Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Νέα Σελήνη στον Τοξότη: Love Is Like Oxygen

H Αντα Λεούση προβλέπει από 25/11 έως 1/12/19


Ρόμυ Μελάνι

Στις 26 η Νέα Σελήνη στον Τοξότη, φέρνει αέρα ανανέωσης. Ανασυγκροτήστε τις δυνάμεις σας, καθορίστε τους στόχους σας και βελτιώστε τα σχέδιά σας. Η τύχη θα είναι με το μέρος μας, αλλά επιβάλλεται να τη βοηθήσετε κι εσείς για να πετύχετε ευκολότερα τα σχέδιά σας. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθείς). Η Αφροδίτη περνάει στον Αιγόκερω, αφήνοντας πίσω της την ανωριμότητα και την ανεμελιά. Πλέον θα αρχίσετε να λειτουργείτε με υπευθυνότητα, σοβαρότητα και θα θέλετε να ολοκληρώσετε τις φιλοδοξίες σας. Καθώς σε πρώτη μοίρα θα βάζετε την καριέρα σας και σε δεύτερη την προσωπική, θα πρέπει να φροντίσετε να κρατάτε τις ισορροπίες για να μην απομακρύνετε από κοντά σας άτομα που χρειάζεστε. Στις 27 ο Ποσειδώνας επιστρέφει σε ορθή πορεία στους Ιχθείς, ξαναδίνοντας ώθηση στο ένστικτό σας και αφήνοντάς σας να κινηθείτε με γνώμονα τη διαίσθησή σας. Όμως, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί καθώς αυτό δε σημαίνει ότι δε θα υπάρχει παρασκήνιο, μπερδέματα ή δύσκολες καταστάσεις. Περισσότερο επηρεάζονται τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθείς). Στις 28 η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σε τρίγωνο με τον Ουρανό ανάδρομο στον Ταύρο, φέρνει αρκετά απρόοπτα, γνωριμίες με ενδιαφέροντα πρόσωπα και αυξάνει τη γοητεία. Η ανάδρομη κίνηση του Ουρανού ενδέχεται να φέρει εκπλήξεις που δε θα σας ενθουσιάσουν και τόσο, αλλά δε θα σας στενοχωρήσουν κιόλας. Στις 30 ο Ερμής στο Σκορπιό σε εξάγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, σας κάνει αναποφάσιστους και ανίκανους να αντισταθείτε σε ότι συμβαίνει γύρω σας.

ΚΡΙΟΣ: Ζητήστε την υποστήριξη των δικών σας ανθρώπων, μια που η τύχη δε θα σας εγκαταλείψει και τα εμπόδια ή οι δυσκολίες που θα συναντήσετε θα είναι ασήμαντα. Η επικοινωνία θα αποδειχθεί πολύτιμη. Βρείτε τρόπους να αναθερμάνετε τη σχέση σας και θα διαπιστώσετε πως άξιζε τον κόπο. Εάν κάποιες στιγμές οι αποφάσεις σας είναι διαφορετικές, δε σημαίνει πως πρέπει να είστε εριστικοί.

ΤΑΥΡΟΣ: Να είστε συγκεκριμένοι στις θέσεις σας σε όλους τους τομείς της ζωής σας, για να γίνεστε πιο κατανοητοί. Η παρουσία σας στο χώρο θα είναι ενδιαφέρουσα και αυτό θα επιβεβαιώσει τη φιλαρέσκειά σας κατά πολύ. Ένα αόρατο χέρι θα φροντίσει να πραγματοποιήσει αρκετές από τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. Δυναμώστε τις αντιστάσεις σας απέναντι στις αρνητικές αυθυποβολές και ενισχύστε τη θετική σκέψη σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Βελτιώστε τον τρόπο που κερδίζετε τους άλλους και ξεκαθαρίστε την ποιότητα των σχέσεων σας. Αφαιρέστε από τη ζωή σας ότι σας καταπιέζει ψυχικά και φρενάρει τη δημιουργικότητά σας. Προχωρήστε στις υπερβάσεις σας, τώρα που νιώθετε πιο έτοιμοι και πιο δυνατοί. Η συνέπεια απέναντι στα άτομα που θα συναναστραφείτε, θα είναι το κλειδί για την εξέλιξή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εστιάστε την προσοχή σας σε καινούρια σχέδια και αποκολληθείτε από τα σφάλματα του παρελθόντος, για να μη γυρίζουν οι σκέψεις σας στα τελευταία χρόνια που σας απογοήτευσαν. Οι προκλήσεις για επιτυχία θα είναι περισσότερες, γι’ αυτό χρησιμοποιήστε τις ήδη υπάρχουσες πηγές ενέργειας σας και ανακαλύψτε και άλλες που είναι κοντά σας, αλλά δεν τις είχατε εκτιμήσει όσο άξιζαν.

ΛΕΩΝ: Εκμεταλλευτείτε τη μέρα για να βγείτε έξω και να διασκεδάσετε, καθώς οι διαπροσωπικές σας σχέσεις θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξή σας. Δημιουργήστε σοβαρές και διαχρονικές σχέσεις για να αισθανθείτε τη σταθερότητα που χρειάζεστε, χωρίς αυτή τη φορά να προσπαθήσετε να τις αποφύγετε προβάλλοντας σαν ατού την ανάγκη σας για ελευθερία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ανακαλύψτε και ασχοληθείτε με καινούρια ενδιαφέροντα και γιατί όχι να ανανεώσετε την αισθηματική σας ζωή. Μπορεί να μην σας αρέσουν οι δεσμεύσεις, αλλά όταν αισθάνεστε ότι σας προκαλεί η περιπέτεια, δύσκολα θα πείτε όχι. Κρατηθείτε μακριά από άτομα  που είναι ικανά να σας ψυχοπλακώσουν και φροντίστε για τη διασκέδασή σας, με τον τρόπο που μόνο εσείς ξέρετε.

ΖΥΓΟΣ: Η σημερινή μέρα φέρνει στο δρόμο σας καινούρια πρόσωπα και γνωριμίες, αλλά τάζει στο πλευρό σας και φίλους που μπορούν να σας βοηθήσουν. Μιλήστε μαζί τους και ανακαλύψτε πράγματα που δεν ξέρατε και αγνοούσατε, αλλά θα σας είναι χρήσιμες πληροφορίες για το μέλλον. Θα υπάρξουν κάποιοι προβληματισμοί και αναστάτωση στον εργασιακό σας χώρο, αλλά δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Φροντίστε να τελειώσετε τις εκκρεμότητες που έχετε, χωρίς να περιορίζεστε και δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για περισσότερα. Με εξαίρεση κάποιες στιγμές που θα νιώσετε καταβεβλημένοι και θα ωθηθείτε σε υπερβολές, η υπόλοιπη μέρα θα κυλήσει χωρίς να υπάρξουν προβλήματα στην υγεία σας. Οι όμορφες στιγμές που θα περνάτε συναισθηματικά αλλά και επαγγελματικά, θα ανεβάζουν την ψυχολογία σας και δε θα επιτρέπουν να πέσετε σε μελαγχολία.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Είναι πιθανόν να αισθάνεστε ατονία και κούραση, γι’ αυτό φροντίστε να βρείτε χρόνο για ξεκούραση, ώστε να μην επιβαρύνεται την υγεία και τον οργανισμό σας. Κάποιες εντάσεις που θα εμφανιστούν δεν είναι ικανές να χαλάσουν το τέλειο κλίμα που θα επικρατεί στις σχέσεις σας, αρκεί να μη χάσετε την ψυχραιμία σας και πέσετε στην παγίδα να ανταλλάξετε λόγια που δεν εννοείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αποτοξινωθείτε από κακές συνήθειες και βρείτε τρόπο να ισορροπήσετε την εσωτερική σας ένταση, για να βρείτε και πάλι τον εαυτό σας. Έτσι κι αλλιώς οι μεγάλες αποφάσεις έχουν ήδη παρθεί και πλέον ξέρετε τι θέλετε και ποιους τομείς πρέπει να προσέξετε, για να δουλέψουν σωστά οι δικοί σας μηχανισμοί. Μια συζήτηση ή μια καινούρια γνωριμία, θα σας ανοίξει το δρόμο για καινούριες ιδέες και σχέδια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Συντονίστε καλύτερα τα θέματα που προκύπτουν στις σχέσεις σας, γιατί ακόμα και αν η καθεμία από αυτές διαφέρει, εσείς θα βρείτε το κατάλληλο μοντέλο επικοινωνίας. Αναπτερώστε το ηθικό σας και σας φέρνει πιο κοντά με το σύντροφό σας, αρκεί να κάνετε και εσείς τη δική σας προσπάθεια να βρεθείτε μαζί και όχι μόνο να περιμένετε εγγυήσεις για να δώσετε την καρδιά σας.

ΙΧΘΥΣ: Θα μπορείτε να είστε παραγωγικοί και να καταλήξετε σε συμφωνίες. Από εσάς εξαρτάται που θα αποταμιεύσετε και που θα είστε σπάταλοι, καθώς οι οικονομικές σας σκέψεις θα αρχίσουν να διαφοροποιούνται. Η επαγγελματική σας καταξίωση θα είναι εμφανής και οι συνεργάτες θα σας βοηθούν πολύ. Ακόμα και αν εσείς το αναβάλετε, οι καταστάσεις θα απαιτούν μια ριζική αλλαγή.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 23 Απριλίου

Εάν δεν κάνετε μια προσπάθεια να ελέγξετε το άγχος σας, σύντομα θα έχετε προβλήματα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30