Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

15 αυγουστιάτικη πανσέληνος: "Kλείνω κι έρχομαι"

Η Άντα Λεούση αναλύει, προβλέπει και συμβουλεύει από 12/8 έως 18/8/19



Δευτέρα 12 έως 18/8/19

Στις 12 ο Ουρανός σε ανάδρομη πορεία στον Ταύρο, θα δοκιμάσει τις αντοχές σας και θα ανατρέψει τις ισορροπίες. Η κυκλοθυμία και η εριστικότητα θα έχουν τον πρώτο ρόλο, γι’ αυτό θα πρέπει να προσέχετε τον τρόπο που εκφράζεστε ώστε να μη δημιουργούν δυσάρεστες εκπλήξεις στις σχέσεις σας. Στις 15 η Πανσέληνος στον Υδροχόο, βγάζει στην επιφάνεια κρυμμένα συναισθήματα. Απροσδόκητες εξελίξεις και εκπλήξεις έρχονται σε σχέσεις προσωπικές ή επαγγελματικές. Αρκετοί από εμάς θα αναγκαστούμε να αλλάξουμε τον τρόπο που κινούμαστε και να εκμεταλλευτούμε τις δυνάμεις μας που είχαμε βάλει στο χρονοντούλαπο. Διαχειριστείτε με σύνεση νομικές και οικονομικές εκκρεμότητες πριν καταλήξετε σε αποφάσεις. Πλησιάστε άτομα εμπιστοσύνης που μπορούν να σας στηρίξουν και να σας ενθαρρύνουν και προσδιορίστε τις ανάγκες σας. Σε κοινωνικό επίπεδο η συγκεκριμένη έκλειψη προκαλεί αναταραχές, εγκληματικές ενέργειες, παρασκήνιο, ξεσπάσματα, ενώ δε θα λείψουν και οι κρυφοί εχθροί. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύρο, Λέων, Σκορπιό, Υδροχόο) του 2ου δεκαημέρου. Στις 16 ο Ερμής στον Λέοντα σε τετράγωνο με τον Ουρανό ανάδρομο στον Ταύρο, κάνει τη μέρα ακατάλληλη για να προχωρήσετε σε νέες συμφωνίες ή συνεταιρισμούς, καθώς τα απρόοπτα δε θα βοηθήσουν σε υλοποιήσεις σχεδίων. Στις 18 που ο Άρης περνάει στην Παρθένο, θα έχετε την ευκαιρία να οργανωθείτε,  να βάλετε σε τάξη ότι σας απασχολεί και να βγείτε κερδισμένοι. Η πειθαρχία που θα δείξετε θα σας βοηθήσει ώστε να καταφέρετε και τα πιο δύσκολα σχέδιά σας. Αυξάνεται η δημιουργικότητα και τα ενδιαφέροντα. Θα αρχίσετε να σκέφτεστε πιο θετικά, ενώ οι ιδέες σας θα βρίσκουν αποδέκτες. Ο κοινωνικός τομέας θα έχει άνθηση και μέσα από τι νέες γνωριμίες που θα κάνετε θα υπάρχει και αρκετό φλερτ.

ΚΡΙΟΣ: Κάποιο παλιό πρόβλημα μπορεί να κάνει την εμφάνισή του και χρειάζεται να το φροντίσετε για να εξαλειφθεί. Αποφύγετε να βρίσκεστε με άτομα που σας επηρεάζουν ψυχολογικά. Μην ξεκινήσετε συζητήσεις που δεν ξέρετε που μπορεί να σας οδηγήσουν. Η μέρα είναι κατάλληλη για να διευθετήσετε τις κοινωνικές σας δραστηριότητες. Τακτοποιήστε εκκρεμότητες σε υποθέσεις που μπορούν να αποδώσουν άμεσα.

ΤΑΥΡΟΣ: Μην επιτρέπετε σε οικογενειακά πρόσωπα να σας επιβάλλουν τις απόψεις τους. Βρεθείτε παρέα με άτομα που ταιριάζουν στην ιδιοσυγκρασία  και στα χαρακτήρα σας. Βάλτε προτεραιότητες στη ζωή σας και μην επωμίζεστε εσείς όλα τα βάρη. Αφήστε κατά μέρους τις σκέψεις που σας πληγώνουν και δείτε τα πράγματα με αισιοδοξία. Φανείτε προνοητικοί με τη διαχείριση των εξόδων σας για να μη βρεθείτε σε αδιέξοδο. 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Να είστε ευέλικτοι σε κάποιες καθυστερήσεις που μπορεί να προκύψουν. Εάν ένας τομέας της δουλειάς σας δε σας ικανοποιεί, αφήστε να τον αναλάβει άλλος. Οργανώστε το χρόνο σας με τέτοιο τρόπο, ώστε να ασχοληθείτε με πράγματα που να σας ενθουσιάζουν. Έρχονται στην επιφάνεια παλιά συναισθήματα και πάθη που για καιρό είχατε ξεχασμένα και που ίσως πιστεύατε ότι δε θα τα ξανανιώσετε. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην καθυστερείτε στο να λύσετε μια παρεξήγηση με κάποιο συνεργάτη σας. Μην εμπλέκεστε σε συζητήσεις για καταστάσεις του παρελθόντος που δε σας βοηθούν να ξεχάσετε. Δώστε έμφαση σε εκείνες τις υποχρεώσεις που είχατε αμελήσει τώρα τελευταία. Αξιοποιήστε την υπομονή που διαθέτετε και κάντε το ανάλογο πλάνο στρατηγικής. Βελτιώστε κάποια σχέση σας που έχει προβλήματα λόγω κακής επικοινωνίας. 

ΛΕΩΝ: Μην εξαντλείτε την αντοχή σας με ανθρώπους που δε σας καταλαβαίνουν. Η κοινωνική ζωή, η επαγγελματική καταξίωση, οι στόχοι καριέρας και ο συναισθηματικός τομέας, είναι στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντος και μπορείτε να τα κυνηγήσετε με επιτυχία. Οι ευνοϊκές όψεις που θα σχηματιστούν για το ζώδιό σας, θα κάνουν τα σχέδια και τα όνειρά σας να αρχίσουν να παίρνουν σάρκα και οστά. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η μέρα φέρνει συζητήσεις, συναντήσεις και επαφές τόσο στον επαγγελματικό σας τομέα με τους συνεργάτες σας, όσο και στο συναισθηματικό, με το σύντροφό σας. Έχτε σκεφτεί να απομακρυνθείτε από οποιαδήποτε σχέση δε σας ωφελεί και τώρα αποφασίζετε να βρείτε μια δημιουργική διέξοδο, που θα είναι και η μοναδική λύση για να μπορέσετε να ανανεωθείτε. 

ΖΥΓΟΣ: Θα αρχίσετε να νιώθετε ερωτικοί, ώστε να ανακαλύψετε τις βαθύτερες ανάγκες σας και να έχετε σημαντική εξέλιξη. Ανέλπιστη τύχη και μεγάλη εύνοια να περιμένετε στον ερωτικό σας τομέα. Βάλτε χι στη μοναξιά που δε σας ταιριάζει, μια που δε θα χρειάζεται πλέον να σπαταλιέστε σε περίεργες και χωρίς νόημα σχέσεις, αλλά σε μία που θα είναι ιδανική.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αναγνωρίστε τη σωστή έννοια της ομορφιάς και της δημιουργίας και χρησιμοποιήστε τα για την καλυτέρευσή σας. Η βελτίωση στην αισθηματική σας ζωή θα σας προσφέρει ακόμα και το ενδεχόμενο μιας επανασύνδεσης. Ανακαλύψτε το ένστικτο της έλξης και τις επιθυμίας, για να έχετε πολύτιμες πληροφορίες για τον τρόπο έκφρασης των συναισθημάτων στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η μέρα σας κάνει ακόμα πιο ευαίσθητους, αλλά όχι ευάλωτους ώστε να μην μπορείτε να ξεχωρίσετε το καλό από το κακό, ακόμα και αν προκύψουν απρόβλεπτες καταστάσεις. Το πλανητικό σκηνικό σας οπλίζει με ανέλπιστη τύχη, εύνοια και ευτυχία σε όλους τους τομείς της ζωής σας, οπότε επανεξετάστε σχέδια που είχατε εγκαταλείψει και αποφασίστε να τα υλοποιήσετε. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εάν έχετε μέσα στο πρόγραμμά σας και κάποιο ταξίδι, θα αποδειχθεί κερδοφόρο. Ήσυχο κλίμα θα επικρατεί στις συζητήσεις που θα κάνετε με τα άτομα της οικογένειάς σας, αλλά και με το σύντροφό σας. Νιώστε πιο σίγουροι για τι κινήσεις σας και σημειώστε σημαντική πρόοδο σε επίπεδο σχέσεων. Συνδυάστε μαζί με το χαμόγελο και την ευθύτητα απέναντι στις συναλλαγές σας. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα κάνετε κάποιες ανακατατάξεις και θα ωθηθείτε σε αναθεωρήσεις των φιλικών σας σχέσεων, που όμως θα είναι για δικό σας όφελος. Κάντε καινούριες γνωριμίες που θα ευνοήσουν τον επαγγελματικό σας τομέα, αλλά παράλληλα μέσα από αυτές θα αποκτήσετε καινούριους και καλούς φίλους και επιτυχημένες συνεργασίες. Τα προβλήματα μπαίνουν στην άκρη και η ψυχολογία σας θα είναι απόλυτα ικανοποιητική, για να προχωρήσετε σε κατακτήσεις. 

ΙΧΘΥΣ: Ανανεώστε τη γκαρνταρόμπα σας και βάλτε περισσότερο χρώμα στη ζωή σας. Τολμήστε και πρωτοτυπήστε ταυτόχρονα για να εντυπωσιάσετε τους πάντες με τη φινέτσα, το στυλ και πάνω απ’ όλα τον αέρα σας. Οι συζητήσεις και οι προτάσεις για καινούριες συνεργασίες και συμφωνίες, θα πέφτουν βροχή. Συνεχίστε να κάνετε οικονομίες, για να μπορέσετε να λικνιστείτε στο χορό της σπατάλης.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 23 Απριλίου

Εάν δεν κάνετε μια προσπάθεια να ελέγξετε το άγχος σας, σύντομα θα έχετε προβλήματα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30