τώρα όλα πάνε καλά για εσάς. 

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ποιο ζώδιο παιδεύει πιο πολύ το ταίρι του όταν είναι σε σχέση

Ο βαθμός δυσκολίας του στις σχέσεις, με βάση το ζώδιό σου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 28 Μαρτίου

Δείξτε τη δυναμικότητά σας τολμώντας μικρές αλλαγές για αρχή

Προτεινόμενα

FASHION NEWS

Ο Alessandro Michele νέος creative director του οίκου Valentino

Η ανακοίνωση του εμβληματικού οίκου βάζει τέλος στις φήμες που τον ήθελαν εδώ και καιρό να αναλαμβάνει το τιμόνι του

CELEBS

Δημήτρης Σέρφας: Η ηλικία, η καταγωγή και η αδυναμία στη μητέρα του

Όσα δεν ξέρουμε για τον «Γρηγόρη» από το «Προξενιό της Ιουλίας»

PETS

Πώς να κάνετε τον σκύλο σας να μυρίζει όμορφα χωρίς μπάνιο

8 απλές συμβουλές για καθαρό και μοσχομυριστό σκύλο χωρίς να προϋπθέτει μπανιέρα ή λάστιχο...