Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Με Αφροδίτη στην Παρθένο...γκάζια στο repeat

Η Άντα Λεούση αναλύει, προβλέπει και συμβουλεύει από 19/8 έως 25/8/19



Δευτέρα 19 έως 25/8/19

Στις 21 η Αφροδίτη περνάει στην Παρθένο, και καθώς σε αυτή τη θέση είναι σε πτώση, Θα υπάρχει δυσκολία στην έκφραση σε αντίθεση με τις απαιτήσεις που θα αυξάνονται. Αλλάξτε συνήθειες που ξέρετε ότι δε σας προσφέρουν τίποτα και ασχοληθείτε εντατικά με υποθέσεις του επαγγελματικού σας τομέα.  Σε προσωπικό επίπεδο προσπαθήστε να μην είστε επικριτικοί και γκρινιάρηδες. Ο Ερμής στον Λέοντα σε τρίγωνο με το Δία στον Τοξότη, βοηθάει να πετύχετε πιο εύκολα αυτά που θέλετε σε επαγγελματικό επίπεδο. Συντονιστείτε με του συνεργάτες σας και προβείτε σε συναντήσεις και επαφές. 

ΚΡΙΟΣ: Μην επιτρέψετε σε κακόβουλους ανθρώπους να σας φοβίσουν για το μέλλον σας. Εάν σκεφτείτε πρακτικά, θα δείτε ότι όσα έχουν συμβεί ίσως είναι για ο καλό σας. Δημιουργήστε ρομαντική ατμόσφαιρα για να υποδεχθείτε το σύντροφό σας. Εκτιμήστε σωστά τους ανθρώπους που σας έχουν βοηθήσει στο παρελθόν. Σε ότι αφορά την εργασία σας φροντίστε να γνωρίζετε όλες τις παραμέτρους. 

ΤΑΥΡΟΣ: Χαλαρώστε διασκεδάζοντας και συζητώντας με τους φίλους σας. Κάντε τις επιλογές σας στους άμεσους συνεργάτες σας, βάζοντας μπροστά τα θετικά κριτήρια. Όταν μιλάτε για άτομα που μπορεί να παίξουν σημαντικό ρόλο για εσάς, να είστε προσεκτικοί. Μην εκτίθεστε σε χώρους που μπορεί να σας δημιουργήσουν εκνευρισμό. Αντιδράστε απέναντι σε τυποποιημένες καταστάσεις που δε σας αφήνουν να σκεφτείτε ψύχραιμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Πειραματιστείτε στις αλλαγές που θέλετε να κάνετε και μετά θέστε τους μακροχρόνιους στόχους σας, φροντίζοντας να συλλέγετε πληροφορίες για τα μελλοντικά σας εργασιακά ενδιαφέροντα. Δείτε με πρακτικό μυαλό τι σας συμφέρει να κρατήσετε και τι όχι, γιατί ακόμα και αν δεν καταλήξετε σε κάποια συμφωνία, δεν είναι κακό μέσα από τις γνωριμίες που θα κάνετε να αναπτύξετε την κοινωνική σας ζωή. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πιο ευνοϊκή μαζί σας δε θα μπορούσε να είναι η τύχη απ’ ότι τώρα. Η εύνοια σε όλο της το μεγαλείο και σε όλους τους τομείς. Ακολουθήστε έξυπνες στρατηγικές και δε θα βγείτε χαμένοι. Τώρα που είστε πιο τυχεροί, δοκιμάστε την τύχη σας βάζοντας κάποιους στόχους, για να μπορέσετε να κινηθείτε σταθερά, οργανωμένα χωρίς να οδηγηθείτε σε υπερβολές που θα φέρουν χάσιμο.

ΛΕΩΝ: Απαλλαχθείτε από τα περιττά βάρη, ανοίξτε νέους δρόμους στο δημιουργικό σας πνεύμα και πάνω απ’ όλα φροντίστε να ακούτε την καρδιά σας. Να είστε προνοητικοί σε ότι θα αφορά οικονομικά και επαγγελματικά θέματα και προσπαθήστε να κινηθείτε οργανωμένοι και να μη σπαταλάτε άσκοπα τις δυνάμεις σας σε ανούσια πράγματα. Εκμεταλλευτείτε τα προτερήματά σας και μετριάστε όσο μπορείτε τα ελαττώματά που άτομα εμπιστοσύνης θα σας βοηθήσουν να τα εντοπίσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Με δυναμισμό και αποφασιστικότητα μπορείτε να πετύχετε πολλά, χωρίς να χρειαστεί να στριμώξετε κάποιους, αν και είναι απαραίτητο να συζητήσετε για όλα τα κακώς κείμενα. Αποφύγετε κυριαρχικά παιχνίδια μέσα στις σχέσεις σας και προτιμήστε να ζυγίσετε και να εντοπίσετε εκείνα τα σημεία που δημιουργούν καθυστερήσεις. Το περιβάλλον θα δείξει την πρόοδό σας και η ερωτική σας ζωή θα γίνει πλέον σημαντική.

ΖΥΓΟΣ: Όσο πιο πολύ γνωρίζετε τον εαυτό σας, τόσο πιο πολύ γίνεστε δημιουργικοί και αγαπάτε τη ζωή. Πολλά θα διευθετηθούν, ακόμα και στις πιο δύσκολες υποθέσεις σας και οι καταστάσεις θα σας οδηγήσουν, ώστε να κάνετε τις επιλογές σας και να ξέρετε που αξίζει να επενδύσετε. Δεχθείτε το πνεύμα ανανέωσης τηρώντας το μέτρο και χωρίς να δημιουργήσετε προβλήματα στο περιβάλλον σας, καθώς η περίοδος είναι μεταβατική, αλλά ευχάριστη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κάντε μια καινούρια αρχή, αφιερώνοντας πιο πολύ χρόνο στον εαυτό σας και χτίστε τη ζωή σας πάνω σε βάσεις που στηρίζονται στην καθαρή γνώση της βαθύτερης αλήθειας. Στηρίξτε το μέλλον που θέλετε να δημιουργήσετε και προπαντός να έχετε την αίσθηση της σταθερότητας. Εκφραστείτε ελεύθερα προς το σύντροφό σας, ενώ παράλληλα θα είναι διάχυτος ο ερωτισμός σας. 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Είναι πολύ πιθανό για κάποιους από εσάς να ξαναγεννηθεί ένας έρωτας που πιστεύατε ότι έχει τελειώσει. Η φλόγα θα ξαναδυναμώσει, αλλά από εσάς εξαρτιούνται οι αποφάσεις που θα πάρετε. Επικοινωνήστε με το σύντροφό σας σε αρμονικό περιβάλλον, χωρίς τις συνηθισμένες εντάσεις που υπήρχαν τον τελευταίο καιρό και σας υπόσχεται καλύτερες μέρες και ακόμα καλύτερες νύχτες. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Απαιτήστε αυτά που πρέπει και θέλετε στον έρωτα και αναζητήστε τις ισορροπίες στη ζωή σας. Αναδιοργανωθείτε και αγγίξτε την ευτυχία, για να ικανοποιηθούν όλες οι φαντασιώσεις και οι προσδοκίες σας. Προχωρήστε στη σχέση σας και γιατί όχι να μην ορίσετε και μια πιο επίσημη δέσμευση. Δώστε και πάρτε αγάπη, χωρίς να κάνετε υποχωρήσεις και χωρίς να προδίδετε τον εαυτό σας. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Όσοι είστε μόνοι, μη χάσετε την ευκαιρία να κυκλοφορήσετε και να κάνετε καινούριες γνωριμίες, για να χρωματίσετε τη διάθεσή σας και να γίνετε πιο ερωτικοί και πιο σέξι. Η μέρα σας βοηθάει να προχωρήσετε σε κατακτήσεις στα επαγγελματικά σας θέματα, παρόλο που η μεγαλύτερη εύνοια θα είναι στο συναισθηματικό σας τομέα.

ΙΧΘΥΣ: Ήρθε ο καιρός να λάμψετε, να αναδειχθείτε, να βελτιώσετε την εικόνα σας και τις δημόσιες σχέσεις, αλλά να κάνετε και κάτι ουσιαστικό για τον έρωτα. Οι συνθήκες που επικρατούν θα σας βοηθήσουν να σταθεροποιήσετε τα επαγγελματικά σχέδια, τις σχέσεις σας και πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας για να ρυθμίσετε εκκρεμείς υποθέσεις.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 23 Απριλίου

Εάν δεν κάνετε μια προσπάθεια να ελέγξετε το άγχος σας, σύντομα θα έχετε προβλήματα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30