Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 25 Ιανουαρίου

Καθημερινό ωροσκόπιο απ' την Αντα Λεούση



ΚΡΙΟΣ: Μεταφέρετε στους συνεργάτες τις ιδέες σας και θα επιτύχετε περισσότερα. Απ’ το να κάνετε βιαστικές κινήσεις, προτιμήστε να είστε ψύχραιμοι και πρακτικοί.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Βάλτε στη θέση τους αγενή άτομα με ευγένεια και διακριτικότητα. Τακτοποιήστε εκκρεμότητες που έχουν προκύψει σε οικονομικά ζητήματα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Γίνετε πιο αντικειμενικοί και πρακτικοί, αφήστε την ειλικρίνεια να σας οδηγήσει και μάθετε να είστε αληθινοί χωρίς να χρειάζεται να εκτίθεστε.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Φροντίστε να μην προκαλέσετε με λόγια άτομα που ξέρετε πολύ καλά ότι δεν θα σας απαντήσουν στην δική σας γλώσσα, αλλά θα είναι ιδιαίτερα σκληροί.

 

ΛΕΩΝ: Τακτοποιήστε την προσωπική σας ζωή με ηρεμία και μην αφήσετε να αιωρούνται θέματα που θα αφορούν την καλυτέρευση της ερωτικής σας ζωής.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ενισχύεται θετικά η ψυχολογία σας και θα ανταποκριθείτε τόσο στις απαιτήσεις των συνεργατών σας όσο και στον ατόμων του οικογενειακού σας χώρου.

 

ΖΥΓΟΣ: Συγκεντρωθείτε στα πραγματικά δεδομένα που υπάρχουν στη ζωή σας, ώστε οι συνθήκες που επικρατούν στην καθημερινότητά σας να μη σας απομακρύνουν από τους στόχους σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Φυλαχτείτε από άτομα που έχουν κακόβουλες προθέσεις και επιδιώκουν να σας εκτοπίσουν από τη θέση σας. Αποφύγετε να πάρετε επάνω σας ευθύνες που αναλογούν σε άλλους.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι όροι και οι κανόνες υπάρχουν για να τηρούνται και πρώτοι πρέπει να δώσετε το καλό παράδειγμα αν έχετε απαίτηση να τους ακολουθούν και οι άλλοι.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μικρές αλλαγές κρίνονται απαραίτητες αν νιώθετε ότι δεν μπορείτε να συνεχίσετε. Πρέπει να απαλλαγείτε από αμφιβολίες που δε σας είναι χρήσιμες και σας κάνουν να χάνετε τον έλεγχο σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα σας γίνουν αρκετές δελεαστικές προσφορές στον εργασιακό χώρο, κάνοντας τους συνεργάτες σας να σας προσεγγίσουν περισσότερο και να υπάρξει καλυτέρευση των σχέσεών σας.

 

ΙΧΘΥΣ: Μην αφήσετε το πορτοφόλι σας να αδειάσει, από λάθος εκτιμήσεις. Κάντε πληρωμές που εκκρεμούν και δραστηριοποιηθείτε πιο έντονα, χωρίς να κάνετε περικοπές στην προσπάθεια.

 

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 18 Απριλίου

Τα εμπόδια που βρίσκονταν στον δρόμο σας θα αρχίσουν να απομακρύνονται

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς η εποχή του Ταύρου θα επηρεάσει κάθε ζώδιο

Τι θα φέρει η δυναμική εποχή του Ταύρου στο ζώδιό σας

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ